Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Gladys píše:
@K.Black s tou koncovkou, někomu tam ta tyčinka nevadí, ale já ji teda odstřihla prakticky ihned, řezala mě tam. To očko taky nebylo špatný, hlavně, že je to kulatý a nemá to jak se zapichovat do citlivých míst, ale za kalich stejně netahám, protože bych si vyrvala čípek asiTakže podtlak ruším zmáčknutím spodku kalíšku a na to mi tam bohatě stačí kulička.
já ustřihla tu kuličku. vůec nechápu nač ty koncovky. vytáhnout se to za to beztak bez zručení podtlaku nedá.
Tak já teda LadyCup vytahuju za stopku. A patřím k těm málo, co je stopka nedře.
@K.Black Já kalíšek vyměnuju jen ve vaně…:) Vždycky ráno a večer. Vydrží mi přes celý den i noc…
@K.Black píše:
@Gladys no už z toho mám nervy, už vidím jak se celá zasviním, asi vytahovat ve vaněbudu vypadat jak Dexter
ale jo, jdu do toho
@Teri88 jj, budu o něm psát, ale až příští měsíc, teď končím
Hehe, tak podobnost Dexterovi je jen plus
![]()
@ivuska.h píše:
Hehe, tak podobnost Dexterovi je jen plus![]()
to je fakt, je dokonalej, budu taky ![]()
@BohunkaP píše:
A ty ŠD mají stejný aksamit jako Anavy?
Bohunko, to nevím. ŠD jsem v ruce neměla. Ale dneska jedu do brna, můžu se v bráně a ecocapartovi podívat, jetla nějaké nemají skaldem a omrknout to.
@silvinka88 píše:
Můžu se prosím zeptat,, jestli to opravdu nepropustí a jestli se to během dne mění stejně často jako normální vložka? přiznám se, že jsem o tom taky nikdy neslyšela…:-)
Silvinko, Fuzzibunz s PUL vrstvou miu opravdu nikdy neprotekla a to jsem jednu dobu měla kvůli zdrav. problémům velmi silnou MS.
AD častost výměny - měním asi stejně často jako normoš vložky
Momentálně mám 3ks noční, 13 ks denní (12FZB, 1 Anavy) a 6ks slipovek. Takhle to celkem stačí, samo záleží u každé na délce a síle MS.
Šd mají aksamit. Anavy mi kloužou slipovky. Klasické vložky ŠD ten manšetr nemají, ale jak jsou dlouhé, tak nekloužou, ani Anavy.
Tak jsem zpátky
omrknuto, měli Anavy i ŠD. Na pohled i pohmat mi to přišlo opravdu stejné.
@hofka píše:
Takže slipovky nejlíp ŠD?
v porovnání Anavy-ŠD za mě jo. Líp drží. Jsou i takové pevnější. Jestli používáš látkovky, tak je ten rozdíl šití podobný - u ŠD je ten okraj zašitý dovnitř, u Anavy jakoby obentlované. Ivuška to snad přeloží z mé hotentotštiny do něčeho srozumitelného.