květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
27.1.10 12:33

Hm a tady bylo krásně a sluníčko a je smradlavá mlha. Co ta chemička zas vypustila?
Zdravíme NELU. :-) Ať se z rýmy dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
27.1.10 20:25

Ahoooj!
Marky, Agi, teprve DNESKA při přihlašování jsem si všimla, že tu mám žádost o přátelství ,tak jsem jí hned potvrdila, já nevím, pořád se tady na tom novým neorientím. Ale už se konečně podívám na ty fotky, co???

PERULKO
tak co, jak rýmujete? Jsi fakt solidární, my máme rýmu taky z karnevalu. Michalovi-Ferdovi tam jistě bylo vedro, chvílema vytíral a válel se tam jen tak, chvílema chodil v hadovi, teda, spíš povlával za Lenčou. JInak rýma už docela dobrý, jen jsem jí, tradice, chytla já
Hele, ve 2 letech lyžovat, sice hezký, ale já ti mám dojem, že jsem někde četla, že takhle malý děti na lyže vůbec ne, že to není zdravý
A Ty se už doma ani neuprdneš, co? Aby to nebylo vykecaný všem v okolí :-) Dobrý!
Držím pěsti na genetice a žasnu, už máte 20 zubů, jo??? No to hodně brzy!!! My jen 16
A ne, že v první rostou druhý, u nás ve 4,5 :-)

HAMI
tak to se máte, hory za rohem :-) My bysme taky letos chtěli. Teda, chtěli. Lenča. Já ne a Míšovi je snh taky nějak tak šumák
Vidíš, já taky byla v knihovně naposledy jako těhule :-(

ALI
teda Ty a ta technika doma…
Chlapi.. To znám, hluk jak blázen a Pavel spí
No a ten cholesterol, kamarádky kluk ho měl už ve 3 letech ,tak držím pěsti, ať vy nic!
Taky bych hned někam jela, to určitě. Lákal mně program pro mamky a děti od nás z jazykovky, ale nevím, nevím.
Na thajský jsem nebyla, ale Honza má 30.1. narozky??? PAvel taky. Kulatý. Dostane čoko masáž a kryocentrum

LENI
tak já jsem fakt nedoufala, že budeš chtít naše nemoci, ale nabídnout jsem zkusila :roll:
Hele a co konkrétně mají ty německý cestovky vymakanější než naše? AŤ pak vím třeba, jestli někam nakonec poletíme
Tak Ty máš NELU a já MIŠAL, protože neumí říct CH. A když mu řeknu Michal, tak říká „Jindák“

AGI
já bych s Váma letěla, ale my až v srpnu, jestli. Fakt představa toho, že letím v květnu a na klíně mám celý let skoro 2leťáka mně neláká. A Vám jsou dva navíc ještě dřív.
Já si taky myslela, že do školy by se asi mělo vědět, jestli je dítě levák nebo pravák, ale asi ne. A vlastně si uvědomuju, že neteř snad psala obouruč ještě ve škole, než začala jen levou
Ono se teda, jak čtu, dá jít teda do Prahy k tý Vaší Marušce, jo?? A můžu se zeptat, kolik tak sezení stojí? JO tak nic, už jsem si to přečetla… :-)
Tobíka lituju. Kdy budete mít výsledky???
A ještě něco jsem Ti chtěla, ale už to prostě nevím…
A lituju Tobíka s tou mandlí :-(

MARKY
tak to byste měli dobrý, jet ke kámošce, to by se hodilo,co?
Děti ráje by mohly být fajn, to jo, ale když já nevím, jak by se teď usínalo bez mamiky :-)

ELI
Ty stejně nakonec někam odletíš, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.1.10 21:31

Ahoj holky,

jste to rozjely :pankac:

U nás dnes zima až praští, ráno bylo kolem -16 (nevím přesně, máme blbej teploměr a ukazuje minimálně o 5 st. míň :roll: , digitální prej, stál litr a je k ničemu, šunt). Ale bylo fakt nádherně celej den, sluníčko svítilo (včera ne, to nám tu sněžilo celý den, teda malinko), opravdu jak v Mrazíkovi. Je opravdu škoda, že se v tomhle nemůže moc s dětma chodit ven. Stačilo mi dojít do školky pro Agi, Tobík neusnul, tak musel se mnou, chvíli jsme se zakecaly s kamarádkou před barákem a přišli jsme domu skoro omrzlí 8-o A to bylo poledne.

