Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Táák se manželovi podařilo mě úspěšně zaregistrovat k Apolináři
, ale tak tak,byl na řadě 11 ![]()
Tak holky mně prohmatává zevnitř i zvenku. Ale UTZ budu mít až 4.1. ve Zlíně na Prediku.
Závidím všem co mají kontrolu s UTZ pokaždé ![]()
simi strci ruku dovnitr a aji pres bricho nahmata..moc rada to nemam ale pro mimi vse.. ![]()
pokazde rekl ze su zavrena a v poho,ze je vse ok
Mirko, moc hezký bříško ![]()
Simi, já zase chodím na kontrolu po 4týdnech, tzn, UZ mi dělal 3×, první konzultace, pak mě prohmátne a nakonec UZ
stejně je sranda, že když jsme těhotné,
tak bysme chodily na kontroly denně
a nevím jak vy , ale normálně si na gyndu nevzpomenu třeba 2-3 roky, pak jdu na kontrolu, jen aby se neřeklo a rychle pryč
No tak doufam, ze mi tam priste poradne sahne lenoch jeden
Pekne si to ohlidam. Zadny flakani mu trpet nebudu ![]()
ditul píše:
stejně je sranda, že když jsme těhotné,
tak bysme chodily na kontroly denně
a nevím jak vy , ale normálně si na gyndu nevzpomenu třeba 2-3 roky, pak jdu na kontrolu, jen aby se neřeklo a rychle pryč
Přesně tak
![]()
Simi123 píše:
Holky a od ktereho tydne vam zacal kontrolovat ten cipek? Jestli nakonec ja nemam divneho doktoraMne rikal, ze si me prohmatne az priste a to uz budu v 18 tydnu.
Me pri kazde poradne sahne na cipek a prohmatne bricho a sono.Vzdy chodim jednou za 4-5 tydnu.Tak to mam ja.
Jo a k te strave. Ja s tim teda valcim fest. Jediny co jsem schopna je si vymackat pomerance, obcas jablko. Zelenina mi teda vubec nejede. Jinak jsem rada, ze vubec neco jim, protoze porad se stejne do vseho musim nutit.Nic nejim vylozene s chuti. Ted mi jeste nekdo rekl, ze ty salamy a sunky, co jsou u pultu mohou obsahovat taky listerii, tak to abych snad uz nejedla nic nebo co. ![]()
ditul je to tak,taky to moc nemusim ale jak jsem tehu tak bych tam mohla denne ![]()
No holky a to jeste budte radi, ze nemate tak hezkyho doktora jako ja. Ted uz jsem si nastesti zvykla, ale ze zacatku jsem obcas byla fakt ruda ![]()
jo je to tak holky asi by jsme uz fakt meli prestat jist ne??
co tak posloucham tak by jsme nemeli nic,krome zeleniny a ovoce snad.Jo a vite ze se v tehu nemuze skorice??pry to zpusobuje potraty ![]()
MIRKAaa píše:
jo je to tak holky asi by jsme uz fakt meli prestat jist ne??co tak posloucham tak by jsme nemeli nic,krome zeleniny a ovoce snad.Jo a vite ze se v tehu nemuze skorice??pry to zpusobuje potraty
je tak to jsem nevedela.Ja ji jedla.A jeste se nema pit zeleny caj.
MIRKAaa píše:
jo je to tak holky asi by jsme uz fakt meli prestat jist ne??co tak posloucham tak by jsme nemeli nic,krome zeleniny a ovoce snad.Jo a vite ze se v tehu nemuze skorice??pry to zpusobuje potraty
Jo to jsem slyšela.
Ale doktorka mě na nic nebezpečného neupozorňovala (asi věděla dlouholetou praxí, že skoro všechny maminy se snaží spoustu věcí vyčíst z knížek nebo internetu) Prostě prý je jedno co jím, ať jím na co mám chuť ![]()
ono se nema vlastne nic krome ovoce a zeleniny co se tak doslycham a docitam.Neco kvuli tomu, to zas kvuli tomu..
Jedine co dodrzuju je ze nejim tatarak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat