Látkové menstruační vložky - doporučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
23.11.12 15:40
@Lama Lama píše:
v porovnání Anavy-ŠD za mě jo. Líp drží. Jsou i takové pevnější. Jestli používáš látkovky, tak je ten rozdíl šití podobný - u ŠD je ten okraj zašitý dovnitř, u Anavy jakoby obentlované. Ivuška to snad přeloží z mé hotentotštiny do něčeho srozumitelného.

Ne, látkovy nepoužívám jinak. Zas takovou potřebu je používat nemám. Spíš ty slipovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
23.11.12 15:42
@hofka píše:
Ne, látkovy nepoužívám jinak. Zas takovou potřebu je používat nemám. Spíš ty slipovky.

myslela jsem plíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.11.12 15:43
@Lama Lama píše:
myslela jsem plíny

Ty taky ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.11.12 16:22
@Lama Lama píše:
v porovnání Anavy-ŠD za mě jo. Líp drží. Jsou i takové pevnější. Jestli používáš látkovky, tak je ten rozdíl šití podobný - u ŠD je ten okraj zašitý dovnitř, u Anavy jakoby obentlované. Ivuška to snad přeloží z mé hotentotštiny do něčeho srozumitelného.
:lol: No ve výsledku je rpzdíl prostě v tom, že ty ŠD mají jakoby tlustší okraje, ale zas tím, že mají ten manšestr (slipovky) jsou pevnější, líp drží tvar a tím pádem asi líp drží v kalhotkách, já jsem je teda nikdy nezkoušela, ač jsem jich tu nedávno měla celý balík :lol: Ono asi holt každému sedne něco jiného. Ještě myslím jsou celkem oblíbené slipovky od Bundles, ale ty jsou taky úpletové, tak tam bude možná ten samý problém, co u Anavy slipovek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.11.12 16:57

Já mám slipovky Imse vimse. jsem s nima spokojená, ale nejsou tak hezké jako anavy nebo ŠD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21963
23.11.12 20:05
@Novire píše:
Tak jsem zpátky :-) omrknuto, měli Anavy i ŠD. Na pohled i pohmat mi to přišlo opravdu stejné.

:palec: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
25.11.12 13:18

Já bych se asi opakovala, ale denní i noční Anavy rozhodně doporučuji!! Jsou příjemné a nekloužou. S fleecem jsou trochu tlustší, s PULem tenčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.13 19:58

Mohla bych volně navázat? Dá se skutečně věřit fleecu jako nepropustné vrstvě? Vím, že rychle schne a mikina mi jen tak nepromokne, ale pamatuju si, když jsem zkoušela látkové pleny, že mi bylo řečeno, že fleecové svrchňáky můžou udělat mokré kolečko, když si už velké dítě sedne na počuranou plenku - nemůže tam být stejný problém? Jako láká mě ta prodyšnost, ale… :think: Dá se říct, že je PUL spolehlivější?

Jïnak mám jednu Anavy slipovku a jsem spokojená :mrgreen: Kupovala jsem ji na zkoušku ke kalíšku, ale jaksi mi po druhém porodu protéká - přijde mi, že jsem jaksi nahrubo zaštepovaná :lol: Tak jestli to nemůže být i tím… :think: Tak chci právě zkusit ty vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
13.1.13 20:02

@Angua ja mam 3ks s flisem a zatim mi neprotekly ani kdyz sedim :think: moci je ohromne mnozstvi, krev netece v takovych davkach…aspon u me. Stridam je s PULovyma a oboje super, s flisem jsou pocitove tlustsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
13.1.13 20:06

S vložkamas flísem zkušenost nemám, ale s plínama teda zkušenosti nic moc. A to jsem bezplenkovala a přebalovla hned jak to dítě pustilo. stejnak dost často protekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.13 20:09

@Angua Nikdy mi neprotekl… popravde vyhoda pro mne neni ani ta prodysnost, ale min klouze.

• Citovat
  • Upravit
50725
13.1.13 20:34
@Anielka píše:
@Angua Nikdy mi neprotekl… popravde vyhoda pro mne neni ani ta prodysnost, ale min klouze.

Jo, to tam vlastně taky píšou… Stejně bych brala zas zkušební tak teda zkusím jednu a jednu a otestuju to doma :lol:

Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.13 17:40

Díky za tip ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
4.6.13 11:03

Já mám zase zkušenosti jen s intimkama - používala jsem prakticky celé těhotenství, protože z klasických mám opruzeniny a jen tak bez ničeho to nešlo. Za mě teda spokojenost, bohužel ale už nevím výrobce, bylo to nap plastový patentek, nahoře bavlna a dole fleece. Nosila jsem celé léto a ani nemám pocit, že bych se v tom nějak potila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí