Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zkus navstivit, ulevi se ti… Daji tip treba na psychiatra, ktery by te vzal driv.
Tak tam lezi moje sestra, je to fakultni nemocnice v Brne. Jeste premyslim jestli nejit za obvodni? Jinak ja nejsem porad v uzkosti, spis ten chaos a smutek. Nevim jak to budu lekari popisovat. Necitim se proste ve sve kuzi, jsem apaticka, bez zajmu..mozna nejaka deprese. Achjo, chci byt jako driv ![]()
Reknes mu proste, co prozivas a on to vyhodnoti. Obvodni lekar podle me pomuze v pripadech typu - je toho na me moc, blbe spim a predepise lehka AD. Ja osobne ti doporucuji tam zajit co nejdrive, ted je to sice jen zmatek, ale kdyby se to rozjelo (coz samozrejme nemusi, sama musis nejlepe odhadnout, jak na tom jsi), pak se z toho dostava mnohem hur. A podle me zkusenosti psychiatri zkouseji nejdrive doporucit psychoterapii, az pak sahaji po prascich. At se ti brzy ulevi…
@SOUSAN Vyzkoušej za to nic nedáš. Přeji, ať Ti je brzy lépe.
![]()
@Maclaren
Urcite tam zajdu, jen jsem se prave chtela sverit do rukou nekomu, kdo poradne vyslechne a nenapise bezhlave nejake leky dle tabulky. Bohuzel na dobreho psychiatra se dlouho ceka a ja nechci nic zanedbat, takze zajdu do toho krizoveho centra v pondeli. Dekuji ![]()
@Jedna babička
Dekuji ![]()
@Brittuška dobry den, muzete mi, prosim, popsat, jak probihala lecba? Dekuji.
Dobrý den, včera jsem si četla nějaké články o kojení a vyskočil na mě článek o laktační psychóze. Před lety jsem trpěla úzkostmi a teď na ten článek nemůžu přestat myslet, strašně se bojím že tu psychózu dostanu, pořád se teď pozoruju a jsem z toho nervózní. Zažíval někdo taky takové obavy a přešlo to? Nebo už to může být začátek nějakého problému? Jsem týden po porodu. Děkuji za vaše zkušenosti