Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tůmička píše:
@byron Zkusím zítra zajít prostě do lékárny a uvidím. Buď mi řekne, že je na předpis, nebo mi ji prodá
Acidum folicum je pouze na předpis (tuším, že je o dost silnější než ty volně prodejné). Jiné „listovky“ jsou volně prodejné ![]()
Příspěvek upraven 07.07.12 v 22:42
Takže myslíš, že bych měla nejdřív zajít za Dr.? Právě někdo říká, že nadbytek se vyloučí, někdo, že to může působit problémy. Asi se raději objednám k Dr. ![]()
@Tůmička píše:
Takže myslíš, že bych měla nejdřív zajít za Dr.? Právě někdo říká, že nadbytek se vyloučí, někdo, že to může působit problémy. Asi se raději objednám k Dr.
a rovnou si řekni o acidum follicum
, je to levný a je to jen listovka..porč podporovat farmaceutický firmy a cpát se další chemií?
@byron píše:
a rovnou si řekni o acidum follicum, je to levný a je to jen listovka..porč podporovat farmaceutický firmy a cpát se další chemií?
Ok
děkuju moc za rady. Doufám, že to nějak pomůže.
@Tůmička píše:
Okděkuju moc za rady. Doufám, že to nějak pomůže.
jestli pomůže, těžko říct. Já, pro klid duše jsme užívala, malá je snad v poho, ale taky ne úplně bez problémů
@Ewíček píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat. Pár lidí mi říkalo, že listovku nemám brát až do konce těhu, že pak jsou miminka moc veliká a jsou probémy u porodu. Neslyšely jste o tom něco? Jsem 15tt a beru 1× denně.
Díky moc za radu.
Já slyšela, že když bereš mamavit tak rostou velké miminka u listovky ne. Ale zase vím, že kamarádka nebrala nic, protože to nějak neplánovala a miminko se ji narodilo velké i tak.
@byron píše:
to nevím, mně ji prostě napsal, když jsme řekla, že chci zkusit mimino a chci brál kyselinu listovouJen že v lékárně ti vnutěj x předraženejch vitamínů, já chtěla jen listovku a přišlo mi to nejlepší
jj to máš pravdu, protože mají od těch dealerů co ty předražené vitamíny nabízejí lékarně mají naslibované hory doly.
Jinak holky já beru normálně listovku 2 tabl. denně o mimi se snažíme, ale paní doktorka mi řekla, že to je správný že zbytek tělo vyloučí, že to není žádná chemie tak se nemusím bát beru ji teda 6 měs. a žádné příznaky že bych byla předávkovaná nepozoruju. ![]()
Tak jsem si koupila tu listovku, vlatsně nějaký koplex (vit. B, železo, listovka) - Acidoflan se to jmenuje.
Ahojky beru listovku asi mesic, boli me prsa, mam jakoby natahle svaly na brise. Mate nekdo podobnou zkusenost?