květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
15.3.10 12:48

Perulka+//=Petra (r.81/Zábřeh) ***12.4.2008 E­minka** 2150g/42cm

Aghata=Andrea (r.76/České Budějovice/) + Agátka 3 roky ***21.4.2008 To­biášek** 4000g

Amazonka= (r. 87/Vyškov) ***24.4.2008 De­niska** 3340g/50cm

LenaV=Lenka (r. 76/Ústí n.L.) ***29.4.2008 Ne­linka** 2860g/49cm

Lucka025=Lucka (r. 82/Litvínov) ***30.4.2008 Klár­ka** 3050g/48 cm

Aladina=Alča (r.76/Litvínov) + Vítek 4 roky ***3.5.2008 Jo­nášek** 2660g/48 cm

Marky13=Markéta (r.81/, Jihlava) ***11.5.2008 E­liška** 2700g/48cm

Ella=Eliška (r.83/Varnsdorf) + Laurinka 4 roky ***13. 5. 2008 Honzík** 3200 g/ 49 cm

Hama=Hanka (r.76/Ostrov) *** 16.5.2008 Jonášek** 3500g/49cm

Svape (r.76/Praha) ***20. 5. 2008 Linda** 3970g/51 cm

Kutaska=Lenka (r.81/Praha západ) ***23.5.2008 Ma­týsek** 3450g/51cm

Draky=Galina (r.79/ Roudnice n.L) + Lenička 5 let ***26.5.2008 Micha­lík** 3300g/50cm

zaneth=Zanet (r.74/Praha) ***17.6.2008 Adam** 4020g/52cm

Eleonora=Monika (r.79/Ústí n.L.) *** 4.7.2008 Eliška** 2650g/47cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
15.3.10 13:09

ahojky!!!
Draky - ty barvičky byly jednotlivě 1ks za 16Kč, ale mají i sady a ty byly vyprodaný. Ještě jsem kámošce kupovala takový dětský fajnový tetování a to byly šablonky s gelovejma fixíkama takovejma třpytivejma, tak tím by se taky dalo ještě vyšperkovat :wink: . Teď je různejch sarapatiček spousta a je fakt, že to papírnictví tady je dobře zásobený.
Agi - takže zima už tě neba? O víkendu má být až 18 stupňů, ale to už si určitě slyšela :-) . My se chystáme v sobotu do Němec, musím koupit Jonáškovi botky na jaro.
Leni - šediny už mám dávno a první vrásky se taky začínají objevovat. Obzvlášť, když čtu na PC a mhouřím u toho očima(asi by to chtělo brýle), objeví se mi takový rýhy nad nosem…fůůůůj :cert: :wink: .
Draky - no tak to se nedivím, že sis dovču moc neužila, když Míchula marodil. Ale tak lepší, že tě rodinka sebou chce, si vem, že by jeli bez tebe a bylo jim to fuk :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
15.3.10 14:38

čauvec kočky!
Hlásím se z rodného hnízda, hurááá! Ale jsem teda totálně vyflusaná a vybalování ještě neskončilo. Hlavně kancelář a papíry než roztřídím, tak budu spíš rodit. A Emčiny věci nemám vybalené, uf. Musím je vytřídit, co už je malé a co pro změnu velké…
Jsem Vás tak tak stihla dočíst. jdu se umýt a valím na kontrolu na gyndu. večer kdyžtak pisnu víc.
Tak zatím čáááááu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 17:40

ANDREJ, případně ostatní,
mám dojem, že Ty jsi psala, že Tobík má za ouškem nějakou bouličku??????????????????????????????????????????????????????????????????????
Já objevila jednu docela velkou Míšovi za uchem, chci jít k Dr., ale dopředu, neměli jste to někdo, nepletu se?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.3.10 21:02

Tak moc nádhernej víkend nás čeká - no fajn - Vítek už je má. Neštovice jedny. Jela jsem s Jonášem k dr a volali ze školky, že si pro něj mám přijet, že je osypanej. :oops: O víkend byl úplně v pohodě, v neděli navečer šli s Honzou bruslit a ani večer nechtěl usnout. Ráno tvrdil, že je unavenej, ale to on je každý ráno, když nechce do školky. No a tam už mu našli pupínky na zádech.
Tak uvidíme, kdy hupnou na Jonáše. Zítra jedeme do Ústí na ortopedii a tak snad zítra bude OK, protože nový dlahy už nutně potřebujeme a odklad o 2 měsíce si tentokrát dovolit nemůžeme.
A Jonáš opět naběhlý mandle a suchej kašel. :evil:

Leni-no jo, si kočka. I když už jsi stará ježikůže. :mrgreen:
Peru- gratuluju, vzbalování nezávidím.
Hani- taky pirád musí mít něco extra a obyč albert jí není ost dobrej. :wink:
draky- nebaví balení a cestování, ale navrhuje srazík. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Agi- ruce i noha brní.

No a v pá, so a ne mám školu ................ to by bylo, aby nebyl pařák. I když teď to za naším oknem vypadá spíš na vánoce.

Jdu se učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 21:17

Však taky, milá Alenko, balit nebuduuuuuu, další jsem řekla, je na tátovi :-) A navíc, kvůli Vás se obětuju a dojedu :-) Když sraz bude

A neštovice fakt, jo? No tak paráda… Takhle já lítala celej den s Lenčou, nikde nic a večer jsem jí rozbalila a pod plínkou na zádech měla neštovic tak 40 a jinde, tou dobou, ne…
Tak se držte, zvládni ortopedii i školu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.3.10 21:39

No nevím, jak u Vás. Ale kdybych se já spolehla na tatínka a na to, co zabalí.................. tak jedeme s neoprenem, nafukovacím člunem a věcma na písek ........... v zimě na hory. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 21:41

No já nevím, my asi pojedeme celkem správně, ale budeme v tom jednom muset chodit celou dobu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.3.10 21:48

Čauky!

Alčo - tak jste s neštovicema nad náma vyhráli :mrgreen: My zatím nic…Tak ať jsou brzy pryč, pupeny svědivý…

Draky - Tobíkovi jsem našla zvětšenou uzlinu na krku (vlastně pod uchem). Měla cca 1 cm v průměru, možná malinko větší. Dr. řekl, že to souvisí s nosní mandlí, až se prý odstraní, tak i uzlina se zmenší. Bla bla…kecy v kleci. Na nosní mandli s ním nejdu, uzlina už je menší, ale pořád hmatná. Je fakt, že už celkem dlouho je bez rýmy a kašle, takže možná taky to přispělo. Ale musím říct, že se to rýmování a kašlání a celkově zahlenění fakt zlepšilo, co jim nedávám skoro žádný mléčný výrobky a bílou mouku. Jako bába naše občas nějakej ten lipoš nebo jogurt, i přes můj zákaz, dětem dá, ale když to není pořád, tak to toleruju. I když bych byla ráda, spíš z principu, aby ona respektovala mě a moje rozhodnutí, ale toho se asi nedočkám :think: , tak to s nelibostí přecházim. :nevim:
Každopádně jsem zvědavá, co ti na tu bouli doktor řekne, jestli je to teda taky ta uzlina. Mně na to nic moc neřekl.
Jo a díky za seznámek :potlesk:

Peru - jé to je prima, že už jste doma! Teď už si to v klidu a pomalu doděláš…

Hani - ne ne, zima už mě teda fakt neba. Jsem natěšená na jaro a už chci teplíčkoooo! Ty né? Já myslím, že zimy už bylo dost :wink:

My dneska byli u kamarádky na kávě, tak tam děti zas řádily, že se divím, že sousedi nepřišli klepat na dveře a nadávat. Naštěstí to bylo hned po školce po 12 hod. , tak snad nikdo moc nebyl doma. Tobík mi dneska usnul v 9 hod. ráno a spal do 10 hod. 8-o , to jsem nic nechápala. Tak jsem ho po o spát nedávala. A když jsme přišli z návštěvy, tak usnul zas a spal od 16-17 hod. No a v půl 9 večer už chrupkal v postýlce. Jsem myslela, jak půjde později, že se mu nebude chtít, no bylo to jinak, naštěstí.

Holky, koukáte na ten novej séroš na Primě? Na ty Zázraky života? Dneska byl první díl. To by mohlo bejt dobrý, asi náhrada za VKVčka. Jsem zvědavá, co se z toho vyvine.

Mažu do peří, dobrou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 21:52

Andrej,
tak jsem čekala, co mi napíšeš a moc jsi mně nepotěšila. Michula určo nemá uzlinku, si myslím, to není totiž pod uchem, ale jakoby ve výšce půlky ouška. Tak nevím. Myslím si ,že to bude tukový. Nevím, jestli mám být plašan a jít s ním k Dr. zítra nebo to nechat na pátek, což stejně jdeme na kontrolu.....
Uvidím, no, ale asi budu plašan…
Jo a neleze na Tobíka teda něco, že tak spí???? Ne, že bych Ti to přála......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 21:53

No jo,
Perul, vítej doma a ať to dobře dopadne u Dr.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.3.10 22:01

Jo a u nás, kdyby balil taťka, tak...........no to by fakt nešlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.3.10 22:12

Draky - no snad na něj nic neleze, nestraš! Spíš bych řekla, že polezou další zuby. Ještě mu chybí trojky a pětky.
A ta boulička se tam Míšovi udělala ze dne na den? Já bych asi taky šla hned. Člověk nikdy neví :nevim: Tak držím palce, ať to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
15.3.10 22:19

Andrej,
ze dne na den asi ne, nevím, ale dlouho jí mít nemůže, hlavím ho a tak, určitě bych si jí všimla, cejtila jí, moc dlouho tam být nemůže.
A, no jo, zuby, to by mohlo být. Zapomínám, že někomu stále rostou :mrgreen:
U nás chybí už jen jeden. A navíc o nich nevím, většinou, jen o těch prvních jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.3.10 22:27

Draky - Tobíkovi právě vyrostlo 12 zubů tak nějak skoro zároveň a teď pár měsíců už nic, tak si myslím, že by se tam mohlo něco chystat. Loni touhle dobou to taky začalo. A občas se mi zdá, že má večer zvýšenou teplotu. Jako neměřím ho, když není nějak extra vařicí, řekla bych, že už to celkem dobře odhadnu, kdy je teplota zvýšená nebo kdy je horečka. Takže občas tu zvýšenou teplotu asi večer má. To by mohlo být k těm zubům taky. Nebo pracuje imunitní systém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí