Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Lama Lama píše:
v porovnání Anavy-ŠD za mě jo. Líp drží. Jsou i takové pevnější. Jestli používáš látkovky, tak je ten rozdíl šití podobný - u ŠD je ten okraj zašitý dovnitř, u Anavy jakoby obentlované. Ivuška to snad přeloží z mé hotentotštiny do něčeho srozumitelného.
Ne, látkovy nepoužívám jinak. Zas takovou potřebu je používat nemám. Spíš ty slipovky.
@hofka píše:
Ne, látkovy nepoužívám jinak. Zas takovou potřebu je používat nemám. Spíš ty slipovky.
myslela jsem plíny
@Lama Lama píše:
v porovnání Anavy-ŠD za mě jo. Líp drží. Jsou i takové pevnější. Jestli používáš látkovky, tak je ten rozdíl šití podobný - u ŠD je ten okraj zašitý dovnitř, u Anavy jakoby obentlované. Ivuška to snad přeloží z mé hotentotštiny do něčeho srozumitelného.
Já mám slipovky Imse vimse. jsem s nima spokojená, ale nejsou tak hezké jako anavy nebo ŠD ![]()
@Novire píše:
Tak jsem zpátkyomrknuto, měli Anavy i ŠD. Na pohled i pohmat mi to přišlo opravdu stejné.
Díky
Já bych se asi opakovala, ale denní i noční Anavy rozhodně doporučuji!! Jsou příjemné a nekloužou. S fleecem jsou trochu tlustší, s PULem tenčí…
Mohla bych volně navázat? Dá se skutečně věřit fleecu jako nepropustné vrstvě? Vím, že rychle schne a mikina mi jen tak nepromokne, ale pamatuju si, když jsem zkoušela látkové pleny, že mi bylo řečeno, že fleecové svrchňáky můžou udělat mokré kolečko, když si už velké dítě sedne na počuranou plenku - nemůže tam být stejný problém? Jako láká mě ta prodyšnost, ale…
Dá se říct, že je PUL spolehlivější?
Jïnak mám jednu Anavy slipovku a jsem spokojená
Kupovala jsem ji na zkoušku ke kalíšku, ale jaksi mi po druhém porodu protéká - přijde mi, že jsem jaksi nahrubo zaštepovaná
Tak jestli to nemůže být i tím…
Tak chci právě zkusit ty vložky.
@Angua ja mam 3ks s flisem a zatim mi neprotekly ani kdyz sedim
moci je ohromne mnozstvi, krev netece v takovych davkach…aspon u me. Stridam je s PULovyma a oboje super, s flisem jsou pocitove tlustsi.
S vložkamas flísem zkušenost nemám, ale s plínama teda zkušenosti nic moc. A to jsem bezplenkovala a přebalovla hned jak to dítě pustilo. stejnak dost často protekly.
@Angua Nikdy mi neprotekl… popravde vyhoda pro mne neni ani ta prodysnost, ale min klouze.
@Anielka píše:
@Angua Nikdy mi neprotekl… popravde vyhoda pro mne neni ani ta prodysnost, ale min klouze.
Jo, to tam vlastně taky píšou… Stejně bych brala zas zkušební tak teda zkusím jednu a jednu a otestuju to doma ![]()
Děkuji ![]()
Já mám zase zkušenosti jen s intimkama - používala jsem prakticky celé těhotenství, protože z klasických mám opruzeniny a jen tak bez ničeho to nešlo. Za mě teda spokojenost, bohužel ale už nevím výrobce, bylo to nap plastový patentek, nahoře bavlna a dole fleece. Nosila jsem celé léto a ani nemám pocit, že bych se v tom nějak potila.