Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak já mám jenom Anavy. Zatím jsem si na zkoušku vzala jednu noční a jednu denní a jsou tak krásně hebké ![]()
@gabriela82 píše:
@K.Black já se vetřu - přeci se kalhotky rozšiřujou, tak bych řekla, že se to zas tak moc daleko nepošoupne..
teba slipovky se mi od Anavy posunujou dost. ŠD mají na té straně u kalhotek nějaký manžestr ( či co to je, já tomu šití prd rozumim), ten tolik neklouže.
@Lama Lama, a ty denní a noční Anavy se Ti taky posunují? Nebo jenom slipovky?
@K.Black píše:
Já se vetřu s dotazem @BohunkaP promiňkdyž se to zacvakne na ten patentek, neposunuje se ta vložka směrem na záda? jak to bylo dřív když neměli vložky lepítka, nebo měli ale tenký
a ještě jeden dotaz, ty patentky mají všechny ty vložky nebo jen některé druhy? protože mě se zdá že je někde nevidím.
Je potřeba zvolit vhodné kalhotky, pak to neklouže téměř vůbec. Musí být pevné a dobře padnoucí, spíš širší mezi nohama a bavlněné, na hladkých umělých materiálech to klouže víc. Pak taky víc kloužou vložky s PULem než s flísem.
@Lama Lama píše:
teba slipovky se mi od Anavy posunujou dost. ŠD mají na té straně u kalhotek nějaký manžestr ( či co to je, já tomu šití prd rozumim), ten tolik neklouže.
Jojo, je tam manšestr. Zas jsou pak o něco tlustší, tak holt záleží, co komu zrovna víc sedne.
Anavy
měla jsem ještě BabyLucy, od nich mi vyhovují slipovky, normální vložky nic moc
Já jsem spokojená s vložkami od Skaličanky, ale mám je jen ke kalíšku a na končící MS, denní by mi vyhovovaly Meracus od Katky Šteflové. Má je i na Fleru.
Hlasuju také pro anavy - noční. Slipovky nevím, ty nemám.
Ty noční mám fakt jen na noc a moc sebou v noci nemelu, takže žádný posunování jsem nezaznamenala
Ale je fakt, že na denní nošení z toho mám strach ![]()
Ahoj, zkoušela jsi menstruační kalíšek? Normální vložky a tampóny jsou pro mě taky hnus, do látkovek se mi moc nechtělo, a tak jsem ráda, že jsem začala používat kalíšek…
Taky mám od Skaličanky jen jsem to nechtěla psát veřejně. Ale paní je hrozně fajn, osobně jsme se potkaly. Jen jsem nevěděla přesně co chci a teď používám jen dvě asi ze 6.
Ahoj holky to jsem v životě neviděla. jsem netušila že něco takovýho prodávají.. to je jako na jedno použití?? Nebo jak se to používá??
![]()
Já mám nejraději Fuzzibunz . Narozdíl od jiných zde jmenovaných mají nahoře flesse. Nestudí ani mokré, lépe se to přepírá, nezůstavají na něm fleky. Jsou mi prostě příjemnější než třeba Anavy.
Bohužel se u nás špatně shánějí. mám v plánu domluvit se s dovozcem, aby mi nějaké přivezl.
ještě jsou prý hodně dobré mam , ale ta cena ![]()
@BohunkaP Mně se denní ano noční Anavy neposunujou. Navíc se mi moc líbí, že jsou hezké. Koupila jsem si několik barevných variant a vybírám podle nálady. Dobrá úchylka, co?:)A finančně se mi to pomalu začíná vracet, resp.brzo budu na nule…:)
@Novire píše:
Já mám nejraději Fuzzibunz . Narozdíl od jiných zde jmenovaných mají nahoře flesse. Nestudí ani mokré, lépe se to přepírá, nezůstavají na něm fleky. Jsou mi prostě příjemnější než třeba Anavy.
Bohužel se u nás špatně shánějí. mám v plánu domluvit se s dovozcem, aby mi nějaké přivezl.
ještě jsou prý hodně dobré mam , ale ta cena
A vsakuje to s tím flísem dost rychle? ![]()