květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
24.2.10 09:53

Ahoj holky. :mavam:

Tak u nás se opět marodilo, Nelinka měla rýmu a k tomu ještě příšernej kašel, ale už je v pohodě, jenže jsem to od ní ještě stačila chytit já, takže rýma, hrůza, ale už je to lepší a k tomu mě ještě bolelo v krku. :nevim:
Jo minulý týden měla mít Nelinka to druhý očkování priorixu, no samozřejmě, že by jsme nešly, ale než jsem stačila zavolat doktorce, tak volala ona mě, že očkování ruší, že mají zákaz očkování tý šarže co mají v ordinaci, víc mi k tomu neřekla a obědnala nás až za měsíc, ale fakt nevím co se děje, když to mají zakázaný. :roll: Snad se nic hroznýho nestalo, ale představy mám různý, proč to neočkovala.

Holky, díky za gratulace k svátku, ale Nelinka měla taky v únoru a nikdo si nevzpoměl, máte u nás malé mínus. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
24.2.10 11:30

Ahoj Leni!
To mě mrzí, ale jak jsem psala - co jsme na chatě, nevím vůbec nic. Tady jaksi kalendář nemám :cry: . Tak se dodatečně omlouvám a Nelince vše nej k svátku!
No a jak ti je? V těhu je blbý, že si vlastně nemůžeš nic vzít. Já měla v prvním trimestru taky brutální rýmu a nemohla jsem se jí zbavit. V noci jsem byla úplně udušená. Ona Vincentka až tak účinná není. No a na krk tak leda větrový bonbóny…
Hani - jo, je mi to úplně jasný. Děti se umí hezky opičit. Já bych vytrvala v tom, neustále mu opakovat, že se to nedělá a že to děti bolí a ve stavu nouze ho i lepla přes zadek. ale vážně to chce spíš čas…
Holky já mám snad další únavové stavy. Fakt nevím, ale su úplně hotová. Jsem to říkala, že mě v tom špitále rozmazlili a jak to mám teďka zvládat všechno doma?
Jo a dneska jsme měli dobré ráno. Spadl nám ze střechy led a přímo na auto:-(. A to Luboš lezl o víkendu po střeše a ten sníh shazoval. Ale šla jen část, tohle bylo přimrzlý. No a teď to sjelo na přístřešek nad garáží a z něj na auto. Máme promačklou střechu a jede sloupek. Ale naštěstí jen malinko. Ale hlavně bylo štěstí, že Luboš tam 2 minuty před tím byl, ometal auto od sněhu, pak zalezl do sklepa ještě přiložit do kamen a bác! No ani nechci domyslet, co by se stalo, kdyby tím dostal po hlavě! Ještě kus ledu tam furt je, tak mám teď strach vylízat s malou ven. Jdu baštit :-D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
24.2.10 12:02

Perulko, ahoj.

Je to blbý, ale na rýmu jsem si vzala Olynth, už jsem nemohla ani dýchat a ani spát, tak to snad bude v pohodě a na bolení v krku cucám homeopatika-Homeogene 9 a taky mi to pomáhá.

Jo a možná zase pojedeme k vám na moravu. Filipův tatínek bude asi měsíc v Karlově Studánce a tak ho tam asi nejspíš povezeme a uděláme si z toho výlet a pojedeme určitě i k tetě do Václavova.
No uvidíme kdy mu ty lázně schválí. Ale pokud to vyjde, tak by jsme se teď už konečně mohly někde potkat, co???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.2.10 12:58

Ahooooj holky :mavam:

Dneska jsem tu měla kamarádky holčičku dopoledne na hlídání (jak tu byla i minulý týden), co chodí s Agi do školky. To byl zas mazec. A kdybyste viděly ten pokojíček 8-o No dala jsem tam Tobíka spát, pak pojedem do jedné herny si pohrát a úklid bude probíhat až večer, protože to vypadá, že to bude na dlouho… :roll:
A jdu dneska asi utrácet, heč :mrgreen: Přišly nám slevy do Takka, tak se tam půjdu odpoledne podívat, jestli na něco narazim, potřebuju pár hadříků nakoupit.....

Leni - to jsme teda ostudy, na Nelinku jsme si nevzpomněly… :think: Já teda sice jsem doma, ne na chatě, ale kalendář taky nemám :oops: Teda se jménama, mám jenom s číslama a Agi fotkou, co nám vyrobily děti ve školce. Tak dodatečně prďolce Vše nejlepší k svátku :kytka:

Rýma - já tedy v těhu, v obou, měla rýmu snad pořád. Ony taky natékají sliznice v nose. Používala jsem taky Olynth, protože jsem to prostě nevydržela, mít ucpaný nos. Následky nevídím ani na jednom. Ale babičce, která se léčí na vysoký tlak, řekl doktor, že kapky do nosu tlak zvyšují, tak nevím. Já měla ke konci obou těhu tlak vyšší.
A jinak je ti Leni dobře? Nevolnosti tě netrápí?

Perulko - téééda, to měl Luboš štěstí, že tam akorát nebyl, když spadl ten led. 8-o No auto to přežije, hlavně že taťkovi se nic nestalo. :wink: Únava je prevít, to víš, radit ti ani nebudu, to by bylo pořád dokola. Holt to člověk musí nějak zvládnout. Co nejvíc odpočívat, ale ono to s druhým prtětem moc nejde. Vyhlídky taky nic moc…, ale neboj, bude líp :wink:

Hani - tak Jonula je takovej usurpátor, jo? No Tobeš taky začíná. U něj to je spíš, že zkouší, co může. Třeba zatáhne Agi za vlasy a koukne na mě, co já na to. Atp. A asi to fakt bude chtít čas. Já s tím moc zkušenost nemám, Agi to nedělala, tak nevím.

A dál nevím, ostatní je na druhý straně :pocitac:

Jo chtěla jsem se zeptat, holky, co máte kluky, jde jim přetahovat předkožka? Nebo máte aspoň nějaký zlepšení od narození? Tobík to má pořád stejný, tak 2 mm dírku a přetáhnout nejde ani náznakem. Nemám to nějak řešit? Sice jsem četla nějaký články na netu, že snad některý děti to maj až do puberty, že jim to nejde úplně přetáhnout, ale Tobíkovi ani kousíček a má to pořád od narození stejný. Tak nevím…co myslíte?
:nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.2.10 13:31

Ahojky!!!
Tak jak jsem měla včera raracha, dnes mám doma andílka :srdce:. Asi je nejspokojenější, když je doma jenom s námi, příp. s babičkou :wink: . Ráno jsme šli nakoupit, je tam už pěkně teploučko, ale inverze jako prase…hnus.
Leni - teeeda to je trapas s tou Nelinkou :oops: . Taky opožděně vše nej a pusinečku!!!
Peru - chudáček autí..a to je to nový, ne? No, Luboš měl teda fakt kliku!!! Co se týká únavy, ta se mě držela snad celý těhu. Dělěj jenom to nejnutnější a na ostatní kašli!!! Bude hůř.
Agi - předkožka malýmu jde krásně přetáhnout..naštěstí. To byla moje noční můra už v těhu, co když mu to nepůjde. Já mu na to nešahám, se nějak bojím, ale Berta vždycky ve vaně mu to pomaličku povoloval(to nám řekla doktorka, ještě, když byl malinkej) a fakt to pěkně jde. Někomu to holt nejde, taky jsem už něco načetla a myslím, že je času ještě dost, jak píšeš.
Užij si nákupy!!! A v Takku mají i dětský nebo chceš pro sebe? Já tam ještě snad nikdy nic nekoupila. Malýmu nějak povyrostla nožkja, tak budu muset koupit nový bačkůrky. naštěstí zimní boty mu ještě jsou, tak snad vydržíme a na jaro už se těším, až koupíme nějaký pěkný :potlesk: . Mě štve, že jsem mu na podzim koupila krásný adidasky a měl je párkrát :cert: …si je můžu tak leda vystavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.2.10 13:48

Hani - já chci kouknout na nějaký tríďo pro sebe, možní i kalhoty, svetr, uvidím. A dětský tam maj taky. Agátce jsem tam toho už koupila celkem dost a Tobíkovi taky. Jsme tam u nich zaregistrovaní a párkrát do roka přijde SMS s 30% slevou na vše, nebo takový aršík se samolepkama na slevy 50%, 40%, 30%, 20% a 10% , každá po jedný. Jednoduše to nalepíš na to, co chceš slevnit. Tak to se vyplatí :wink:
S tou předkožkou už na to myslím delší dobu, protože se mu to fakt od narození ani nehlo. Jako když má pindíka v klidu, tak tam má kůžičku volnou, řekla bych že žalud se mu tam normálně pohybuje, ale nahoře je fakt malá dírka a když zkouším přetahovat, tak se jakoby vyhrne ven trochu kůžičky zevnitř, jakoby se chtěla převlíct naruby a víc nic. Taky to zkouším občas přetahovat, ale vůbec to nepomáhá. Navíc jsem četla, že ve vodě se to dělat nemá, že můžou mít pak infekce a záněty z té vody. Právě mě zaráží, že to za ty skoro 2 roky neudělalo žádnej pokrok. Zmíním se doktorovi, až tam půjdem zas s nějakou rýmou a uvidím. Jako obřezávat ho fakt nechci 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
24.2.10 14:47

Ahoj holky!
teda vy potěšíte - jedna píše, že bude líp, jedna že hůř…
Agi - s tou předkožkou neporadím, že. Ale švagrová má pětiletýho chlapečka a u něj to bylo taky tak a doktor furt říkal, že nepřetahovat,nechat to být, ale doteď se mu to ani nehlo a teď už ho posílá na obřízku. Respektive je tam poslal už skoro před rokem, ale oni se na to vykašlali. prej se nemůžou dohodnout, kdo tam s ním půjde… oni celkově nic neřeší. kluk odmala brutálně vtáčí nožičky, ale k ortopedovi šli taky asi až ve 3 letech. ten jim dal ortopedické vložky a co myslíte - ani ty nenosí! protože mamince je zatěžko ho furt sněrovat do pořádných bot a tak klučina běhá celej rok v gumáčkách (pokud není extra zima), protože ty si umí obout sám. Anebo s mluvením - začal mluvit až skoro ve 3,5 letech, ale nikomu to nepřijde divný. do dneška neumí spoustu písmenek. Ale k logopedovi začli chodit až na podzim…to bych mohla psát furt dokola. Já prostě všechno řeším radši hned, takže taky doporučuju zeptat se doktora.
Hani - to nebylo to naše nové auto, naštěstí služební firemní. Právě koukal na tu střechu a nechal auto ve výjezdu. Ale druhé už se nikam nevešlo, tak ho dal částečně pod přístřešek a myslel si, že kdyby to spadlo, tak že to zůstane na tom přístřešku - no ale nezůstalo, většina sklouzla až na zem.
A taky už se těším na jaro, Emi už ty zimní botky dlouho nevydrží! No začínám pokukovat po jiných. Holky, co máte holčičky - jaké kupujete boty? Já asi jedny pevné kotníčkové a pak asi jedny lehčí, ne? Emi se dost potí nohy. No ale balerinky a podobné princeznovské nesmysly mi ještě nepřijdou na takové prcky vhodné. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.2.10 18:38

Jonášek se právě koupe s tatínkem, tak jsem zaběhla :wink: . Já jsem tady totiž pěkně kecala s tou předkožkou :wink: …jak se toho bojím, tak ani nevím, o čem mluvím. Berta říkal, že mu to samo ještě přetáhnout nejde, že mu to jenom myje, ale dírku tam má pěknou..tak se Agi omlouvám :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.2.10 22:31

Hani - nic se neděje :wink:

Peru - já myslím, že na balerinky a spol. ještě asi fakt brzo. Do tří let by měla být nožka zpevněná. Já se to u Agi snažila dodržovat, ale taky to někdy holt nejde. Hlavně v létě, když člověk nechce aby se prckovi potily nožičky, tak to občas ošulí. :wink:
A koukám příbuzenstvo taky dobrý :roll: Já tuhle nezodpovědnost nechápu. Kamarádka má chlapečka, teď mu bude 13. 3. rok. Ještě v 9 měsících se jí klučík neotočil ze zad na bříško, o nějakém plazení, sezení nebo něčem podobným ani nemluvím. A taky to nechala zajít tak daleko. Já nevim, když se mi dítě neotáčí, nevydrží na bříšku, nesnaží se ani pohybovat, tak to řešim daleko dřív ne? To musela poznat přeci už kolem 5. měsíce, že něco není v pořádku, když malej jenom ležel na zádech, ne? Ona to ale neřešila, její doktorka (dětská) taky ne, tak nevim. Jediný, co kluk uměl, bylo to, že seděl v dětským lehátku na zemi před televizí a houpal se nožkou. Já jí teda nechtěla nic říkat, občas jsem jako ťukla, že to asi není úplně v pořádku, no ona mě vždycky něčím usadila, tak jsem jí nechala. Když si holt člověk nechce nechat pomoct, tak nemá smysl se o něco snažit. :nevim: Ale je mi to líto, odnese to ten malej. Teď cvičí vojtovku, jdou na mag. rezonanci (v pondělí), všichni říkaji, jak to není dobrý, že měli přijít dřív. Na jednu stranu je slabší, sice se už otočí na bříško, ale ani ruce zpod sebe nevyndá :nevim: Možná, kdyby začali cvičit dřív…je to smutný, takovej přístup k vlastnímu dítěti.
A s tou předkožkou. No asi tam s tím hned nepoletím, ale určitě se při další návštěvě na to zeptám. Nejhorší je, že fakt asi není jiné řešení, než ta obřízka, což mi připadá fakt hrozný.

Jo a pokoupila jsem si kabátek na jaro, tak mám radost. Ještě jsme byly s kámoškou na kafíčku, tak jsem si to mooooc užila 8-)

Kouknu, jak pojede Sáblíková a pak zalezu do pejru.
Dobrou všem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
25.2.10 12:02

Ahoj.
Tak Nelince jsem tedy vyřídila přáníčka od vás a moc děkuje. :lol:
Agi, s tím Olynthem jsi mě uklidnila, ale já si ho musela prostě vzít, to jinak nešlo, tak snad bude mimčo v pohodě, v úterý jdu na UTZ a už se těším, snad to bude vše ok. :-D
Perul, tak hlavně, že to odneslo jen auto a nikdo jiný. :roll:
Hani a co Jonášek, ještě zlobí, nebo už je to v pohodě? Nelinka tedy taky občas někoho praštila když jsme byly mezi dětma, no holt jí musím hlídat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.2.10 13:20

Ahoj holky!!!
U nás je dnes úplně překrásný počasí :potlesk: . Teploučko, sluníčko… Jenom ta břečka všude je hnusná, při cestě z MC se jonášek 2× natáhl, protože pořád lítá, tak všechno letělo do pračky. Jo a taky tady všude jsou hov.. po pejscích, to je hnus :cert: , těm páníčkům, co to neuklízejí bych v tom vymáchala nos!!!
Agi - tak sis to hezky užila, pokoupila a kafíčko :palec: , to nemá chybu :wink: .
leni - to bude asi ještě nadlouho, dnes jednomu staršímu chlapečkovi vrazil facana, že chtěl taky na klouzačku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.2.10 14:05

Ahoj holky!
tady je dneska taky krásně jarně! Teploučko, sníh na střeše už žádný nezbyl, úplně je cítit to jaro! Ale obávám se, že sníh ještě poslední slovo neřekl…
Jsem už tady měla včera nějakou depku - prostě na dědině, Emi odmítá jít na vycházku kamkoli jinam než k našim, takže prostě každej den to samý, na plavání a do hudebky s ní chodí Luboš, protože já jsem považovaná za děěěěěsně nemocnou a už toho mám fakt plný zuby :cert: !!! Tak jsem dneska vyrazila aspoň za švagrovou, bydlí nejblíž. Holky si vždycky vyhrajou, ale dneska byl polovinu času řev. Všechno MOJE, hraček sice mraky, ale furt se o něco hádaly a pištěly…no nemám já smůlu? Pak jsme je uklidnily půl hodiny u dvd Krtka :cert: a pak už to šlo. Ale stejně… Tak jsem ještě ukecala taťku na odpoledne do solné jeskyně. Byly jsme tam naposledy začátkem prosince a Luboš s náma ještě nikdy nebyl. Tak jdem dneska jako rodinka. Od 4 je to vyhrazeno dětem. Tak se těším a doufám, že klapne nějak aspoň tohle.
Agi - tak jsem se ptala na tu předkožku, jak to teda řeší a prý jim dal urolog zatím nějakou mastičku a dál se uvidí. Tak uvidíš, třeba to nebude muset být hnedka tak radikální!
V tomhle jsou ty holky lepší :lol: . I když - třeba kamarádce doktor nikdy neříkal, že se má prcka od malinka vytírat slunečnicovým olejíčkem, aby nesrostla a samozřejmě se jim to stalo. Už měla 2× zánět močáku a jsou jí teprv 2 roky, prý se to v těchhle případech často stává. Tak asi půjdou taky pod kudlu, brrrrrr :cry: .
A ještě su naštvaná na ING. Mám u nich ten spořící účet ING konto - je mnohem lepší než nějaké termíňáky a tak tam máme svoje úspory. Ale dlouho jsem na ně nesahala a najednou se nemůžu dostat na internetové bankovnictví. Tak jsem si nechala vygenerovat novépřístupové kódy a furt nic. Tak jsem tam volala, dali mi 3.variantu a stejně to nefunguje! :pocitac:
Tak prej mi už nemůžou pomoct, že to není možný a že to budu mít asi něco já s počítačem a že mi přejí hodně štěstí. Tak jsem na babu začla ječet, že na štěstí se jí vykašlu, protože ostatní internetová bankovnictví a všechno mi jede, jenom ne to jejich. No ale výsledek? paní je to líto, ale už pr kě víc udělat nemůže. Tak si furt volám s kámošem ajťákem, snížila jsem už všechna možná zabezpečení, vyzkoušeli jsme všechno a furt to nejede!!! Tak já už fakt nevím! Pardon, že su zas dnes tak ukecaná a pesimistická, ale už mi asi leze na mozek ta zima dlouhá a nějak se všechno s..e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.2.10 15:09

Ahoj holky,

tady je taky nááádherně, čekám, až se Tobík vzbudí a jdeme k mamce a na prochajdu. A pak plánovaně zas s kámoškou na kafe, to včerejší bylo neplánovaný, to dneska jsme plánovaly asi 14 dní. Se mi to sešlo, no, ale nebojte, nelítám pořád po kafíčkách :lol: , spíš naopak.

Leni - tak na UTZ držím palečky! A řekni si o fotečku, ať se můžem pokochat, jo :mrgreen:
A s tím olynthem, ono se sice doporučuje, že by se v těhu nemělo brát nic, ale to není většinou proto, že by to prokazatelně škodilo. Naopak, žádná těhule na sobě nic nechce nechat testovat, takže se tím krejou, protože to nemají odzkoušené.

Hani - jojo, užila jsem si to. Sice jsem myslela, že pokoupím nějaká trička, ale mají pořád spíš zimní, s dlouhým rukávem, takže jsem koupila aspoň ten kabátek na jaro.
No a o té břečce ani nemluv. Agáta včera, když jsme jeli do města, 2 metry před autem sebou flákla do toho příšernýho sněhobahna. Já myslela, že jí jednu vrazim. Nemůže vydržet 5 minut čistá. :cert: Jako kdyby chrastnul Tob, tak nic neřeknu, ale Agi mě teda naštvala. Dělá blbosti a pak jde jak prase do města :cert:

Peru - díky za info ohledně tý předkožky. Snad to bude OK. Ještě jsem to studovala, tak to fakt asi chce klid.
Jinak ING konto máme taky a normálně jsme se předevčírem přihlašovali. A je to teda síla, že ti nijak nepomůžou. A oni nemají ani nikde žádnou pobočku, kam by se dalo zajít a nějak to vyřešit? To přeci není možný, abyste se nedostali ke svým penězům, ne? To jsem zvědavá, jak to dopadne, teda. Držím palce !

Tak mažu, už máme zpoždění, ve 4 mám být u mamky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.2.10 22:05

Ahojda!!!
Peru, to se ti ani nedivím, žes měla depku, ale teď už bude sluníčkově líp :wink: . A s prachama jsou potíže, není lepší je nemít? :wink: …to je jako vtip!
Agi - jak se tobě nahromadilo kafíčkování, tak mně se nahromadily návštěvy. Dnes odpo tady byla spolužačka s holčičkama a zítra dopo se k nám pozvaly dvě kámošky s dětma, to zase bude čóro :roll: . Jak je toho moc najednou, už mě to nebaví.
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.2.10 01:03

Ahoj holky, tak moje objednane vnitrnosti na pc stale jeste nedorazily. Zato notebook pro zamestnance, ktery byl objednan o par dni pozdeji, joo. Takze zamestnanec chvili pocka a ja mam zaopujceny notebook. Jako na hacky a carky nemam. Neco si pamatuju, ale nebudu to zkouset a snad to prelouskate.

Jonas ted posledni 2 tydny marodil a zacalo se bliskat na lepsi casi a ja uz 100pro pocitala s Motolem. A on dneska zacal opet tak moc kaslat. :roll: Zase do posledni chvile nebudu vedet, jestli nastoupime. A jestli ne, tak me omejou. To nas posunou o dalsi 3 mesice. :roll:

Leni- taky moc grartuluju Nelince. Ale ja fakt nefunguju. Nic nevim. I ve skole jsem byla o 2hodky driv, protoze jsem si na netu nemohla precist, ze je skola pozdeji. A to je moje spoluzacka Honzova zamestnankyne a myslim, ze vi, ze nemam pc. :cert:
Hani- neboj vsichni tihle kamaradi, co jim Jonasek vychovava deticky, vsichni vi - ze je takovy pro spatnou vychovu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty doufam vis, ze je to vtip. Noo v lete na prolejzackach nebudes Jonaska hlidat, aby si neublizil. Ale aby nevladl hristi. :wink:
Agi- tak co pekneho sis koupila :?: Ja potrebuju takovych veci. :-)
Predkozka- oba kluci ji maji bez problemu. Nepretahujeme cilene. Jen kvuli umyti a obema vzdycky sla. Vitkovi jsem ji prakticky nepretahovala vubec, az pozdeji. Jen jsme lehounce omyvali a pak me sokovala nova dr po prestehovani na kontrole v 18ti mesicich, kdyz mu ji pretahla a me rekla,ze uz je volna. Me malem vypadly oci z dulku. Ja byla z Nemecka hodne zvykla na alternativni pristup me rodiny a ty byli pro nepretahovani. Jonasovi jsme lehce pretahovali pred ko u doktorky, protoze ta mu ji pretahne pokazdy a poprve mu to pretahla, ze mu tekla krev. :cert: Ale jak rikam, oba ji maji uplne v pohode. Kamaradka ma 4 leteho chlapecka, co s tim dost bojuje. Uz chodi i na urologii. Se ji zeptam, jak jsou na to posledni dobou.
Perul,Agi- vite, ja uz chapu mamci, co nechteji moc nejake opozdeni ditka resit. Jako kamaradky muzete upozornovat, ale pokud detska dr rika neco jineho - tak se radsi prikloni k dr. To da rozum. Ono se hodne tezko pripousti, ze dite ma problem. I my porad doufame. Nakonec vsechny ty deticky maji jen hypotonii a vyrostou z ni. A resit to driv - on i neurolog s tim nic neudela. Malokoho posle cvicit. Je opravdu spousta nedobrych neurologu.A to nejdulezitejsi zjisti magneticka rezonance a tady v Moste ji doporuci az kolem 3tiho roku. I v Motole rikaji, ze na to rodic pristoupi tak z 50ti procent.
Teba mam dilema. Podle ortopeda ma Jonas nosit cely den dlahy a podle Vojtovcu prave ne. Hm. Se to ve me tak bije. Nebo uz mam vyzkouseno, ze po cviceni Jonas zacne o neco lip chodit. Treba nekolik dni nechodil a po odcviceni okamzite zacal a v den kdy necvici, zase nechodil. No ale zase kdyz necvici, tak zacina mluvit a kdyz cvici, tak ho to tak psychicky vycerpava, ze prestane mluvit. No a co s tim. Fakt jednou jsem pro a jednou proti. Ja donedavna fanatickyvojtovec. Ale ty nozicky ma fakt osklivy. Tak ja nevim.
No Agi jsem zvedava, co na mr reknou te zname nebo pribuzne. Me uz je z toho zas spatne. Zvlast kdyz vim, do jakych otresnych podminek jdeme a jak zas nebudeme vubec spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí