květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
23.1.10 21:05

Ahoj, Dočetla jsem jen povrchně. Nějak není síla. PC už mám můj. Opravář na něm nic nenašel :roll:
Na Honzi PC jsem měla zákaz. Sem si k němu sedla a něco mu na něm přestalo jít. Začal trapným vtipem o podivné auře a pak prohlásil, ať už si k jeho pc ani nesedám. Takže tak. Uvidíme, jak dlouho vydrží tahle kraksna.

Perul- moc moc gratuluju. Zase se ti pro chvíli ulevilo, co?
Hani- Jonáš taky ještě kečup neměl. A pořád mu tak 1/2 na 1/2 vařím něco jiného než nám.
Fotky zkouknu a videa časem.
Draky- páteř má křivou každej druhej. Já jsem v předklonu už přes týden. K brnění rukou se přidalo podivné brnění na jedné straně předloktí a brnění nohy. Celkem bych nakonec byla šťastná, kdybych měla jen karpály a ne nakonec - jak fantazie pracuje - třeba roztroušenou sklerózu. Jo paranoia zdravotnického personálu je úžasná věc. A ještě tu fantazii mám tak bohatou. :roll: Štítná žláza je taky trochu o stresu, ne? Uvidíš, že tě dají dohromady.
Jo a kamarádky holčička je rozená 6. září a začala chodit do školy v necelých 6ti letech a je úplně v pohodě. Tak hlavu vzhůru. Já jsem srpnová a šla jsem o rok později a bylo to podle mě zbytečný a byla jsem vždycky jinde, než ostatní děti ve třídě.Psycholog mamce doporučoval, aby mě dala do školy, ale moje mamka si pro změnu odklad vydupala, aby mi prodloužila dětství.
Agi- křesílka zajímavý.

Na ostatní zareaguji později. :-) Pa, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
24.1.10 08:39

ahojky tak eluša mi marodí. trčím doma a nuda, brouček má rýmu a chrchlá a jeden den teploty ted už jen zvýšená. tak jsem jí nasadila léky sama a k dr ani nepůjdu je to tam na celé dopol čekání a to by ještě něco chytla.
koukala jsem včera na netu na vyrábění dortů to jsou skvosty no nádherný ale budou asi pekelně drahý tojo.
Nikolce k narozeninám jsem se rozhodla koupit mobil a wii počká později třeba na vánoce a bude to i třeba levnější nebo více možností s češtin ou. koupila jsem jí mobil dotykový jako mám já takže se asi zblázní uplně totál , já pořád totiž říkala že je to přežitek tak malý dítě, ale co nakonec když si ho rozbije tak pak dostane šlupku za korunu a je to. navíc čeká jen kolo od nás všch ale sehnali jsme v rodině po vzdálené sestřence jen za tisícovku nemuseli jsme vypláznout třia půl tak jsem skočila právě ještě do toho mobilu. to bude překvápko!! :lol:
narozky má 11 unora a chtěla dort kitty no ale teda nevim jestli ho dokážu sama splácnout chtěla jsem ho objednat přímo tady v ustí a dávají si za motiv 100 procent navíc no tak na to drbu!! nevíte stránky s dobrými návody jak na to??
už mám takový chutě vidět zase sluníčko, aby bylo teplo, chybí mi ta každodení energie jen co člověk vstane. je to děsný fakt. jinak jak se bude chodit na jaře zas do zoo tak dávejte vědět a já se pokaždé ráda připojím aspon některé poznám osobně, protože manža k vánocům koupil pernamentku. tak se budu těšit. papa

• Citovat
  • Upravit
4271
24.1.10 13:24

Ahojky!

Alčo - můj brácha i táta mají věčně problémy s jakýmkoli elektrozařízením. Mobily, počítače hlavně. Už jsme říkali, že vyzařujou asi nějakou špatnou energii, že se jim po pořád rozbíjí. Tak vidíš, asi na tom něco bude :lol: A kde Honza našel to video? Taky bych jim to poslala :mrgreen:
Křesílka už máme taky doma, objednala jsem modrý a červený a prckové se jich nemůžou nabažit. Nejradši by v nich i spali. Tak jsem ráda.

Mončo - ten mobil, já ti nevim. Ale je fakt, že doba je jiná, rychlejší, přetechnizovaná.....a v 9 letech to už je velká slečna.....
Kolo taky musíme pro Agi pokoupit. Tobík už bude pomalu jezdit na tom jejím, to bylo 18m - 3roky. Tak to bude zas výdaj navíc. Ale asi koupíme taky starší.

