Kvůli klukovi chce jít na mizernou školu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
19.12.18 15:07

@me57h „máme doma to, co máme“…to jako myslíš vážně? Doufám, že se brzy dcera odstěhuje.

Jo…a co za neperspektivní obor to chce studovat? VŠ v Ostravě je špatná? Já se dostala na OSU, ale nakonec jsme šla na mou vysněnou školu jinam. Tak možná jsem udělala nakonec dobře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
19.12.18 15:09
@me57h píše:
Ahoj, řeším problémy s holkou. Podává si přihlášku na VŠ, ne sice moc perspektivní obor, ale snažíme se vyrovnat s tím, že máme doma to, co máme :oops: Problém ale spočívá v tom, že místo aby aspoň šla na dobrou školu, tvrdne tady v Ově, prý kvůli tomu, že chce bydlet s tím svým. Což jí rozhodně neschvaluji jednak je její kluk nevhodná partie do života, a jednak už tím tuplem nenajde uplatnění… Je fér jí nedat prachy na přihlášku? Říkala jsem, že kdyby šla do Olomouce nebo Prahy, tak klidně, ale Ova fakt ne-e :nevim:
? Ty musíš být teda výhra. Anebo jen trolíš, doufám

Příspěvek upraven 19.12.18 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
19.12.18 15:10
@me57h píše:
Ahoj, řeším problémy s holkou. Podává si přihlášku na VŠ, ne sice moc perspektivní obor, ale snažíme se vyrovnat s tím, že máme doma to, co máme :oops: Problém ale spočívá v tom, že místo aby aspoň šla na dobrou školu, tvrdne tady v Ově, prý kvůli tomu, že chce bydlet s tím svým. Což jí rozhodně neschvaluji jednak je její kluk nevhodná partie do života, a jednak už tím tuplem nenajde uplatnění… Je fér jí nedat prachy na přihlášku? Říkala jsem, že kdyby šla do Olomouce nebo Prahy, tak klidně, ale Ova fakt ne-e :nevim:

Tak snad je dcera dospělá a může si zvolit to co chce sama ne? To jí držíš v šachu penězma?? Jak to myslíš, že je její kluk nevhodá patrie? Snažíte se vyrovnat s tím co doma máte?? Ty jo, tvoje dcera by se asi hodně divila, kdyby si tady přečetla co o ní píšeš. Dej si cukroví, sladký je dobrý na nervy a dceru nech žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
19.12.18 15:11

@me57h vůbec se dceři nedivím, že chce bydlet s přítelem, aspoň bude mít svůj klid a nikdo ji do toho nebude mluvit. Díky Bohu za mé zlaté rodiče , nikdy mi do ničeho nemluvili a jsou na mě hrdí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
19.12.18 15:16

OSU je špatná škola, nemá moc dobrou pověst. Známé dcera tam byla jeden semestr a nechala se dobrovolně vyrazit, aby tam nemusela být. Chceme pro ni jen to dobré… I když to holka se svými představami o životě bude mít těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.12.18 15:19
@me57h píše:
OSU je špatná škola, nemá moc dobrou pověst. Známé dcera tam byla jeden semestr a nechala se dobrovolně vyrazit, aby tam nemusela být. Chceme pro ni jen to dobré… I když to holka se svými představami o životě bude mít těžké.

A co ma za predstavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.12.18 15:20

@me57h Takže jedna holka povídala…dobrovolně vyrazit? Proč se proboha nechala dobrovolně vyrazit, když školu může normálně ukončit sama a ne se nechat „vyrážet“. To je fakt dobrý, nenapadlo by mě to, takže já se vyfláknu na školu a pak budu hrdě hlásat, že jsem se nechala vyrazit dobrovolně, protože škola stála za prd.

Tvoje vyjadřování o dceři se ti zdá v pořádku? Je mi jí líto. Možná přestaňte chtít to dobré a nechte jí, ať dělá to, co za dobré považuje ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
19.12.18 15:24

Filologie… v průmyslovém státě dost na prd představy. Co si budeme povídat.

A jinak se nechala vyrazit, ať jí aspoň co nejdyl zůstane statut studenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
19.12.18 15:30
@me57h píše:
Filologie… v průmyslovém státě dost na prd představy. Co si budeme povídat.A jinak se nechala vyrazit, ať jí aspoň co nejdyl zůstane statut studenta.

Smiř se s tím že je dospělá a o tom co chce v životě dělat si rozhodne sama, ty jako rodič jí můžeš poradit, přpadně jí podpořit ale nemůžeš jí tlačit směrem který chceš ty ale ona ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.12.18 15:35

:potlesk: Dlouho tady paní zakladatelka nebyla coo :lol: :lol: :lol: :zed: to jsou zas blaboly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
19.12.18 15:36

Jaké má představy o životě?
Na jaký obor se hlásí a jaký obor by pro ni byl vhodný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
19.12.18 15:37
@pedigka píše:
Jaké má představy o životě?
Na jaký obor se hlásí a jaký obor by pro ni byl vhodný?

dle minulych diskusi tipuju, že nejlepší by bylo, aby byla vyučená prodavačka a šla si sednout za kasu. tehle „matce“ nebude nic nikdy dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.18 15:38
@me57h píše:

Je dospělá. Nech ji žít. Peníze bych jí dala, řekla svůj názor a popřála jí štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.18 15:41
@me57h píše:
OSU je špatná škola, nemá moc dobrou pověst. Známé dcera tam byla jeden semestr a nechala se dobrovolně vyrazit, aby tam nemusela být. Chceme pro ni jen to dobré… I když to holka se svými představami o životě bude mít těžké.

Co ty víš… Třeba bude šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.12.18 15:49

Moje dítě by dnes už taky volilo jinak. Ale já jsem fakt do toho nemluvila, kromě vyžádané porady. :) Tak se sbírají zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML