Látkové menstruační vložky - doporučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21963
22.11.12 19:20
@Teri88 píše:
Navíc se mi moc líbí, že jsou hezké. Koupila jsem si několik barevných variant a vybírám podle nálady. Dobrá úchylka, co?:)

To chápu - mně se podle obrázků taky moc líbí a už přemýšlím, který bych si tak asi vybrala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
22.11.12 19:21
@Gina108 píše:
Hlasuju také pro anavy - noční. Slipovky nevím, ty nemám.
Ty noční mám fakt jen na noc a moc sebou v noci nemelu, takže žádný posunování jsem nezaznamenala :mrgreen: Ale je fakt, že na denní nošení z toho mám strach :think:

Tak já mám naopak strach z nočního nošení, to ze mě tečou vodopády.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.11.12 19:23
@Lenczii píše:
Tak já mám naopak strach z nočního nošení, to ze mě tečou vodopády.. :mrgreen:

Jo, to jsem zapomněla dodat, že to je jen jako pojistka ke kalíšku. No jen tak bych to taky nedala, to mám stejné :roll: Se mi zas líbí, že jsou dostatečně dlouhé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.11.12 19:24

taky prosím o zkušenosti

Tak jsem se dívala na nějaké látkové vložky, a přišlo mi, že mají svrchní vrstvu z fleecu - což bych tedy nechtěla. Já osobně vůbec nesnesu normální igelové vložky (je jedno jaká značka),žádné uměliny, parfémy… teď používám klasické porodnické (co měly naše maminky gáza v síťce),ale je to celkem nepraktické, když někam jdu-nemají nic na přichycení a vcelku rychle protečou. Existuje něco jen bavlněné a hlavně bez nějakého igelitu uvnitř? Děkuji Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.11.12 19:29
@ivuska.h píše:
A vsakuje to s tím flísem dost rychle? :think:

Nikdy jsem s tím neměla problém. Právě že mi moc nevyhovuje ten aksamit, co mají třeba Anavy - při použití je poněkud oslyzlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.11.12 19:32

Stani, látkové vložky uvnitř nemají igelit. Zpravidla mají jen flesse na spodní straně nebo obsahují pul vrstvu, podobně jako svrchńáky na látkové pleny. je to prodyšné a nesrovnatelné s klasickýma vložkama. Opravdu, kdo to nezklusil, neuvěří… Úplně bez nepropustné vrstvy a balvněné jsou Popoliny . Ale prý jsou dost tlusté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
22.11.12 19:37

¨Ješt byly Bundles. Babus. K TOmu byla další merino jako nepropustná vrstva.
 edit:

bio-shopping. cz/bio-shopping/eshop/84-1-Ekologicke-pomucky-pro-zeny/0/5/937-Merino-latkova-vlozka-slipova-Bundle-of-Joy-modra
ale podle mě už je nevyrábí, píšou skladem, ale pochybuji o tom. vlož www. odkaz a smaž mezeru před cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21963
22.11.12 19:51
@Novire píše:
Nikdy jsem s tím neměla problém. Právě že mi moc nevyhovuje ten aksamit, co mají třeba Anavy - při použití je poněkud oslyzlý.

A ty ŠD mají stejný aksamit jako Anavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.11.12 19:51
@Susan23 píše:
Taky mám od Skaličanky jen jsem to nechtěla psát veřejně. Ale paní je hrozně fajn, osobně jsme se potkaly. Jen jsem nevěděla přesně co chci a teď používám jen dvě asi ze 6.

Já si od ní objednala po 1ks, co by mi asi sedělo, a využiju všechny. A v mailu jsem se s ní domluvila.Ale mně stačí nanejvýš střední, ty na noc, na den mám slipovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.11.12 20:12

Teda odrazuje mě ta cena :think: přeci jen těch vložek musím mít hodně. Kalíšek jsem chtěla ale bojím se toho, že se mi hned a bude to všude.
@Stani1701 já teď používám Naturela nebo takový Tens(pro mladé dívenky) :mrgreen: ty mi přijdou že toho igelitu mají nejmíň a jsou tenké.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
22.11.12 20:27

Mam Anavy nocni - uplne super, je tlustejsi, ale proto vic nasaje, dostatecne velka, neposouva se.
Anavy denni s PULem - taky moc vyhovuje, neposouva se, spis ja mam asi blbe kalhotky :lol: Chtelo by to nakoupit nejake menstruacni jenom na ty cervene dny.
A zbytek jsem si sila sama, strih jsem stahla volne na webu, spodni vrstvu jsem dala PUL, uprostred bambusovy material a na vrch bambusovy aksamit. Teda anavy denni je lepsi nez ty moje, ale za ty penize to staci.

• Citovat
  • Upravit
31594
22.11.12 20:50
¨Ješt byly Bundles. Babus. K TOmu byla další merino jako nepropustná vrstva.
edit:bio-shopping. cz/bio-shopping/eshop/84-1-Ekologicke-pomucky-pro-zeny/0/5/937-Merino-latkova-vlozka-slipova-Bundle-of-Joy-modra
ale podle mě už je nevyrábí, píšou skladem, ale pochybuji o tom. vlož www. odkaz a smaž mezeru před cz

ty od bundles mám s tím merino „podkladem“, bohužel těžce na prd, jsou chycené patentkem vpředu a vzadu na ten podklad, čímž se při nošení schmoustají po délce a většinou dostane zásah i to merino, což je vždycky spousta práce (vlna se sráží při praní na víc jak 30, takže dostat skvrny od krve z vlny je fakt dost obtížné)
Nicméně samotné slipovky od bundles s bambusem jsou luxusní, heboučké, osobně mi to přijde na dotek příjemnější než velur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.11.12 20:52

@K.Black když vybereš správnou velikost kalíšku, tak se hnutí bát nemusíš, dobře pasující kalíšek stačí po zavedení trochu pootočit podle své osy, tím kraje bezpečně přilnou, jediný, kdy ti proteče, je když je plný, takže třeba při hodně silné ms se musí vylévat hodně často, to jsem raději používala porodnické vložky, když mi protekl klidně po 2h, ale to byly ty první ms po porodu, ty byly hodně silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.11.12 20:55

@Gladys nj, ale jak zjistím tu velikost :think:

• Citovat
  • Upravit
8651
22.11.12 20:57
@K.Black píše:
Teda odrazuje mě ta cena :think: přeci jen těch vložek musím mít hodně. Kalíšek jsem chtěla ale bojím se toho, že se mi hned a bude to všude.
@Stani1701 já teď používám Naturela nebo takový Tens(pro mladé dívenky) :mrgreen: ty mi přijdou že toho igelitu mají nejmíň a jsou tenké.

Kalíšku se neboj, ozkoušej ho prvně doma, abys nabyla jistoty, opravdu nehrozí, že se nějak posune a vylije. Jedině v leža to může být potenciální problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí