Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky sluníčka.. Elli.. krásný pejsek a ještě krásnější dceruška!!! ![]()
Holčičky, já se ráno probudila s bolestí v krku.. mám strach, aby to neublížilo mimču.. ![]()
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 8+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 7+2 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 6+3 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 6+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 5+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Ahoj Eviško,
myslím, že samotná bolest mimískovi neublíží. Horší by to bylo s léky. Pro těhule to je dost omezený.Zkus se zeptat v lékárně, jestli je něco, co můžeš. A raději si pak ještě v lékárně přečti příbalový leták, protože nikdy nevíš. Mě se už hodněkrát stalo, že jsem chtěla lék pro roční dítě, lékárnice mě ujišťovala, že ten a ten může. No a doma jsem z letáčku zjistila, že je třeba až pro děti od 3 let
Pro srandu to tam asi nepíšou.
Ať je ti brzy dobře ![]()
Elli, děkuju.. za chvíli vyrážím do města.. tak se v lékárně zkusím poptat na nějaká homeopatika.. ty prý můžu.. tak uvidíme.. Mám strach aby se mi to nezhoršilo..
Ještě myslím můžu vincentku nebo kloktat slanou vodu.. ![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že jsem právě dorazila od doktorky, vše je zatím ok a já konečně dostala těhotenskou průkazku. ![]()
Evi…mě asi před 14 dny taky bolelo v krku a v lékárně jsem dostala homeopatika, na a asi za 2 dny mě to přešlo a tu vincentku taky můžeš kloktat.....určiě bude líp a na mimčo by to nemělo mít žádný vliv ![]()
Leni.. gratuluju k těhu průkazce!! ![]()
Jaká jsi měla homeopatika?? A jak často jsi je užívala? Já jsem si teď přinesla z lékárny Homeogene 9..
Aladino,
máš velkou oporu v rodině, tak to bude dobré… jestli budete mít k matice alespoň nějakou výuku, tak to taky půjde…
Spíš než čekat, kde matika neprojde, by to chtělo se zaměřit na rozsah a podrobnost učiva, zda na obou bude ta pravděp. a statistika apod…
Protože když předmět neuděláš, můžeš si ho zapsat další rok = na škole nekončíš.. Ale zůstala bych tam, kde bych měla např. matiku jen 1-2 semestry.. ne 4 jako jsme měli my… (2 semestry matika, 2 semestry pravděp. a stat.)
brrrrrrrr…
E.
Evi, ty prášky jsem měla úplně stejné, brala jsem je vždy asi hodinku po jídle, takže za den jsem stihla asi 5 prášků, no a po 2 dnech mě to přešlo a od té doby jsem v pohodě.......hlavně se tedy vyhejbám prskajícím lidem ![]()
Leni, mně teď psala jedna holčina, že je brala tak po 2 - 3 hodinkách.. tak uvidíme.. ![]()
To já bych se taky ráda vyhýbala těm prskajícím lidem.. ale v autobuse to jde blbě..
Některý lidi si ani nedají ruku před pusu.. hrůza jak může být někdo tak neohleduplný.. ![]()
Ahoj holky, muzu se k Vam take pridat? Ja jsem tehu asi od 15.9., termin by mel byt zacatkem cervna, ale cervnatka jeste nikdo nezalozil, nevadi teda, kdyz tady budu s vama? Prosim, prosim. Jinak ja jdu k Dr. az za 14 dni, je hrozne vytizena, tak me nemohla objednat na driv, ach jo, uz se hrozne tesim, ze treba na UTZ bude neco videt. ![]()
Ahojky Jenifer.. vítej mezi námi.. Jasně, že se můžeš přidat.. zatím je nás tu nějak málo.. ![]()
Musí to být nervíky, viď.. čekat tak dlouho na doktorku.. A to sis dělala testík? Nějak rychle víš, že jsi těhu.. ![]()
Eviska; Ja jsem si delala celkem 4 TT a vsechny byly pozitivni, tak doufam, ze ctyri testy by nelhali. Navic tri z nich byly takovy, ktery se pouzivaji v laborce, kam muze moc a krev odeslat Dr. Dostala jsem je tak trochu z protekce..Navic mam tyden zpozdeni s MS, boli me bricho, chce se mi zvracet, jeste me boli prsa a pali zaha, BT je porad na 37,1. Myslis, ze na ty testy neni spoleh???
![]()
Jen.. ale jo.. já tě nechtěla vyplašit.. To vůbec.. vypadá to, že jsi vážně těhu.. Moooc gratuluju!!!! ![]()
Já teď mažu domů .. z práce.. Jdu si koupit citron do čaje.. a jdu se léčit.. bolí mě v krku.. ![]()
Tak pa pa.. a doufám, že se tu zítra uvidíme..
Evisko,
tak to jsem rada, uplne jsem se vydesila, ze by to treba nemuselo byt tehu. Pritel se strasne tesi, ten by to nesl jeste hur nez ja ![]()
Jinak, at je Ti co nejdriv zase dobre, snad Te v tom krku moc dlouho bolet nebude. Zitra tady budu urcite, sedim u PC cely den, tak pro me neni problem psat v podstate kdykoli z prace. ![]()
ahoj holky
hele koukam ze je tady i Jenifer.. ![]()
Ja ma termin na 6.6. a Jeni ver ze co vidim tech holek tady co pisou ze maji // tak nas asi bude v cervnu hodne.