Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Hani- já myslím, že nejzdravější pro tebe bude, když přeci jen dáš Jonáškovi trochu cucnout, když bude mlíko tlačit. On už pochopí, že se trošku objeilo, ale jinak, že není. A pak určitě jsou homeopatika a na gynekologii ti snad můžou něco píchnout?
Marky- určitě je to stydění normální. Od Vítka ho teda neznám. Ale Jonáš třeba u dr včera úplně zmáslovatěl a přisál se ke mě. Dělal mrtvolu. Ona říkala, jakej je hodnej a že leží. To by ho musela vidět doma. Ale jsou lidi, který mu nějakým způsobem sednu a k těm jde okamžitě. Třeba nějaký cizý pán na ulici, maminka na plavání. Ale pak mám zas problém, abych ho od těch lidí dostala.
Peru- budu moc držet pěsti, ať vám na narozky vydrží počasí. Abys pak tu úžasnou úklidovou četu nemusela zvát domů znova.:mrgreen:
dlahy by podle ortopeda Jonáš měl nosit pořád. Podle vojtovských fyzioterapeutů naopak ne - ale teda aspoň nějakou dobu vždy po cvičení ne. Já když ho vidím bez dlah, tak se mi dělá špatně. I když taky se to lepší. Snažila jsem se toho ortopeda objednat na co nejdřív, ale bohužel je u něj nával. Je dobrej. Tak to budeme muset nějak vydržet.
Jo mlíko- Jonáš nepije žádný. Nechce. Snažím se sem tam kaši, ale tu taky moc nechce. Tak aspoň máslo a sýr na chleba. Já si říkám, že ví, co dělá a ví, proč to mlíko nechce. Vítek pil od 2a 1/4 kravský - do tý doby se kojil a jiný, než kravský nevzal. Mě kozí nechutná. Mám takový blok měšťáka. Jinak naše kožařka tvrdila, že je jedno jestli kozí nebo kravský. Prej, jestli má mít dítko alergii na bílkovinu živočišnýho mlíka, tak si jí vytvoří i na kozí i na kobylí i na ovčí - časem. ![]()
Jdu podat přihlášku na magisterský studium.
Bakalářka prošla dobře. Tak jsem ráda. díky za gratulace. ![]()
Ahoj holky,
Hani - na to kozí mléko posíla odkaz Perulka, je to myslím www.olimpex.cz A fakt mají veklou pixlu v akci. ![]()
Homeopatika na zastavení laktace tu v jiné diskuzi radily holky RICCINUS COMMUNIS ve vyšších potencích 15CH
(POZOR, v nižších potencích - 5CH - se tvorba mléka podporuje!)
Perulko - já to pořád nechápu s těma kolečkama a dekou. Myslíš normální zahradnický kolečko a v něm deku? Jsem to asi blbě pochopila, myslela jsem, že jsi obalila kolečka od kočárku dekou, ale to je blbost, že ![]()
A co na tu oslavu vyrazit někam do nějakého zařízení, kde takové oslavy pořádají? Třeba nějakou hernu nebo restauraci s dětským koutkem…my tu pár takových míst máme a vím, že toho rodiny celkem využívají. Nebo zkusit nějakou agenturu, co by to pro vás zařídila. Víš co, ono to zas o moc dražší nebude (si teda myslím) a budeš mít klid… ![]()
Marky - svatba na Jamaice, ty brďo! A to si bere Jamaičana? Nebo proč tam? To bude teda párty!
My jdem na karneval v neděli, je to karneval s Yamahou (tou hudebkou, jak tam chodím myslím i Perulka s Eminkou). Jako normálně bych tam asi nešla, ale že tam bude Michal s Františkem z kouzelné školky, tak to holt musím
Agi je nadšená a už se nemůže dočkat.
Agi se taky stydí, tak že se zasekne a neřekne nic. Tobík začíná. Tak se vždycky jakoby zažulí, zakoulí očkama a schovává se za mě.....je rozkošnej. ![]()
Alčo - jak bylo v Praze? Odpočinula sis od lumpů? A na bakalářku se těším, jen vkládej
![]()
Tak dneska si ten náš lump 2× sundal plínu a počural mi tu doma co mohl. V mžiku
, ani jsem nestihla reagovat.
A na co máme nočník, se můžete podívat na fotce
Lumpík.