Holky, jak je to s tím leváctvím? Tobík mi připadá furt nevyhraněnej, je to možný? Jako řekla bych, že tak 3× použije levou a 2× pravou při stejné činnosti. Když čmáráme, tak mu dávám pastelku to pravé ruky, on udělá pár čárek a přendavá do levé. Ale jí třeba někdy pravou, někdy levou. Když třeba stavíme kostky, tak pravou, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.1.10 13:40

Ahoj holky!!!
My jsme se byli dopol. vyvenčit a šli jsme po dlouhé době krmit kačky :wink: .
Ali - já nejsem zdravotník a fantazii mám taky ohromnou, když mě náhodou začne něco bolet :wink: . Už se těším, že tu budeš častěji,. kraksna určitě vydrží!!!
Moni - snad se malá brzy uzdraví!!! Určitě jo, když jsi to vzala do vlastních rukou :wink: . A stopro za motiv na dortu - to mi taky přijde přehnaný. Alča měla , myslím nějakej superdort za supercenu nebo se pletu??? O sluníčku mi ani nemluv…už se mi po něm taky stýská. Ona taky letos ta zima je zatím pořád zatažená :cert: . Do zoo se taky strašně těším!!! A ten mobil - teeeeda, to určitě zaboduješ :palec: .
Agi - tak to je fajn, že jsou děti spokojené s křesílky :palec: , Jonáš ho zatím pěkně ignoruje a když už se vyskytuje v obýváku, radši se válí a hlavně skáče po sedačce.
Hele a Jonáš je jasnej pravák.
Zatím paaaaaaaa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.1.10 14:34

Hani :mavam:

A Jonášek teda dělá všechno pravou? Levou vůbec nezkouší? No stejně s tím nic nenadělám, on si to udělá podle svýho a je to vlastně jedno.

Alčo - no já jsem taky hroznej scénárista: „co všechno to může být“! Ale přesně tyhle příznaky měl ten můj „skoronevlastní“ brácha. Dokonce mu diagnostikovali RS a jeho mamka (tátovo přítelkyně Maruška) mu vyměřila tu boreliozu. Tak to vydetoxikoval a najednou byl bez nálezu, doktoři valili oči 8-o . Je to už pár let a zatím dobrý, takže to vypadá, že se toho zbavil, což o RS říct nejde, že. Ale tenhle příběh jsem už psala. Borelka je sviňa svinutá, dokáže se zamaskovat a vypadat jako spousta nemocí. Nestálo by za to, nechat se vyměřit?

Tak Tobík si schrupnul hoďku a půl a už tu zase řádí. Včera jsem mluvila se sousedkou pod náma, že si myslím, že už z nás musí být na nervy, jak tu pořád prckové lítaji, dupou, se vším mlátí, řvou a já řvu na ně a do půl noci… :roll: …tak říkala, že jí to nevadí (to je jasný, že si nebude stěžovat, že), že je zvyklá, že vyrůstala v paneláku.....a já na to, že to furt řeším, že jsem právě v paneláku nikdy nebydlela a nevím, co je slyšet a co ne, a že mi je to už trapný, ale nedokážu je prostě nijak zkrotit, jsou jak urvaný ze řetězu a hlavně večer :roll: . No prostě jim to prej nevadí, ale že je slyšet fakt úplně všechno, dokonce i o patro níž :oops: No to jsem celkem koukala. Mluvila prej se sousedkou o patro níž a ta je taky občas slyší. Tak já fakt nevim, co s nima. Krotit se je snažim, ale nic nepomáhá. Njn, už jsem z toho zoufalá, ale nic s tím nenadělám. Ale je mi jasný, že oblíbený sousedi asi nejsme. Doufám, že se to neotočí proti nám. :nevim: :think: :roll:
Sorry za román, ale jsem se musela někomu vybrečet na rameni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
24.1.10 17:30

Ahoj holky.

Tak my celej víkend někde trajdali a dneska jsme byli u našich na obídku, takže nedělě v pohodičce, aspoň jsem opět nemusela vařit a jsme dost nacpaný. :lol:

Perulko, veliká gratulace, jsi holka šikovná, úplně tě obdivuju jak to všechno zvládáš. :kytka:

Jo fotečky se už uprvujou, tak snad už v týdnu něco přihodím ať se trochu pokocháte sluníčkem.

Mončo, tak až bude hezky, můžeme vyrzit do té ZOO, já to Nelince pořád slibuju. :-D

Agi, u nás je to taky jasná pravačka, sice občas něco vezme do levé ruky, ale hned si to sama přehazuje do pravé, tak uvidíš, třeba si to Tobík ještě rozmýšlí. A s tím zlobením si nic nedělej, sousedi to přežijou, ono jim stejně nic jiného nezbyde, my byli s bráchou taky stejný a sousedi to přežili. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.1.10 18:28

Ahoj Leni,
no my byli u naší mamky včera na obídku a taky jsme se vrátili večer s plnými pupky :lol: Jo jo, ty babičky nás rozmazlujou. Ještě, že to není pořád, to by to dopadlo :lol:
Na fotky se moc těším, na to sluníčko a celkově tu pohodičku.....taky jsme koukali na NaCesty.cz, a docela by se dalo. S kým jste nakonec letěli? S nějakou českou CK nebo německou? My to máme právě blbý, že je do Německa od nás daleko. Takže přichází v úvahu jenom Linec a Praha a maximálně Vídeň a Salzburg. A to jsou ty zájezdy pak dražší, než třeba z Frankfurtu nebo Stuttgartu. Ale loni jsme byli s němcema nadmíru spokojeni, tak uvidíme, jestli nám letos něco padne do očka :mrgreen: :wink:

Jdeme koupat, večeřet… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.1.10 23:00

Holky, mně se nezobrazujou metříky…čím to je? Máte to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
25.1.10 11:58

Ahoj.

Agi, já metříky mám, ale nahoře je odkaz na zobrazování metříků, tak to máš možná vypnutý, už se mi to taky stalo.
Jinak co se týče cestovky, tak my už lítáme jenom s německou, ty český nám prostě nevyhovujou a co si budeme říkat, cena je taky úplně jinde, my teď ušetřili tolik peněz, že to snad není ani možný. :lol:
My teď letěli přes Airstop.cz, ale na Kubu jsme si kupovali letenky od Nacesty.cz a taky je ještě Rudolfreisen.cz, mají to všechno dost podobný a už jsme vlastně byli od všech třech a služby jsou taky stejný, mají to holt němci všechno promyšlený a organizačně lépe než český CK. :lol: Prostě paráda a i teď nám dali v letdle lepší místa kůli Nelice, úplně vepředu, takže dost místa na nohy a Nelča mohla před námi i stát.
Koukala jsem i na ty odlety přes Salzburg a Vídeň a mají taky dobré ceny i z toho Rakouska, tak si myslím, že pokud něco budete vybírat, tak určitě budete spokojený. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
25.1.10 12:45

Ahoj,
tak jdu dočíst aspoň tuhle stránku.
Máme novinku. Vlastně dvě. Michula už ofiko spí ve velký posteli, teda, většinou, když je se mnou, určitě, táta ho dává do malý, je to lehčí. Já s ním bojuju hlavně odpo, protože on nějak nechce spát vůbec, takže vstane a jde si hrát. Nakonec je kolem 15h tak hotovej, že usne, včera nakonec usnul v postýlce v sedě u hraček :-)
Jo a od tý doby,co spíme ve velký, tak není důdu… Z minuty na minutu :-)
A jinak má od včerejška rýmu…

ALI
takže PC byl a je zdravej, jo??? Tak to teda fakt asi reaguje na Tebe nebo nevím
Já mám blbě křivou jen tu krční - jinou mi totiž nikdo nerentgenoval :-) A Ty jsi blázínek, jestli jsi ještě nikde nebyla. Jsem taky hrozná, ač nezdravotník, ale dík netu si člověk vždycky u všeho vybere nějakou děsnou nemoc. Uklidním Tě, Ty to budeš mít od páteře, na Alzeheimera mi to teda nepřijde, ale JDI NĚKAM
Jestli je štítná o stresu nevím, ale jestli jo, tak pak chápu, proč jí mám
A se školou holt uvidíme.....

ELI
rýma, na prd, taky máme…
Dorta si musím nechat udělat na sobotu, Pavel bude slavit 35tiny, mám vyhlídnutý od koho, ale ještě jsem nevolala. Měl to za úkol Pavel, tak uvidíme.
Hele a co k narozkám koupit jen korpus a koupit si jedlej papír s Kitty? Třeba tady…http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=21059475
taky jsem na to totiž koukala…

AGI
nevyhranění jsou ještě předškoláci, zrovna teď mi to kamarádka říkala, že kvůli tomu ten její nejde.
Takže času dost. U nás je to tak jak kdy, jí pravou, maluje levou
A vy máte tu léčitelku vlastně v rodině, jo?
Hele, nebydlím v paneláku, v cihlovým baráku a když je u nás třeba dopo ticho a hrajeme si tiše, tak slyším co v kuchyni sousedka říká..... Z nás taky musej být na mrtvici
Už koukáš na dovču, jo?? My jestli, tak Tunis nebo Turecko.

LENI
Vám závidím, pořád pryč, žádný nemoce… Nechceš si vzít něco od nás?

HAMI
na kačky se taky chystáme, ale s našima onemocněníma tam dojdeme tak v létě :-)
A Vaše šetření nechápu, my když koukali, tak jsme nikde teda s německejma cestovkama nic výrazně levnýho neviděli nebo prostě odlet jen z Drážďan nic není, nevím. Asi Ti to budu muset pak dát za úkol a bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.1.10 14:21

Ahoj holky!
Taky jsem zatím z těch předchozích stran nestihla nic dočíst. Sice odzkouškováno, za to hoří pracovní termíny. Koukám jak tu všichni dovolenkujete. Já chci takyyyyyy! Letos bych fakt k móři letěla, ale letos to obzvlášť nepřipadá v úvahu. ALe třeba příští rok - Leni, hodíš sem ty odkazy na cestovky i za rok :lol: ?
Draky - potěším tě solidaritou. V sobotu si EMinka maškarní užila parádně, byla tam za jedno z estrádních čísel. Když už uvadala nálada a půlka lidí odešla, tak nastoupila doprostřed sálu a sama tam začla tancovat jak o život. Už teda má fakt celkem slušný pohyby. Ale jak se pak rozdivočela i s ostatníma dětma a lítali tam jak šílenci, tak se asi moc zpotila a pak jsme nasedli do promrzlýho auta…no a výsledek je přišerná rýma, chjo. já ji chtěla nechat zchládnout, ale to prostě nešlo. Ona tam odmítala sedět chvilku na zadku. Tak jsem ji zamotala do kabátu, šály, deky, všeho možného - ale stejně smůla :-( . Tak máme tenhle týden po hudebce i plavání, chjo.
Holky tady je normálně -16! Masakr! Mně nechtělo ráno chytit ani auto v garáži! Byla jsem na kontrole na gyndě, konečně vše ok. A ve čtvrtek jedem na genetiku, tak snd konečně uvidíme, jestli bude culíkatá nebo šolda :-D .
Hani - tuším, že dneska byste u kačenek neuspěli, byly by chudery přimrzlý. Jo a dnes jsem v rádiu poslouchala reportáž z Lipna - neuvažujete i o zimní dovolené? Když v létě to bylo super?
Jo a normálně mi minulý týden říkala jedna kamarádka, že byli lyžovat v Alpách a jejich mladší syn se tam naučil lyžovat tak, že už i v pohodě sám sjede kopec - a to mu v listopadu byly teprv 2 roky!!! Ale je to pěknej pořízek, má už 17kg! Takže ten ty lyže utáhne. Eminka bude mít tuhle váhu tak v 5 letech, hádám… :lol: . Ale na tohle se strašně těším, až bude lyžovat s náma. Aaaaa, my o vlku a vlk vzhůru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.1.10 14:38

Ahojky!!!
Peru - fajn, že už jsi o.k. a po tý genetice hoď okamžitě info, jesli holčička nebo chlapeček…tipuju kluka :-D .
Ty přechody z tepla do zimy a do auta a ven, to je teď fakt na bednu :roll: .
To Lipno by určitě stzálo za to i teď v zimě, to je jasný :wink: . Co se týká toho lyžování, teď jsem zrovna četla, že ideální je postavit dítě na lyže ve čtyřech letech. Já se pak budu učit s Jonáškem, nejsem lyžař a Berta je a těším se, až budeme jezdit na hory celá familly, obzvlášť, když je máme za bukem 8-) .
Draky - gratulace k velký posteli a že jste bez dudu a rýmˇa ať je brzy pryč!!!
Leni a ASgi - vy jste si teda užívaly o víkendu :palec: . My jme taky byli u babek, ale já měla vyjímečně vařeno…dostala jsem ale ptáčky a polívku sebou a jak se hodily :wink: .
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.1.10 15:10

Ahoj holky!

Leni - díky za odkazy na ty cestovky, večer k tomu sednem. Jsem hrozná. Nemáme pomalu co do huby, ale k moři mě to hrozně táhne.....Jenže jsme řešili, že bysme rádi ještě s někým, protože se dvěma dětma se to ani dovolenou moc nazývat nemůže. Nemají si s kým hrát a pořád vymejšlí krávoviny :roll: A taky jsme to chtěli stihnout do Tobíkovo 2 let, to má letadlo zdarma. Nebo za malinkatej poplateček. Ale zatím se nikdo moc nehlásí, všichni si dovolenou schovávaji na léto. Tak nevím. Jestli ale narazíme na fakt nějakou bombovku, tak se asi neudržíme :mrgreen:

Jo a metříky......já o tom odkazu vím, ale neuvědomovala jsem si, že jsem to vypínala, tak jsem si říkala, že to bude asi něčím jiným. No samozřejmě jsem to měla vyplý :roll: Už to jde… :wink:

Draky - gratulace k velký posteli a bezdudunkovství, přeju pevný nervy při usínání. Tobík taky moc přes den nechce spát a když tak si dá hoďku, hoďku a půl…no lepší už to asi nebude… (zrovna se hraboší z postele :wink: )
JJ, léčitelku máme v rodině, teda spíš detoxikační poradce. Je to právě ta tátovo přítelkyně Maruška. A je v tom fakt dobrá. Po Dr. Jonášovi druhá nejlepší v ČR. Má to zmáknutý a dokonce i přednáší na různých soukromých školách a tak.
Leváctví - tak to mě teda překvapuje, že dítě může být nevyhraněné až třeba do 6 let. 8-o Já četla, že kolem roku už je to jasné. Ono je to vlastně jedno, ale je to zajímavé, jak je každé dítě fakt úplně jiné a originál :wink: Člověk si to musí pořád uvědomovat…

Tak dneska jsem byla u doktora s Tobíkem kvůli těm uzlinám, má to fakt hrozný, úplnou bouli. No ale doktor to tak tragicky nevidí, jenom mi teda rozšířil na mojí žádost ta vyšetření z krve, když už se to bude nabírat, tak ať je tam toho co nejvíc, tak aspoň to. Očkování (ve čtvrtek) nám neodložil, což si myslím, že mohl, aspoň než se ty uzliny zase normalizujou. To přece o něčem svědčí, ne? Když má tak ty uzliny zvětšený… :nevim:
Jinak jsem dopoledne do doktorovi byla u kamarádky na kávě, pokecaly jsme, oběd jsme s Tobíkem dostali (i když neplánovaně, ale byl nám více méně vnucen, moc dobrej - svíčková 8-) ), takže ani vařit jsem nemusela (i když jsem měla vařeno od včera), co víc jsem si mohla přát 8-) Přišla jsem domu, Tobík šel pak spát…dnešek se mi líbí. Ještě aby nám tatínek dobře dojel z Brna…

Za chvíli přijede na návštěvu děda, tak jdu poklidit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.1.10 16:26

Ahoj Holkii, teda vy ste toho nakecaly:-)) člověk se tu 2 dny neukáže a pak nestíhá dočítat…

Tak já jen v rychlosti:Eliška je na 100pro pravák, všechno drží v pravé.. rýmička jí pomalu přechází a dneska sme ani venku nebyli, je tu -10, a i já sem nějaká nachcípaná, tak sme nešli, kačenky by tam stejně asi nebyli, minulej tejden jich tam bylo odhadem tak 100 a v sobotu jenom 5..dneska by tam byla možná 1:-)) už mě todle počasí fakt se.., žádný sluníčko, furt jenom zataženo, sychravo a ještě ten děsnej vítr, bez toho sluníčka nemám ani žádnou energgii, mi to tak přijde.. dovolenou bych brala hnedka!! My plánujeme tak červen, ale ještě nevíme, jak to bude s baráčkem, jeli by sme za kámoškou do Španělska, ona tam žije s přítelem a teď čekají miminko.. tak uvidíme…

jinak se musím pochlubit, v sobotu sme byli v Praze na muzikálu Děti Ráje a fakt doporučuju, moc se mi to líbilo , asi je to i tím, že fakt všechny písničky znáte, pobavíte se a ještě si zaspíváte, takže paráda, to byl dárek od maminky od Ježíška, takže děkuji Ježíšku:-)) fakt pěkný..

no nic, musím se věnovat Elišce, dneska sem teda vůbec nic neudělala, protože v 1 sme šly společně na kutě a vstávali sme o půl 3, pak sem ještě do půl 4 dospavaly v mojí posteli:-)) tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.1.10 16:28

ježiši, teď čtu zaspíváte, já blbka, tam se píše přece z zazpíváte! úplně mě to ťuklo do očí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí