květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
16.2.10 21:45

Ahoj holky!!!
Peru - super, že už jsi doma!!! A s tou hygienou, to je teda hnus. Tady v Ostrově to samý bylo na šestinedělí, kde bych čekala sterilitu největší 8-o . Pos…ý to tam sice nebylo, ale jinak se mi chtělo brečet, takže přesně vím, o čem mluvíš a je to teda smutný. Jsem i přemýšlela, že si budu stěžovat u primáře.
Agi - teda takhle to projet! :wink: Užij si slezinu!!!
Ali - ježíšikriste, já se budu opakovat, ale u vás fakt nemůže být nic v klidu. Já tě obdivuju, musíš mít nervy jako špagáty, já starej nervák už bych byla v Bohnicích. Držím palce, ať už se nic nepos..e, stávající problémy, ať jsou rychle pryč, ať jste zdravý…abrakadabra!!!! A Jonášek je šikulka :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.2.10 22:11

Holky, ten byt je problem, protoze clovek, kterej ho vlastnil pred nama,je kutil ala brouk Pytlik a skoro vse si delal sam. Prave ze i tu lonskou elektriku. A Honza neni dvakrat budovatel a podle toho to vypada.
A ten kotel holt bude vadna nova soucastka. To se asi stava.

Ja vam asi nafotim mistni detailiky pro pobaveni.

Perul- telo pozna, kdy ma dost teple vody. Ja se v obou tehotenstvich nakladala pro zahrati do teple vany.

Holky uz jste to sem psaly, ale ja nevim, kde na strtance to je a je to davno. jak delate rejskou? U nas doma se nedelala. Z Honzy vypadlo, ze je to jeho pomalu nejoblibenejsi jidlo a ted prave delame druhou. Prvni se moc nevyvedla a ted se uvidi.
Si pamatuju, ze tam davate skorici, ale Homnza nechce. :wink: se u toho jeste popereme. :mrgreen:
Ale pijeme Svatovavrinecky. Mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.2.10 11:01

Ahoj holky.

Alčo, no nezávidím vám tu zimu, snad to brzo opraví. A s rajskou až tak neporadím, ale snad se tam dává ještě hřebíček, bobkový list a nové koření, no ale určiě to najdeš podrobněji na internetu. :lol:

Hani, zatím to zaťukávám, ale nic mi není, snad mám pořád jen chutě - na cokoliv, no u Nelinky mi taky nic nebylo celé těhotenství, prostě žádné nevolnosti, jen mi přestalo chutnat kafe a to mám teď taky, už si dávám jen kakao. Ale jsem dost na začátku, tak uvidíme co se ještě přidá. :-D

Perulko, tak konečně doma, co? A stím uklízením jsi mi teda dala, že se nestyděj, je to hnus. :nevim:
Jinak s tím čekáním máš pravdu, je to hrozný, minule na UTZ nebylo ještě nic vidět, teď už jásám, že už byla dutinka s gest. váčkem, no a za 14 dní se těším, že už bude srdíčko, atd.....no snad bude všechno v pohodě. :roll:

Agi, z té knížky si nic nedělej, je to kámoška, tak to snad pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
17.2.10 12:48

Ali - s rajskou taky nepomůžu. mám ji moc ráda, ale já ji snad ještě nezkoušela nikdy dělat. ani nevím proč. tak se taky ráda přiučím.
Leni - radši to ani nahlas neříkej :lol: . třeba to bude super, ale já v 6.týdnu taky prohlásila, jak je to super oproti prvnímu těhu, že mi nic není a pak jsem začla být hotová. jako nezvracela jsem, ale večer mi k tomu často chybělo hodně málo. a ta únava!!! Ale držím pěsti, ať je to fajn.
Jedu se dnes podívat s miláčkama na plavání. sice plave taťka, ale už dlouho jsem nebyla s nima je okouknout. a teď se jdu chvíli natáhnout :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
17.2.10 13:19

Ahoj holky!!!
My byli dopoledne u kámošky,sešly jsme se tam čtyři maminy a čtyři děti a byl to mazec :-) . Tady to je jako po výbuchu bomby, protože jsem nás svlíkla, naházela na jednu hromadu, rychle přebalit, umýt, nakrmit a malej šel spát. JÁ JSEM SI TEĎ DALA KAFÍČKO A úklid počká 8-) .
Ali - rajská: olej+cibulka+hladká mouka=jíška, přidáš 2 protlaky, horkou vodu, masox(jestli máš, tak vývar) a asi 1/4 hodinky provaříš. Přidáš cukr, skořici, máslo, můžeš i šlehačku, přecedíš a hotovo.
Pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.2.10 13:37

ahoj holky,

tak malá spinká, dneska je tam tak škaredě, fičí tu jak někde na horách, tak sme byli venku jenom chvilku..Eliška má teď hrozně v oblibě dělat všechno se mnou a nejvíc jí baví se cákat ve vodě, přistrčí si židličku a ve dřezu se patlá a přelejvá co se dá, ale aspoň se vždycky na chvilku zabaví, jen je pak jak lověna, takže tak 3×denně převlíkám:-))

Perul, super , že už jsi doma, to musí být úleva,po tom co jsi psala s tou hygienou, to je síla, to já musím říct, že když jsem byla v porodnici v Pelhřimově , že tam to bylo vzorný, fakt čisto… ale to je asi jak kde…

ALi - Jonášek je šikula, že sám smrká, to máš hnedka o práci s odsávačkou míň… A s tím Pc-doufám, že ještě nějakou dobu vydrží, není můj, ale už se těším,až se přestěhujeme a budeme mít nový.. Tak musí ještě aspoň půl roku vydržet!
a s tím kotlem je to teda pech, ale Vy to tam máte celkově zajímavý asi po tom předchozim majiteli nějaký zakletý, tak snad to bude jenom něco malinkýho na opravu!

Agi - s tou knížkou si to teda prošvihla, co? Ale snad to tý kamarádce vadit nebude a pochopí..

Leni, to je fajn, že Ti je zatím dobře, já sem první těhu taky zvládala v poho, až do konce jsem chodila do práce a nic mi nebylo, tak snad to takhle vydrží! a uvidíš, jak to teď poletí, jak psala Perul, za chvilku srdíčko, atd.atd…

ahoj Lucko, Klárka je šikulka, že je bez plín!

Hani, Jonášek je teda pěknej vykuk, to bych se asi musela smát, jak Tě přelstil, lišák jeden:-)))

Musím se pochlubit, že Eli radši než na nočník chodí na záchod, vždycky tam hačá a odhání mě, ať jdu pryč a pak mě volá, už se jí 2× podařilo udělat bobka, tak vždycky chválím o stošest, jen nevýhoda, že nepoznám, jestli se vyčůrala nebo ne:-(( , ale plínu má většinou mokrou, tak to asi spíš nestihneme, protože ona vždycky řekne eee, tak běžím jí svlíknout, ale myslím si, že už je po… tak třeba časem… zatím to nehrotíme..
tak já jdu přiložit… papappap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
17.2.10 14:59

Ahoj holky,

Peru - tak to je fajn, že už jsi doma. Ta hygiena, to je teda síla 8-o Jako nemocnice by měly být přece čisté ve všech směrech, ne?

Hani - máš, recht, práce neuteče, relax a kávička je taky důležitá :lol:
Já tu měla dneska dopoledne na hlídání kamarádky holčičku, co chodí s Agi do školky, ona jela s malým k doktorovi a zařídit si nějaký věci. Tak tu bylo taky pozdvižení :lol:

Alčo - tak máte rozbitej zas kotel? Ty jo, vy se fakt nenudíte. Hlavně, že se to podaří spravit. A kluci jsou taky marod? Tady to řádí taky. Mamka i brácha jsou v horečkách doma, naše děti snad už dobrý, ale mě zas nějak začalo divně škrabat a pálit v krku, chjo. Rýmu už mám týden.
Super - že Jonášek už taky smrká. Tobík se pokouší. Ještě, že jsou to takový opičáci a opičí se po nás, co?

Knížka - jasně, takovej problém to není, já už jí to dneska řekla, tak to vzala v pohodě. Ale on problém je v tom, že to už je několikátá věc, kterou jsme jim jaksi zmasakrovali :oops: . Dětský vysavač, musela jsem kupovat nový, půjčený tričko pokecaný nešlo vyprat, a ještě pár takových nehod…no prostě už je to po několikátý a je mi to fakt trapný. Ona Ilona je v pohodě, má právě 2 děti skoro stejně starý jako my, ale snad víte jak to myslím…prostě si musí myslet, že jsme fakt nemožný.

Leni - tak ať ti to vydrží a nic ti není. Mně bylo u obou dětí blbě, u Agi jsem zvracela, u Tobíka ne, ale měla jsem namále skoro furt. A jak píše Perulka, ta únava je taky hrozná.

Rajská - já jí dělám malinko jinak, Hanka má ale postup asi správný podle kuchařských postupů. Já ji dělám bez té cibule. Do vody dám bobkový list, nové koření, celý pepř, masox, 2 rajské protlaky, osolím, přidám cukr. Provařím, já přidávám skořici, nemusí být. Pak zahustím hotovou jíškou. Někdy, pro zjemnění přidám smetanu.

Jdu využít času, kdy mi dneska oba lumpové usnuli a jdu trochu poklidit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
17.2.10 20:10

Zase se tu placatí mamka s neteří…to je nevýhoda toho, že bydlí 200 metrů od chaty. Ale už to nemůžu poslouchat, tak jsem tu pod záminkou, že mám práci :lol: .
Agi - tak to jediná rada: radši si nic nepůjčovat :lol: :lol:!
Marky - tak super! První úspěchy, co? No jo, to jsem si taky říkala s tím záchodem - že tam je prd vidět, jestli se dítě vyčurá nebo ne.
Jo a díky za recept na rajskou! Tak to není až takovej problém. A to děláte i s masem i třeba s paprikovým luskem? A s knedlíkem nebo i těstovinama?
Holkyyyyy!!!! Já se ze špitálu těšila domů jak blázen hlavně na soukromí a pořádek a od včera tu je s náma neteř, neskutečný čuně, ani vlasy ve vaně po sobě nespláchne, ani talíř ze stolu neodnese. A to je jí 21! A každej večer mamina. No ještě do zítra to musím vydržet. ALe už bych chtěla mít zas ten svůj klid - po týdnu, že. Prý je tu aby mi pomohla s malou. Ale byla s ní hodinu a půl venku dopoledne a jinak čučí na televizi, okupuje mi počítač a 2× za den spí. ÓOOOOO jéééé, Luboš vytáhl ruma, tak to se maminy hned tak nezbavím :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.2.10 11:49

Ahoj holky :mavam:

Peru - tak jak jste včera dopadli? Rum byl ztrestán? Je mi jasný, že si přeješ klídek a pohodu, by to taky měli chápat. Jenže ony to asi obě myslí dobře. Leda taktně naznačit, že chceš mít klid? :nevim:

No s tím půjčováním je to taky složitý…já to dělám nerada, ale když jsi na návštěvě a dítko si celou dobu hraje s hračkou a při odchodu, když jí má vrátit, ztropí neskutečnou hysterickou scénu, tak si holt řekneš, že na chvíli si jí půjčíš domu (notabene když je ti to skoro vnucováno).....no a pak se stane nehoda a je vymalováno. Nebo když se mi na návštěvě Agi pozvracela, Ilča nám půjčila tričko a než jsme ho doma stihli sundat, tak bylo pokecaný od mandarinky, která prostě nejde a nejde vyprat… :roll:

Dneska jsme si chrupli do 9 hodin, Agi teda koukala na školku od půl 9, my se s Tobíkem ještě váleli v postýlce 8-)

Před chvíli mi tu Tobeš počmáral propiskou koženou sedačku :cert: Ještě že existujou vlhčený ubrousky na dětský prdelky. S těma jde vyčistit snad úplně všechno. :wink: By mě zajímalo, čím je napouští, to musí být neuvěřitelný driják 8-o

Tak jdu dělat oběd.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
18.2.10 12:43

nevíte o nějakých dobrých golfkách? ale opravdu jen ty hole?

• Citovat
  • Upravit
1572
18.2.10 17:39

Moni - to neporadím, já na ty „párátka“ moc nejsem…
Agi - je mi to jasný, však já to znám. Eminka si zatím dá všechno celkem vysvětlit a věci na návštěvách vrací, ale vidím to u nás, když přijdou ostatní děti. Nebo nehody u těch čerstvě odplenkovaných, kdy pak i kluci odchází v našich růžových punčoškách, fialkových tepláčkách a bílých kalhotkách s růžovou mašličkou :lol: . Taky to neřeším a samozřejmě se to často nevrátí v top stavu. Jen u jedné příbuzné jsem na to už mírně háklivá. Protože ta si půjčuje kdykoli cokoli (všechno co ji napadne). Dokonce nás vyhazovala i z vajíčka - autosedačky. čekala druhé dítě, na první měla taky půjčenou od své švagrové a Eminka měla tehdy 7 měsíců a bez potíží se tam vešla. Tak mi furt tvrdila, že bysme si už měli koupit větší, že jich prvorozený byl ve velké od 6 měsíců, ale Emi v tu dobu ani neseděla a navíc měla asi 8kg, takže nebyl důvod spěchat - kromě toho, že oni ji náramně potřebovali a nechtěla se jim kupovat, že :lol: .
Jo a taktní naznačení, že chci mít klid…já nevím, Agi, ale kdybys přišla na návštěvu někam, kde se paní domu zvedne a odejde si sednout k počítači - necítila bys to dokonce i jako dost okaté a nevhodné naznačení, že nejsi vítaná? :lol: :lol: :lol: Jo a rum samozřejmě padl. I když nebyl plnej. Se stejně musím chlámat. Eminka umí pojmenovat jen 3 druhy nápojů - pijo (pivo), jum (rum) a míto (mlíko), ostatní jen prostě „pití“. A když se zeptáš, co pije táta, tak zásadně odpoví „pijo“, co pije babi, tak „jum“ :lol: :lol: :lol: . No potěš pánbůh, až si takhle otevře pusu někde na veřejnosti. To budem teda vypadat! Ještěže mě z toho vynechává… A to nemluvím o tom, že flašku od piva bezpečně pozná na jémkoli obrázku :lol: .
Dneska jsme si hrály s plastelínou - poprvé. Máme ještě tu Play Doh od Vánoc. vydržela u ní hodinu a půl. Sice nám kus sebral náš pes a i Emi ochutnala, ale jinak to mělo úspěch. AKorát barvy už jsou jaksi pomatlané dokupy…Kouknu ještě na tu od Agi. A chtělo by to nějaké náčiní, takhle to akorát trhá na kousínky a lepí všude „oči“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.2.10 19:02

Peru - my máme taky tu Play Doh a právě jsme jí dostali i s nářadíčkem, ale docela nám za tu dobu, co ji používáme, ztvrdla. :nevim: A dost mi barví i ruce. Nevím…
Je fakt, že když se sebereš a jdeš si k počítači, tak to je víc než naznačení, že chceš klid. Jenže když je holt někdo natvrdlej, že… :-?
S těma nápojema to je sranda :lol: :lol: Koukám, že s Emčou se nenudíte a i vyhlídky do budoucna jsou v tomhle směru asi zaručený :lol: :lol:
Agi včera prohlásila, že se chce naučit „skokat z kopece“, když viděla, jak v televizi jezdí na snowboardu :lol: Švagrovka je teda dost voprsklá. Jako některý lidi fakt neví, kde je hranice slušnosti. :nevim:
Nějak mi blbne počítač, radši to pošlu a pak ještě zaběhnu, až prcky uložíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
19.2.10 19:11

Tak tady teda pěkně chcípnul pes, co?!?!?! Já su dneska nějaká zničená. Emi je sice hodná, ale má dnes nějak asi dvojnásobek energie. Zítra jedem do nového Jičína na oslavu strýcových 60 narozenin. Tak snad se vyblbne tam, budou tam další 2 děti. Celkem se i těším:-).
Jinak pupík furt nemám, nemá mě kdo vyfotit, vzpomenu si vždycky až když Luboš spí. A nemáme tu žádné zrcadlo, jen jedno pidi tak na hlavu :lol: . Ale pupek mám teda slušnej, vůbec si nepřipadám na 6.měsíc. Jak se říká, že 2.trimestr je v pohodě, tak já se cítím jak na půlku třetího. Funím jak sentinel, pupek mám větší než kámoška, co je skoro o měsíc napřed, záda mě bolí, no prostě su horší jak důchodce s tím fňukáním :lol: .
Tak buďte solidární a něco napište, joooo? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
20.2.10 09:10

tak holky mám chvíli čas tak hned píšu

doma je to zas snesitelné, do poradny jsem ho už nutila tenkrát a ani náhodou a když tam půjdu já sama tak vím přesně co mi řeknou.
co se týče golfek tak jsem rozhodlá pro Maars jsou lehounký a na poštu nebo do krámu nebo někdy do zoo stačí parádně. potřebuji hlavně aby byly lehké a skladné což mi vyhovují. nemáte s nimi někdo zkušenosti? pak se mi líbily hauck luna ale jsou už těžší a prý už kvalita neodpovídá značce jako to bylo dřív že jsou na haucky reklamace
jinak elinka mi zvrací má rýmu teplotu a asi jí i bolí dáseň tak mám co dělat a včera jsem byla k.o. já ale anacid to spravil a elinka to takhle chudák odnáší.

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
20.2.10 09:22

pak mám ještě velkou prosbu čím mohu vyčistit matraci na letišti čistila jsem to mýdlovou vodou a ráno to je stále hodně cítit. můžete poradit jak to dšláte vy? moc děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex