Laktační psychóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
4.2.17 10:51

Zkus navstivit, ulevi se ti… Daji tip treba na psychiatra, ktery by te vzal driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.2.17 10:57

Prip predepisou leky na ulevu, zmirneni uzkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.17 11:51

Tak tam lezi moje sestra, je to fakultni nemocnice v Brne. Jeste premyslim jestli nejit za obvodni? Jinak ja nejsem porad v uzkosti, spis ten chaos a smutek. Nevim jak to budu lekari popisovat. Necitim se proste ve sve kuzi, jsem apaticka, bez zajmu..mozna nejaka deprese. Achjo, chci byt jako driv :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.2.17 12:22

Reknes mu proste, co prozivas a on to vyhodnoti. Obvodni lekar podle me pomuze v pripadech typu - je toho na me moc, blbe spim a predepise lehka AD. Ja osobne ti doporucuji tam zajit co nejdrive, ted je to sice jen zmatek, ale kdyby se to rozjelo (coz samozrejme nemusi, sama musis nejlepe odhadnout, jak na tom jsi), pak se z toho dostava mnohem hur. A podle me zkusenosti psychiatri zkouseji nejdrive doporucit psychoterapii, az pak sahaji po prascich. At se ti brzy ulevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
4.2.17 13:27

@SOUSAN Vyzkoušej za to nic nedáš. Přeji, ať Ti je brzy lépe. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.17 16:42

@Maclaren
Urcite tam zajdu, jen jsem se prave chtela sverit do rukou nekomu, kdo poradne vyslechne a nenapise bezhlave nejake leky dle tabulky. Bohuzel na dobreho psychiatra se dlouho ceka a ja nechci nic zanedbat, takze zajdu do toho krizoveho centra v pondeli. Dekuji :)
@Jedna babička
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.17 13:12

@Brittuška dobry den, muzete mi, prosim, popsat, jak probihala lecba? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.23 09:53

Dobrý den, včera jsem si četla nějaké články o kojení a vyskočil na mě článek o laktační psychóze. Před lety jsem trpěla úzkostmi a teď na ten článek nemůžu přestat myslet, strašně se bojím že tu psychózu dostanu, pořád se teď pozoruju a jsem z toho nervózní. Zažíval někdo taky takové obavy a přešlo to? Nebo už to může být začátek nějakého problému? Jsem týden po porodu. Děkuji za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100