Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
4.11.14 21:16

@InExile Asi nás moc není kdo toho umělce zná a poslouchá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
4.11.14 21:23
@Šárka1989 píše:
@InExile Asi nás moc není kdo toho umělce zná a poslouchá :)

No to asi ne..jezdis na konciky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.11.14 22:33
@InExile píše:
No to asi ne..jezdis na konciky??

Jasnacka, ted v prosinci Angelo a pak Kathy. Paddy uz tu dlouho nebyl. Asi to tady zaciname trochu spamovat co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
4.11.14 22:39
@Šárka1989 píše:
Jasnacka, ted v prosinci Angelo a pak Kathy. Paddy uz tu dlouho nebyl. Asi to tady zaciname trochu spamovat co :-)

hele když tak do zpráv at nedostanem sprdunga :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.11.14 14:23

@boruvkay @InExile Holky tak laparka se asi nekoná, už jsem to nevydržela a udělala si test a je pozitivní :lol:, teď tady chodim po bytě, nevim co mám dělat a směju se jak idiot :) Já jsem z tý laparky měla takovou hrůzu že jsem asi otěhotněla ze strachu :) Po dvou letech snažení, já se picnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.11.14 14:35
@Šárka1989 píše:
@boruvkay @InExile Holky tak laparka se asi nekoná, už jsem to nevydržela a udělala si test a je pozitivní :lol:, teď tady chodim po bytě, nevim co mám dělat a směju se jak idiot :) Já jsem z tý laparky měla takovou hrůzu že jsem asi otěhotněla ze strachu :) Po dvou letech snažení, já se picnu :)

Noty kraso…to je husty…noo nervy z laparky zapracovalidobrym smerem. Ja taky nechtela na umely :-D velika gratulacka..hod klidne foto at se juknem. Jezis to je super, blaholreju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.11.14 14:55

Díky :) Pořád tomu nemůžu uvěřit. Tady je foto, kvalita nic moc, ale čárka je vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
6.11.14 15:02

Jee to se to krásně povedlo, já teď taky čekám jestli se zadařilo nebo ne, poslední možnost před dalším termínem laparo, Ale bolí mě břicho tak spíš asi ne :(
Držím palce ať je vše jak má být :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.11.14 15:08

Děkuju, akorát nevím kdy si mám skočit k doktorovi. Můj je tam až ve středu a do tý doby mám v práci 2 noční dvanáctky, tak nevim jestli si skočit k němu do nemocnice, dělá tam primáře, nebo počkat do tý středy. Nechci nic zanedbat, mám docela fyzicky náročnou práci a bojim se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
6.11.14 15:11

Pokud něco těžkého zvedáš tak si dojdi hned.. Dají ti kdyžtak neschopenku pokud ti v práci nenajdou jinou nenáročnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.11.14 15:19

Právě že zvedám, to je to nejhorší, tak si zítra zavolám do tý nemocnice. A může mi dát neschopenku už v 5.tt když ještě není nic jistý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
6.11.14 15:23

Může, neboj… dojeď si tam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.11.14 15:39

@Šárka1989 Tak s neschopenkou nevim..jestli ti ni tak brzo da. Spis si myslim ze ji davaj az po tom prvnim utz tim myslim ten okolo toho osmeho tydne dy uz je neco videt..ale zkus to. Taky mam namahavou praci ne mzna jak ty ale zvedam taky tezsi veci, ale me je dobre. Uvidis alemyslim ze te objedna az okolo toho osmeho tydne, takhle je to hrozne nejisty. Uvidi dutinku a to bude asi vse jako u me :-) dej vedet jk si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
6.11.14 15:42

Jink jako tehitna myslim nocni deat nemuzes a jestli delas dvanactky tak ty taky zamestnavatel by ti mel najit jinou praci okud teda nepujdes driv na tu neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
27.11.14 18:34

Holky píšu až po zákroku. Seběhlo se to poměrně rychle. V nemocnici jsem byla se vším všudy asi 30 hodin-takže rychlovka. :lol: Teď se regeneruju doma. Dorazila mi poměrně silná MS, tak jsem ráda, že mám klid a domácí prostředí. V pondělí jdu na vytahování stehů- na to se teda netěším. Jinak doktoři na nic nepřišli-jsem naprosto zdravá. Takže teď zregenerovat, dáme tomu volný průběh a uvidíme. I když moje gyndr už mluvila o umělém oplodnění- ale to je pro mě až ta poslední varianta.

Holky, všem těm, které otěhotněly po LPSK nebo i před ( :lol: ) moc gratuluji a přeju zdárné pokračování těhotenství! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí