Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Luckalaky držím palce.....
Náš syn to měl poprvé jako 3 měsíční miminko......strašný.....
a pak několikrát do roka.
Ted je mu 9 a máme snad už klid
@Luckalaky pohotovost asi ne, ale zítra na poslech proč ne, taky chodím s čímkoli co se mi nezdá, mladší měla laryngitidu a tady jsem vystresovaná
koupila jsem zvlhčovač a kapu eukalyptus
První pomoc, pokud si nejsem jistá, dávám na nic fenistil. Nemáš ?
@Luckalaky píše:
@bublinek fenistil kapky mam,takže ji je mam dat?
píšu svoji zkušenost, já dávám, ono i kdyby to nebyla ta laryngitida, tak to pomůže „oplasknout“ (termín pediatričky
) sliznice a dítko se lépe vyspí
My dáváme při podezření vždy fenistil kapky a sinecod kapky syn 20 měsíců. Ted to malý prodělal týden zpět, jsme si v noci několikrát poseděli u otevřeného okna.
Ted už jsme dostali místo toho při záchvatu štěkavého kašle když je to fakt škaredé tak na doma prednison a dithiadent, po pulkách vždy na noc, ale to se my do malého nikdy nedaří dostat ač rozdrcené v sirupu v ničem to vždy vyzvrací asi je to hořký hnus. ![]()
@Renitko Tak mi na poslech ok,ale chrapot dnes horší,chvilemi skoro nemluvi a kašel,tak 3za den vyslavaci,dám na nic fenistil,tak uvidime,ake už se bojim noci ted,je unavená
Malej je taky na poslech ok, ted je ve vázi už vlhkého kašle. My jsme šli původně k doktrce trochu s rýmou a kašlem, a to doktorka doporučila prvně jen sinupret že kašle z rýmy jak mu stíká do krku no a přes noc z toho byla laringitýda jak blázen.
Dobry den, chci se zeptat. Prvni laringitidu mel syn v 1,5 roce. Teď 3 roky a mel před mesicem a to jsme dostaly i antibiotika a ted zacina zase, uz bych nerada zase dokola antibiotika, tak, zkousim homeopatika trojkombinaci kasel lepsi, ale pomaha si dychat krkem a břiškem. Nejake rady prosim? Dekuji
@VERUS04 homeopatika neporadím, ale já nasazuji fenistil a kalobu, ta je pro imunitu dýchacích cest
@bublinek homeopaticka me nejake poradila na kasel, ale štve me to dychani pres krk a bricho asi neco na prudusky nez mu to tam sedne. Ta kaloba je presne na co? Dekuji
@VERUS04 studuj: http://www.kaloba.cz/
mi to doporučila dr pro holky,
@bublinek píše:
@VERUS04 studuj: http://www.kaloba.cz/
mi to doporučila dr pro holky,
@bublinek zkusim pokud nezabere me homeopaticka doporucila Sinupret, asi neco, na podobne bázi, tak davam a jeste ma nejaky pach z pusy, nekde to maminky, taky zmiňovaly, ale uz nevim, jaka byla léčba.
@VERUS04 pach z pusy není zmiňovaný při angíně? Nemá čepy na mandlích?