Dneska jsem se flákala celej den, nic se mi nechtělo, vařeno od včera 8-) Ale je třeba pořádně uklidit, už je to tu jak v chlívku. Tak asi zítra.

Marky - ta fotka venkova, to mi připomnělo úplně jak nějaký snímky z kalendáře, moc hezký, takový romantický :wink:
Ať se vám spaní zas brzy upraví!

Peru - držím palce na genetiku a jsem teda zvědavá, co se vám to v tom bříšku klube. Snad se prcek nebude stydět a ukáže se :wink:
Eminka je velká šikulka upovídaná, to je sranda, teď už si holt musíte dávat pozor na pusu.

Alčo - tak ze psa jsem taky vyléčená, na to nemám chodit venčit, cvičit (chce to aspoň trochu se výchově věnovat).....asi proto máme nenáročnou kočku :mrgreen: I když se psem jsem žila skoro 30 let, tak mi taky trochu chybí. Ale zařekla jsem se, že psa jedině k baráku, jinak si myslím, že je více méně chudák. Tady mají lidi dokonce v paneláku Husky a Zlatýho retrívra.
Thajská masáž je taky můj sen, jen jsem se k tomu nějak zatím nedokopala. Tak poreferuj, jestli Honza půjde a jak se mu líbilo.
A Vítkovi ať ten cholesterol dobře dopadne 8-)

Dovolená - Leni, tak jsem koukala a ono jako jo, dalo by se, dneska jsem našla 14 dní, Hurghadu, all incl. 4 hvězdy od 31.1. za necelých 27 tisíc s poplatkama (bez pojištění), no neber to. Teda my to neberem, je to dost narychlo a Luky má v práci hroznej frmol, tak by ho asi dřív jak koncem února nepustili, ale kdo je přiravenej, tak super cena. Na 14 dní 8-o za cenu 7 dní. Bomba. Bylo to na tom Airstopu.

Hani - já čtu taky nejradši v posteli :wink: .
Jojo dobrý a Mallorka je prej krásná, byl tam brácha ještě v září s jeho ex a moc se jim tam líbilo. Tak ať vám to taky vyjde.

Zuby - my máme 11 a půl zubu :mrgreen: . Rostou pomalu, ale snad dýl vydrží.

Draky - výsledky budou asi někdy příští týden, pak doktorovi zavolám. Zítra jdem na ten priorix (koukám, že se tenhle týden očkuje všude), tak se s doktorem domluvím na té mandli. Chci to odložit, aspoň o půl roku. Když se to nezlepší, tak na podzim bychom na to asi šli. Aby byla zima v pohodě.

Všem rýmou postiženým přeju brzké uzdravení a krásnou dobrou noc i všem ostatním 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
27.1.10 22:39

ahoj holky,
teda vy jste ukecaný 8-o , nestihla jsem dočíst ani náhodou, takže se omlouvám, pokud nereaguji.
U nás na venkově bylo -20 a v Šindelový, která je asi 5km bylo 31. Přes den bylo ale -7 a krásně slunečno, byli jsme hodinu venku a paráda. Jako v Alpách.

Alčo, jsi mi připoměla mládí s barevnými chemickými výpary :mrgreen: Z Mezáku na sjezdovce byl vždycky pěknej pohled :mrgreen: .V neděli jedem zpět do Prahy, tak dej vědět kdybys měla cestu.

Perulko držím palce na zítra a napiš.

Spaní: Adam taky při spaní zkouší občas trik kakal a nic. :lol: :lol: Ale jinak usíná v pohodě, akorát v noci jsme zase na trojím vstávání. Pak spí do 7 až půl 8. Polední spaní od půl 12 do půl 1 až 1. A večer v půl 8.

Dovolená: Já bych se teď bála jet do tepla, kvůli teplotnímu rozdílu. My dáme asi Kanára - termín asi v červnu nebo v září. A určitě chceme jet z Prahy. Moc si neumím představit, že bysme se s Adamem jeli třeba do Mnichova autem a pak totéž zpět. Bez Adama jsem hodně lítala z Německa, ale teď v nabídkách jsou rozdíly kolem 2_3 tis. a to mi připadá málo. Faktem je, že ale Německý CK mají daleko větší výběr hotelů.

Zuby máme 14 celých a 4 prořízlé na cestě a 2 v neodhlednu. S obtížemi čistíme :oops: . Udělat áááááá je horor. Už nevím jak na něj. :roll:

Nemocným přejeme brzké uzdravení.

Zítra snad hodím i nějaké foto z venkova. Mějte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
28.1.10 11:03

Tak půl hodinky se tady patlám s příspěvkem a on se vypaří, fakt nevím co s tím mají, ale štve mě to. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
28.1.10 19:23

Ahooooj holky! Tak hlásím, že všechno v pořádku, velikostně 21.týden a je to druhá chcalinka :lol: . Oproti prognózám všech kolem, tvaru břicha, čínským horoskopům a točení prstýnkem a bůhví jakým kravinám ještě, které stopro fungují… :lol:. Jsme šťastní, jen se už od Olomouce hádáme o tu Julii a začínám to vzdávat. Už to říká i Emi a celá rodina. Holky, já nechci Julii!!!!! Ale mám smůlu :-( . A máme dvd i trojrozměrnou fotku - krásnou! Je tam jak spící miminko! A babičky hned, že tam vypadá úplně stejně jak Eminka…no nevím, ale já bych ještě stopy podobnosti u mimina v děloze nehledala.
Tak se tu hned všichni sešli - naši, tchánovci, švagr s přítelkyní a ještě mamky kamarádka a zapíjeli zdravé mimi. Trochu předčasně,ale důvod k oslavě se vždycky najde. Můj otec zapíjel žal - 4.vnučka, mužského pohlaví v rodině jen pes :lol: .
Jo, jen má prý hlavičku dost dole. Takže bacha :-( .
A taky jsme nakonec místo lázní objednali přecejen hory - jedem s našima do Schladmingu - do Rakouska. Na místo, kde jsme jezdili několik let po sobě. je to rodinný penzionek, který modernizovali a udělali tam i malý bazén, saunu a solnou jeskyni. Takže i když nemůžu lyžovat, tak s Eminkou se zabavíme. Kromě toho vezmem sáňky, boby - a jedem jen od pondělí do pátku, takže 3 dny čistého času. Ale moc se těším! Je tam nádherně! No a tak jsme dneska ještě okoukli ve slevě přenosné DVD přehrávače - do auta. Jinak nevím, jak bysme přežili cestu. Stačila mi na podzim ta Praha. Třeba bude chvilu hodná u krtka a něco snad prospí…no uvidíme.
Jo a dneska se naučil naše opička starší vylízt z postýlky - už i cestovní. jako přes vrch, ne tím otvorem! Tak su zvědavá na to uspávání dneska. Doteď jsem ji prostě šoupla do postýlky a ona usla. ALe poslední 3 dny večer nechce spinkat a ječí a ječí. Teď si prostě vyleze, otevře dveře a já abych trnula, jestli nesletí dolů ze schodů, chjo. tak zatím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
28.1.10 20:25

Ahoj,
u nás děsná noc. Michula od cca 1:20 ráno střídavě řval a kašlal téměř do rána. Odpo usnul a za 10 minut začal kašlat a už nespal. Tak teď usnul okamžitě a už byl zas se řevem vzhůru, jestli to bude zas noc bez spánku, tak to fakt nevím, potřebuju být použitelná.
Navíc jsem od něj chytla ten kašel. A to mám v sobotu fyzioterapii a od pondělka mám rehábku ,tak teda nevím.

Zuby 16 a sedmnáctý bolí a je vidět pod dásničkou

AGI,
už vím, co jsem Ti chtěla napsat… Jsme přihlášení do Yamahy. Jen nevím, jestli tam taky někdy půjdeme, jestli to vůbec odchodíme.
Našla jsi to teda pěkný, ale já bych neletěla. Fakt bych se bála, že přiletím do mrazů a určitě bysme zas byli všichni nemocní
Co Priorix a mandle?

Zaneth

• 31, jo? Tak to je šílený!

A jak Ti je? Co ta Tvoje štítná? Já mám blbou teď :-(

LENI
to se mi taky občas stává :-(

PERULKO
jééééééééé, JULINKA, no paráda, gratulce a moc velká! A šup s fotkou sem!
A dovču taky závidím, ale dávej si na sebe bacha
A fakt zírám,jak leze z postýlky! U nás je to teda jednoduchý, ale z postýlky by Michula nevylezl, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
29.1.10 07:12

ahojky no perulko tak to moc gratuluji k Julince, s postýlkou to znám máme dřevěnou a sníženou skoro až k zemi a sundaná kolečka, protože co ona dělala to bylo neskutečný. od včera říká krásně NE, jinak už dělá těch srozumitelnějších slovíček víc tak jsem ráda , že snad někdy mluvit budem :lol:
co se týče moře tak bych letěla přes mrtvoly :lol: ale letos je to opravdu s plánama na do¨vču v háji.
ted dopol pojedu se starší do města do mekáče a koupit jí nějakou drobnost za vízo :lol: ty děti fakt rostou před očima to není možný. nedávnoo jsme tady řešili jak se prdelinky narodily a ted už perulka čeká další to je neuvěřitelný jak ten život rychle plyne co.tak jo holčičky nevím co kdo víc psal tak zatím papa a hezký den všem

• Citovat
  • Upravit
1572
29.1.10 10:49

Ahoj holky! kde jste kdo? jednou mám volněji a tady nikdo:-). Dodělala jsem zkoušky, největší pracovní resty a já se snad začnu nudit :lol: . Dneska jsem vařila cibulovou omáčku s bramborem a vajíčkem, Eminka ju má strašně ráda a já taky. Už od dětství! Tak ještě oloupat ty brambory a hotovo.
Díky za gratulace. Eli - a co jinak doma? Krize už je lepší po té době? No máš pravdu, letí to. U tebe fakt koukám, jak strašně moc. Fakt se netěším, až tu budem řešit všechny vysvědčení našich ratolestí.
Draky - tak to mě mrzí, ten kašel je hroznej. máme to teď doma taky.
Jdu se chvilku natáhnout, včera jsem makala skoro do půlnoci a jsem z té židle celá nějaká rozbolavělá. tak hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.1.10 11:51

Perulko, velikánská gratulace k holčičce, to je super. :potlesk:

Tak my jsme včera nakonec k doktorce nešly, volala jsem jí a ona říkala, že nás radši uvidí až Nelinka nebude mít tu rýmu, takže jdeme až 18.února. Se fakt zblázním, celou dobu je zdravá a den před očkováním rýma, vydržela i ten přechod z dovči teplo-zima, tak nevím kde to chytla. :nevim:

Draky, Míša je taky šikula když už taky ví jak se jmenuje. A k tý dovče, nám prostě celkově přijde, že ty němci to všechno berou vážně a ty služby jsou celkově dokonalejší, víc se starají a co si budeme říkat, jde taky o tu cenu, české CK jí mají danou, ale musíš k tomu připočítavat různé poplatky, to u německých CK máš jednu cenu a ta platí a nikde už nic nehledáš, my teď fakt hodně ušetřili ve srovnání s českou nabídkou do stejného hotelu a tak to je vždycky, ceny u nás jsou vyšší.

Agi, dobrá nabídka a oni tam budou pořád něco mít, takže když nepoletíte teď tak pak tam taky určitě něco najdeš. My se taky nechávali ještě pojistit a dali jsme za všechny na těch 14 dní necelých 1.000,–kč a to byla ještě Nelinka připojištěná kdyby tam náhodou něco udělala tak aby jsme to nemuseli platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.1.10 11:55

Jo Hani, Mallorka zní taky dobře, byli jsme a moc se nám tam líbilo, takže doporučuji a v září tam bude ještě krásně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.1.10 12:16

ahoj ženy:-))

jé Perul, tak to je krásný!! veliká gratulace! a Julinka je hezký jméno, abych byla v obraze, to vymyslel manžel? a Tobě by se líbilo jaké? a chudák dědeček, po 4.holčička! i když třeba se ještě chlapečka dočká:-)) a holčičky jsou lepší…
tak čekáme na fotečku, ať se taky pokocháme..a jak děláš tu cibulovou omáčku,abych měla inspiraci na další jídlo, Eliška je teda asi spíš polívková, ale třeba by jí taky chutnala..
a Emička je teda šikula, že přeleze tu postýlku, to Eli zatím ani nezkouší a sem ráda, snad na to ještě dlouho nepřijde.

DRaky, tak to mě mrzí s tím kašlem, snad brzy přejde, teď to zase všechno řádí, já to musím zaťukat , ale my jsme zatím zdravý,už i bez rýmy.

Moni, to je jasný, za vízo se musí něco koupit:-)) a byly aspoň samý?

je to dneska nějaký zabržděný, tak to radši hned pošlu, ať se mi to neztratí… tak pappapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.10 12:50

Ahoj holky,

Perul - moooooc gratuluju. A Jůlie je krásný jméno, ať si říkáš, co chceš. :-) A jak se dostatečně nebráníš od xačátku, tak nevyhraješ. :lol: Řekni, že ty už si vlastně zvykáš a už o Ní mluvíš jako o Jůlince? :wink:

Kdybych si já měla vybrat, tak s dětma bych jela na Kanáry taky. A bez dětí bych chtěla do Latinský Ameriky. Do španělsky mluvící.

Elli-nechci hada drážit bosou nohou. Ale doma dobrý? Nikče samosebou taky moc gratuluju.
Draky- doufám, že si aspoň budujete hypersupervysocekvalitní imunitu na celý další život.

Včera nám přišla pozvánka do Motola, tak už mi zas koluje v žilách nervózní krev. Tentokrát musíme oběhat i nějaký vyšetření před narkózou.

A u sousedů právě spadlo od někud dítko. 8mi měsíční dráče a to byste koukali, jakej má sousedka slovník a hysterickej ječák na starší dceru, že ho neohlídala. :roll: 8-o Asi mi vzbudí Jonáše. Bych řekla, že dítko ječí kvůli matce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.1.10 12:58

Ahoj kočky!!!
Mně včera emimi pořád padalo…né, že bych na vás jednou zapomněla :wink: .
Jinak žádné novinky, všechny zdravíme a posíláme foto huhuláka, co jsme(jsem) včera postavili.
Peru - gratulace k úspěšné genetice a holčičce Julince!!!! Mně se to moooc líbí :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.10 13:27

Jsem právě sehnala Tjhajsou masáž v Mostě - na poslední chvíli. Už jsem myslela, že Honzovi zaplatím kklasickou. Nebo budu muset sama. :wink: Měla jsem takovou radost, až jsem se zapoměla zeptat, na kolik ta hodka a půl vyjde. :-) Ale co, zaplatí si to taťka už sám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hani- tak zas je dobrý, že se máte pořád stejně - určitě báječně. :-)
Tak a jdu něco taky dělat. .....spát. :-) To už by nemělo cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí