květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
11.3.10 18:02

Holky, já vám ještě zapomněla napsat jednu novinku, alespoň jedna dobrá zpráva v rodině.
Včera odpoledne se švagrový narodil třetí synek a jmenuje se Albert a je zdravoučkej a vlasatej. :lol: :dance:
Tak má Nelinka dalšího bratránka a já doufám, že pokud do toho půjdou po čtvrtý, že už se narodí holka, mají velkej barák u Prahy, tak holka se jim tam ještě vejde. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
11.3.10 20:09

Ahoj mamči!
Leni - no určitě!!!! O víkendu se stěhujeme domů, hurá, takže dej echo, jakmile budeš mít plán a určitě se můžem vidět! Přijeď k nám na kafíčko, holky si můžou pohrát. na nějaké chození po venku to ještě není a Zábřeh není moc stavěnej pro rodiny s dětmi. Pokud nebudu mít soud nebo něco jiného neodkladného, tak se přizpůsobím. A gratuluju k synovečkovi!
Hani - tak vidíš, super! Blýská se na lepší časy! A ty umíš takhle malovat, jo?
U nás to jde naopak s kopce. Emi je teď strašnej mamál. Ani si s dětma nehraje, furt jen máma. Doufám, že ji to přejde, protože to je mazec.
No a u nás novinka - první stříhání úspěšně zvládnuto!!!! Ono dlouho nebylo co stříhat a pak nám trvalo, než se domluvíme s kamarádem holičem. Protože ona na sebe nenechá chytnout nikoho cizího. A i tak to byl mazec a byla jsem zpocená až na pr… :jazyk: . Hodinu se musela aklimatizovat u nich doma a hrát si s jejich synkem, pak jsme ji posadili na židli a stejně mrčela, že „čísi neee“, „tejda pyč“ (strejda pryč)… no těch pár chlupů trvalo asi půl hodiny a bavili jsme ji já, kamarádka i jejich syn, aby aspoň sebou tolik neházela. Ale zvládnuto! Ona má pořád takové jemňoučké vlásky, že jí nic moc nedrží. Ale už jí to aspoň nepadá do očí a má to jednotnější délku. Takové krátké mikádko. Ale podle mě jí sluší :-D .
A už si zas nic nepamatuju, protože je všechno na předchozí straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.3.10 20:49

Ahoj,

Hani- beze srandy :wink: . Mladej tě jenom chlácholí a až nebudeš koukat, srovná celou hernu. :lol:
Peru- gratuluju malé k sestřihu. U nás stále holo, kadeřnice nebude ještě léta třeba. Asi. :wink: Ať proběhne úspěšně stěhování. To jako nezávidím.
Leni- Teda Albert je naprosto úžasný jméno. To jen tak někdo nemá. Že by to byl třetí pokus o holčičku? :mrgreen: No jenom ať tam všichni kluky vysbíraj. I Juliány. :mrgreen:

Jinak na pohřeb nejdu. Jonáš má horečky a od zahlenění zvrací. Ne a ne se z toho vyhrabat. Už druhý den ho mám jen na ruce. Je vzteklej. Tak ho nechci dávat mamce a vcůbec ho tahat z domu. Asi ho vymněním. :wink:
Dneska jsme byli u dr. Já to nechápu. Objednává na čas a zas jsme čekali přes hodinu. Jsme si tam začali s maminkama povídat a dvě dítka tam přišla s neštovicema. Tak co? Chytíme je nebo ne? Tak doma už jsme zvyklí, my klidně ven chodit nemusíme. :cert: :wink: Říkala jedna maminka od neštovic z čekárny, že s náma choděj do školky. Takže jsem opravdu zvědavá. Asi bych je klidně brala, at je prodělaj. Jen nevim nevim. Jonáš už skoro měsíc není v pohodě. Tak aby to neodnesl nějak extra.

A od nás taky jedna dobrá zpráva. Kamarádka už hodně dlouho. Určitě přes rok zkouší miminko. Už brala i léky a chodila na uz, kdy bude ovulace a tak. A bum. Asi je konečně těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.3.10 13:42

Leni - taky se mi líbí jméno Albert!!! Bertík jako můj manžel :-D .
Perulko - přežijte stěhování a gratuluju k prvnímu stříhání :palec: . Nemusím snad dodávat, že bysme chtěly foto :wink: .
Ali - nesejčkuj, jó? A ať vás ty neštovice teda chytí, když chceš a přeju mírný průběh. Já nechala malýho naočkovat.
Jo a já jsem si všimla, že Jonášek se bojí chlapů. Je fakt, že do styku přijdeme spíš s tetama a z chlapů je zvyklej na tatínka, dědu a pradědu. Jakmile jsme někde na návštěvě a mají tam tatínka, Jonáš se za mě začne schovávat a chce domů. Pak ho to naštěstí přejde, no není zvyklej :think: .
Oslavička včera dopadla super, barvičky měly úspěch a nakonec jsme se zmalovali všichni navzájem :mrgreen: . Fakt doporučuju. Děti jsem malovala já, nechaly se úplně v pohodě a moc se jim to líbilo…akorát jsem musela rychle, víte jak to s nima je :wink: . Přidala jsem pár fotek Jonáškovi do albíčka. Malá ochutnávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
12.3.10 18:02

Ahoj,

Hani- a co je to za barvičky? My máme taky tělové obličejové. Ale malujou se prstama.
Jonášek v posteli je sladkej.

Jo zapomněla jsem napsat, jak dopadá ten test" Kdy zemřeme". Ať se vyplni, jak se vyplní. Pokažý se pro bližší info musí poslat SMS. A to už jsem neposlala. :wink:

Klidný a zdravý víkend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
13.3.10 17:49

Ahoj holky,

tak u nás na venkově zase sněží. od všera napadlo 20cm. Blíží se asi 3. doba ledová :-?

Adam dneska bez teplot, teplotu měl od čtvrtka. Ale zato ten kašel. Tuberák hadr. Tak v pondělí asi skočím k nám k doktorce, aby ho poslechla.

Hanko, fotky moc hezký. Koukala jsem, že nikdo nebyl ušetřen :lol:

Perulko stěhování nesnáším. Tak to nepřeháněj s tím pracování a pamatuj na předsevzetí ( déle než 34tt :-D ) Mě čeká taky chuťovka - rekonstrukce našeho starýho bytu. Po šesti letech měníme nájemníka a budeme dělat okna, podlahy a malovat. Všechno se to musí stihnout za týden, tak jsem na to zvědavá. Do toho ještě velikonoce.

Potřebuju někde sehnat bílý vajíčka na voskovou batiku. Tak kdyby jste měla některá nějaký tip, tak šup sem s ním.

Zdravím všechny spolumarody a přeji brzké uzdravení a zdravým přejeme, aby jim to vydrželo. :mavam:

Hezký víkend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
13.3.10 19:38

Ahoj holky,
tak jsme zpátky z hor.
Ale už nikam nejedu, na žádnou dovču mně nikdo nedostane, nebaví mně to balení, vybalování a pobyt vlastně taky ne.
Lenidlo se sice naučila lyžovat, ale Michula vlastně tak nějak odjížděl trošku nemocnej a vrátil se pořádně - má zánět průdušek, angínu, takže 10 dní budeme tvrdnout doma…

Snad Vás dočtu, zatím stahuju fotky a peru a peru :-) Ba né, už je skoro vypráno, ale když si představím to žehlení, až to jednou uschne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
13.3.10 20:55

Vzhledem k děsné nudě doma jsem Vás už dočetla..
Ale teda nic krásnýho, Vám řeknu, snažte se, dámy, snažte se… Samý negativa :-( Mám pocit, že kolem mně už není žádný pozitivum nějak, nemáte taky ten pocit, že je poslední dobou tolik věcí na H…????

LENI
drž se, taky bych čekala nějakou dobu, radši, aby tělo mělo šanci se vzpamatovat a neudělalo znovu, už potřetí, to samý…

LUCI
jéžíš, kvůli kojení téměř ve 2 letech žádný oblbovák? A to na Tebe koukali jako jak??? U nás by řekli, že nejsi normální, že za 1) ještě kojíš a že za 2) kvůli tomu nechceš oblbovák. Já bych to bez toho teda nezvládla, to jsi dobrá, že jsi se takhle odhodlala! Držím pěsti… I když to máš asi za sebou.

ALI
a jéje, Vaše zážitky teda.. Máš s těma metabolickejma teda asi pravdu, být to extra vážný, tak Vás chtějí hned

AGI
pobavil mně blinkací karneval, máš odvahu, já bych zmizla, princezna byla Agi teda statečná

Zaneth
jak je Adámkovi?

Víc nevím..... Ale přečetla jsem všechno, jen mám sklerózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.3.10 13:00

Ahoj holky!!!
Berta se zrovna pokouší uspat malýho, ale vzhledem k tomu, že dnes vstával až v 7.00, nevím, nevím.
Ali - Ty barvičky jsem koupila u nás v papírnictví a jsou na principu rtěnky.
Zaneth - ušetřen nebyl opravdu nikdo, dokonce to odnesl i koberec, ale prej už je vyčištěnej :wink: .
U nás taky mrholí a včera i dnes je hnusnej vítr. A ty budeš takhle zdobit vajíčka? Šikulka!!! Já je jenom tradičně hodím do barviček. Malýmu už jsme zakoupili pomlázku a jde mu to s ní. Teď nacvičujeme hody hody… Předělávku bytu taky nezávidím, to by chtělo pozvat nějakej tým jako v Postav si svůj sen :wink: .
Draky - jakto, že sis pobyt neužila??? Vybalování a balení taky nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.3.10 20:42

Draky- ahoj? Pročpak tě hory nebavily? Já bych jela hned a kamkoliv. Vybalování mě teda taky neba, ale balení jo - jak se těším. My už dlouho nikde nebyli a to dřív jsme dělali takové prodloužené víkendy. Dýl by to nešlo , jinak by firma bez Honzy asi spadla. :-) A teda myslím, že dřív jak po státnicích nikam nepojedeme. Ale jela bych klíďo pozítří. :-)
Hani- mě nikdy nenapadlo, že Berta je Albert. Má fakt pěkný jméno.
Peru- jak jde stěhpvání. Asi si užíváš, co? My - Hinza - už máme stažený fotky do pc. ALe na můj ještě nejdou nahrát. Musí sem Honza nainstalovat program. Tak snad to stihne do příštích vánoc. Momentálně se adresář s fotkama posleníma jmenuje říjen-březen. :mrgreen:
Zaneth- vem hnědý vajíčka, strč je do bílý barvy a máš to. :mrgreen:

Zítra jdu s Jo na kontrolu. Není úplně dobrej, ale celkem to jde. Snad tam opět něco nechytíme. Ale vůbec potvora nechce nic jíst a chce jídlo bez kousků. Ho zašlápnu.

A asi se mi uvolnilo nitroděložní tělísko. :nevim: Už jsem objednaná k mudře, ať to raději zkontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.3.10 21:03

Holky, my dnes byli poprvé venku s endurem a malej se nejradši spouštěl z kopečka(docela prudkýho). Jak foukalo, já už byla promrzlá a on pořád zdržoval, tak jsem asi po hodině a půl chytla nerva, čapla ho za ruku a táhla domů. Přes poledne samozřejmě neusnul, takže vytuhl v půl osmý.
Ali - není Albert ale Engelbert :wink: , ale já to psala, jakože malýmu od Leny budou asi nejspíš říkat Bertíku jako my našemu :-D .
Takže Jonášek by chtěl mixovat papů?? Ať vám dobře dopadne ko.
Koukám na Robina Hooda.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.3.10 21:16

Ahoj holky,

tak u nás zas padal sníh, ale naštěstí už to zas skoro roztálo. Ale bylo tu dobrých 10 cm novýho sněhu. A já už taaak chci teplo!!!

Jinak Agi už je zdravá, takže zas maže do školky. Jsem zvědavá, co jestli si něco zas po týdnu školkování přinese. :roll: Jsou tu taky neštovice.....ale teď by to bylo asi dobrý, jsou oba zdraví, tak by byla asi vhodná doba. I když se mi do toho moc nechce, ale uvidíme.
Mě zas chytly šlachy na ruce, bolí mě zápěstí, když píšu na PC, tak mi to vystřeluje do prstů.....a co ty, Alčo, jak jsi na tom se zápěstími ty? Už se ti to zlepšilo?

Leni - to je dobře, že to všechno bereš takhle. Když tu někdy čtu ty diskuze o ztrátě miminka v 7 tt…jako by to byl konec světa. Ale není a ty to víš a to je dobře. Tak držím palečky na letní snaženíčko.
A taky jsem myslela, že jsi mladší, na 34 vůbec nevypadáš 8-o
Možná by nebylo špatný oprášit seznámek :wink:
A nás tedy na kurzu učili taky počkat 3 měsíce po kyretáži. Pokud potrat proběhne přirozenou cestou, bez zásahu lékařů, tak myslím, že po šestinedělí už by další těhotenství nemělo vadit. Ale aspoň to šestinedělí se má dodržet vždycky. Ty 3 měsíce jsou proto, že je děložní sliznice poškozená kyretou a musí se zahojit. Člověk by měl dát hlavně na svoje pocity, jak je připravenej nejen fyzicky, ale i psychicky.

Alčo - takový tragédie by se neměly snad ani dít. Škoda, že to s tím pohřbem nevyšlo. Mně takhle taky umřel kamarád, sešrotoval ho náklaďák, z auta nezbylo nic. Hrůza. Zrovna ve čtvrtek, když byla ta největší kalamita, tak Luky jel do Bystřice nad Perštejnem do jedné firmy spravit naše auto. Jednalo se o nějako opravu, kterou jinde prostě nedělají. No říkal, že potkal tolik nehod a bouraček, že byl vůbec rád, že se vrátil domů celej. Já taky celej den trnula, aby byl v pořádku.
A co Jonášek? Už je mu dobře? Záchvaty se nevrátily?
Očekávání miminka v okolí je vždycky dobrá zpráva. Tak kamarádce posílám gratulace :palec:

Draky - balení mi ani tak nevadí, to je člověk plnej očekávání, ale to vybalování po dovolený taky fakt nesnášim :-? . A kde jste vlastně byli? Na horách? A proč sis to neužila? Já bych jela někam k moři, ale zatím to nevypadá, se nějak nemůžem domluvit a taky financ… :roll:

Perulko - gratulace k ostříhání, jak psala Hanka, fotky jsou žádoucí!!! :mrgreen:
Jak pokračujete se stěhováním? Už bydlíte?

Hani - ty barvičky jsou fakt super, už vím, co budem dělat na Tobíkovo narozky! Bezva nápad! A fotky taky parádní, jako ksichtíky háže mladej dobrý. Je rozkošnej.

Zaneth - u nás před Velikonocema mají bílá vejce v každým supermarketu. Tak třeba i u vás. Ve Sparu určitě, tam je kupuju každej rok. A myslím, že i v Globusu je mají. Koupila bych ti je, ale transport by asi nepřežila :mrgreen: :mrgreen:
A co malej, už je mu dobře? Co ten kašel? Teď je toho tolik…Tak ať se moc netrápí a je mu už brzy dobře!

Tak já jdu do peřin, jsem už unavená. Dobrou všem  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 08:50

Nazdárek!
Vy všichni fakt rádi dovolenkujete,jo? Já nějak ne, mám z toho vždycky děsný nervy a pro mně je pohodlnější ten náš stereotyp doma než to vybočení. Ani Míša nemá rád změnu, jsem zjistila, na horách první den probrečel. No, vůbec to tam pro něj bylo naprd, odjížděl nemocnej, den prořval, pak mu bylo den dobře a pak už měl zvýšenou, nakonec horečku, takže nakonec jsme navštívili i místního /a super!/ doktora. Takže jsme stejně většinu času strávili na pokoji, ještěže náš apartmán byl fakt velkej. Miloval vanu a pořád se chtěl jen koupat. Řekla jsem, že už nikam nejedu, natož někam letět, že nejsem cvok, ale prej se v rámci demokracie budu muset podřídit, protože jsem jedinná, která nikam nechce a beze mně prej nepojedou. Tak jsem ale řekla, že se o to naprosto nebudu zajímat a nebudu balit a vymejšlet co kde a tak :-) Takže jsem zvědavá. Já hlasovala i na hory, že pojede Pavel a děti a já budu doma sama, ale neprošlo to. Pak, když Míša byl už nemocnej, tak jsem chtěla, že pojedou jen táta a Lenča, to taky nevyšlo..
Ale pro nějakej srazík, jestli se zas plánuje, se klidně obětuju, to zas jo!!! :-)

HAMI
koukala jsem do alba, ty pastelky jsou fakt super. Ty by se mi hodily na karnevaly. Prodávají je i po jedné? A kolik stojej, jak se jmenujou? U nás je asi mít nebudou, my tu máme zásobu a la žádnou, když přijdu do papírny, ale třeba by to objednali.
Tak já taky myslela, že Berta je Albert, teda, poté, co jsem pochopila, že Berta je chlap :-) Já to nějak brala jako ženskou, nevím proč :-) My máme kamaráda Alberta - Bertíka, teda vlastně dva
Vidíš, hody hody bych taky mohla začít učit, když nemáme teď týden do čeho píchnout… Ba né, půjdeme modelovat, vodovkovat, prstovat a razítkovat, jsem se rozhodla. Protože od tý doby, co vstal, tak už v 8h jsme si pohráli se vším, co má rád, tak neví, co budeme dělat do večera, než se vrátí zbytek rodiny, když nemůžeme ven.
Enduro se mu líbí,jo? Našemu lenochovi moc ne. Teda, projel se kolem baráku, ale to mu stačí, jako být na tom hodinu a půl, to fakt ne teda

ALI
no to vím, že jste hodně víkendovali. Já si taky myslela, jak je to fajn, ale kvůli těm pár dnům všechno pakovat, se mi nějak nechce. Asi stárnu. Dřív mi to přišlo jednodušší.

AGI
u Vás teda taky pořád něco, co? Neštovice taky čekám. Prej řáděj ve školce, chodili jsme pro L., tak uvidíme, jestli něco. Ale teď by se to moc asi nehodilo, sotva bysme dobrali ATB a hned nešťovky, no nevím

LENI
týýý jo, Tobě je fakt už tolik,jo??? NO tak to Tě něčím přetáhnu, si nedovoluj v tolika letech vypadat tak, jako vypadáš, přizpůsob se věku laskavě, jo??? :-D :-D :-D Fakt bych to nikdy neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.3.10 10:29

Ahoj holky.

Co blbnete s tím věkem, 34 mi letos teprve bude, ale sem tam už mám i šedivej vlas a ty vrásky už jdou taky vidět, takže žádný zázrak se nekoná. :-D
Jo a zítra jdu ke kadeřnici právě proto, aby zamaskovala ty šediny. :lol:

A srazík bych taky klidně brala, tak přemýšlejte.!!!!

Draky a hory bych taky brala, ale ty jsi si to holt s Míšou vůbec neužila.

Hani, taky jsem koukala na fotky,parádní, malej je fakt takovej čertík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.3.10 10:32

Jo Agi, seznámek by klidně mohl někdo oprášit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...