Ty gratulaci jsem Agi myslela - k tomu chození. Bakalářka ještě zdaleka hotová není. ![]()
V Pze bez dětí bylo dobře, ale bylo to jen na dopoledne a vše ve spěchu. Ale bez dětí, to zas jo. ![]()
Hani - Agi už to sem napsala za mě. Jo je to www.olimpex.cz. V obchodě to neseženeš.
Ali - já právě taky nesnáším kozí mlíko a cokoli co jen z dálky připomíná kozu. Ale tohle je nějak jinak vyrobené, mám to na doporučení té paní, co k ní chodím na čínskou medicínu. Ona hodně sleduje, co je na trhu, složení, atd…a z tohohle byla nadšená. A fakt bys nepoznala, že to je z kozy
.
Ali - gratulujem preventivně už i k bakalářce
.
Agi - super čtenář!!! A vy máte s Yamahou takové akce, jo? To u nás neeee, to víš, maloměsto
. Ale jinak je to tam super!
No a oslava mimo domov - to by Luboš nerozchodil a asi ani já ne. Celkem se na to těším, znáš mě
. To se nějak zvládne. Už jsme se dohodli, že pokud nebude počasí, bude mít Emi jen dort s náma, babi a dědama a zbytek rodiny s ratolestma bude pozván až bude hezky, klidně za měsíc
! To jsem to vymyslela, co? ![]()
Jo a to ING mi nefunguje ani na jiném počítači, tak ať mi ještě chvilku říkají, že je to jen můj problém
. Zkoušela jsem to u otce a ještě Luboš v práci a nejde to nikde!
Zítra jedu do Ostravy, tak budu po cestě vyřizovat zase odkládané telefonáty a na tenhle se fakt těším!
Jdu k růžovce, beztak už zas bude končit, co? Kruci..
Ahoj holky, teda vy jste ukecaný. ![]()
Velká gratulace k chození Jonáškovi
. Alčo nezoufej, možná se uvidíme. Chytly mě záda a jsem luxusně vychýlená doprava. Ráno v 9 jdu k doktorovi a to jsem měla v 8 vyjet. ![]()
Naposledy jsem takovej výchyl měla před 10 lety a chodila jsem týden na kapačky. To u našich nemůžu, takže bych musela zůstat v Praze. Aź mě to přejde budu muset asi dojít na rengen, jestli tam něco neni, teď mě to bere nějak často.
Agi fotky výtečný. Nočníkový kovboj je super!
Perulko s kolečkem jsi mě pobavila, Adam po sněhu jezdil v hrablu nebo na lopatě.
Hance gartulace k odstavení. U nás bylo taky bez řevu, od tý doby je na BIFIDUsu 1+ od Nestlé a super.
Ještě prosba holky, potřebuji typ na gumáky. Kde jsem pokoupili vy? Díky.
Jdu do polohy ležmo,
![]()
Zaneth - gumáky jsem kupovala na podzim (někdy v říjnu, myslím) v Tescu asi za 129,–- a moc pěkný, nahoře s šusťáčkem a tkaničkou na zavazování. Jako gumáky s motivem filmu Auta nebo princezny Barbie za 400,–- fakt kupovat nechci. ![]()
Peru - já vím, vy to tam máte na Moravě hodně rodinný, co? Ale zas proč ne, já tohle mám taky ráda, celou rodinu pohromadě. Nás tedy tolik není a nikdy jsme se moc nescházeli, ale z Lukyho strany je to lepší. Má bráchu, pak 3 nevlastní sourozence, několik bratránců a sestřenic…
Takže se občas taky sejde hodně lidí na nějaké oslavě.
Yamaha - jj, máme tu dobrý akce. Na konci školního roku, karnevaly, koncerty, hlavně taky licenci na angličtinu, co na ní chodí Agi, Helen Doron, koupil majitel Yamahy. Takže to je všechno pod jednou střechou.
Holky, chtěla jsem začít zase s Tobíkem plavat, ale zjistila jsem, že zase zdražili kurz a půl hodina v bazénu stojí už 200,–-
Tak to ne, kouknu se po nějakých jiných možnostech. To už je fakt mazec, neví, co by si řekli. Ale už jsem našla jinej kurz, kde chtějí za 45 minut v bazénu 120 kč. Tak to už celkem jde. Perulko, kolik platíte vy?
Jdu do peří, jsem nevyspalá. Včera, jak jsem se tak pěkně napápla na večer, tak jsem nemohla spát.
Dobrou všem ![]()
Jo a Zaneth - ať jsi brzy fit. Tyhle věci, co s nima nic moc nejde udělat a hlavně ne rychle, jsou na prd. Já mám taky hrozný bolesti v kříži a taky mě tam furt tak divně křupá a přeskakuje
.....už slyšim mámu, koukej se zhubnout, nebo se za chvíli ani nezvedneš z postele
![]()
Aho holky!!!
Peru, Agi - díky za odkaz!!!
Agi - fotky super, Jonáš má přesně tenhle nočník a přesně takhle ho taky používá
. A Aguš v buse
. A ty ceny za to plavčo jsou teda nehorázný
. a moc nepruď s napápnutím, já jsem zrovna na dietce
. Jaro klepe na dvéře a já mám po zimě 3 kila nahoře, tak jsme se do toho s Bertou pustili.
Peru - dobře jsi to vymyslela s tou oslavou!
Zaneth - ať je brzy líp!
Ali - a nedám mu už cucnout! Ne,fakt, já jsem ráda, že to takhle v pohodě vzal. Čekala jsem nějaký šílený výstupy a ono nic. Včera mě to pěkně bolelo, ale to stahování, šalvěj a chlazení asi pomáhají a dnes je to už lepší. Večer jsem jenom malinko odstříkala ve sprše, aby povolil ten tlak.
Dnes je tady krásně, už bych potřebovala, aby se oteplilo. Malýmu začíná být malá čepice a vyteplený kalhoty už jsou mu pěkně krátký. Oteplovačky jsou ještě o.k, má ještě přituhnout, tak se budou hodit.
Zatím
.
EEE, se mi to smázlo ![]()
Tak znova.....
Ahojky!
Hani - já právě normálně nejím ty chlebíčky a dortíčky…ale na tý oslavě jsem se toho přežrala. A jak na to nejsem zvyklá a snažím se normálně tolik nejíst, tak mě to zmohlo ![]()
Holky normálně já jsem naštvaná. Včera koukám Agi na boty (šla jsem je tomu našemu prasátku umýt) a po 4 měsících používání jsem zjistila, že jsou děravý
Rozpáraný ve švu. Tak je půjdu vrátit a doufám, že mi vrátí peníze. Hned bych jí koupila boty na jaro.
Dneska je tu taky krásně, tak až se Tobí vyspí, asi vyrazíme ven a možná zkusíme i hřiště. Je to teď takový blbý období. Nedá se venku nic moc dělat, ale je tam tak krásně…
Ahoj holky.
Alčo, gratulujeme Jonáškovi k chození, to je super, šikulka to je. ![]()
Agi, hezký fotečky, hlavně Tobík. ![]()
Marky, Nelinka se taky stydí, jak vidí cizí lidi tak se mě hned chytne a chvilku jí trvá než se rozkouká, ale někdo, kdo se jí nelíbí, tak ho ignruje celou dobu.
Hani, gratulace k odstavení, to my pořád přes den kojíme, se pořád nechce vzdát, ale neva, to jí jednou přejde. Jinak Nelinka občas semnou pije kakao, chutná jí a taky miluje ochucená mlíka, ty acidofilní, tak to jí kupujeme pořád, jinka sunar a podobné mlíka nikdy nechtěla.
No a teď ta smutnější zpráva. Od neděle krvácm, byla jsem hned v pondělí u doktorky a tím začal kolotoč lítání po doktorech. Miminko bohužel ani neroste tak jak má a já mám ke všemu ještě hematom. Skončí to bohužel tím, že v pátek musím na přerušení abych ještě nedostala nějakou infekci, jsem naštvaná a nervy mám na dranc, je to už podruhé, bohužel se mi to stalo i před Nelinkou, ale to čtvrté těhotenství snad vyjde a my budeme mít krásné druhé miminko, víc dětí už nechcem, tak to musí prostě vyjít. ![]()
Jé Leni, to je mi moc líto!!! to je v háji, držte se, myslím na Vás!!!!!
Pane bože Leniiiiiiiii!!!!! ![]()
To mě strašně mrzí, to je nefér!
Vůbec nevím, co mám říct, jsem z toho úplně rozhozená
…moc mě to mrzí. Drž se, mamko!