Látkové menstruační vložky - doporučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6096
22.11.12 18:36

Tak já mám jenom Anavy. Zatím jsem si na zkoušku vzala jednu noční a jednu denní a jsou tak krásně hebké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
22.11.12 18:37
@gabriela82 píše:
@K.Black já se vetřu - přeci se kalhotky rozšiřujou, tak bych řekla, že se to zas tak moc daleko nepošoupne..

teba slipovky se mi od Anavy posunujou dost. ŠD mají na té straně u kalhotek nějaký manžestr ( či co to je, já tomu šití prd rozumim), ten tolik neklouže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21963
22.11.12 18:39

@Lama Lama, a ty denní a noční Anavy se Ti taky posunují? Nebo jenom slipovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.11.12 18:39
@K.Black píše:
Já se vetřu s dotazem @BohunkaP promiň :oops: když se to zacvakne na ten patentek, neposunuje se ta vložka směrem na záda? jak to bylo dřív když neměli vložky lepítka, nebo měli ale tenký :think: a ještě jeden dotaz, ty patentky mají všechny ty vložky nebo jen některé druhy? protože mě se zdá že je někde nevidím.

Je potřeba zvolit vhodné kalhotky, pak to neklouže téměř vůbec. Musí být pevné a dobře padnoucí, spíš širší mezi nohama a bavlněné, na hladkých umělých materiálech to klouže víc. Pak taky víc kloužou vložky s PULem než s flísem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.11.12 18:41
@Lama Lama píše:
teba slipovky se mi od Anavy posunujou dost. ŠD mají na té straně u kalhotek nějaký manžestr ( či co to je, já tomu šití prd rozumim), ten tolik neklouže.

Jojo, je tam manšestr. Zas jsou pak o něco tlustší, tak holt záleží, co komu zrovna víc sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.11.12 18:51

Anavy :-) měla jsem ještě BabyLucy, od nich mi vyhovují slipovky, normální vložky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.11.12 18:55

Já jsem spokojená s vložkami od Skaličanky, ale mám je jen ke kalíšku a na končící MS, denní by mi vyhovovaly Meracus od Katky Šteflové. Má je i na Fleru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.11.12 18:59

Hlasuju také pro anavy - noční. Slipovky nevím, ty nemám.
Ty noční mám fakt jen na noc a moc sebou v noci nemelu, takže žádný posunování jsem nezaznamenala :mrgreen: Ale je fakt, že na denní nošení z toho mám strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.11.12 19:06

Ahoj, zkoušela jsi menstruační kalíšek? Normální vložky a tampóny jsou pro mě taky hnus, do látkovek se mi moc nechtělo, a tak jsem ráda, že jsem začala používat kalíšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
22.11.12 19:07

Taky mám od Skaličanky jen jsem to nechtěla psát veřejně. Ale paní je hrozně fajn, osobně jsme se potkaly. Jen jsem nevěděla přesně co chci a teď používám jen dvě asi ze 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.11.12 19:12

Ahoj holky to jsem v životě neviděla. jsem netušila že něco takovýho prodávají.. to je jako na jedno použití?? Nebo jak se to používá?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.11.12 19:13

Já mám nejraději Fuzzibunz . Narozdíl od jiných zde jmenovaných mají nahoře flesse. Nestudí ani mokré, lépe se to přepírá, nezůstavají na něm fleky. Jsou mi prostě příjemnější než třeba Anavy.
Bohužel se u nás špatně shánějí. mám v plánu domluvit se s dovozcem, aby mi nějaké přivezl.
ještě jsou prý hodně dobré mam , ale ta cena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.11.12 19:15

@BohunkaP Mně se denní ano noční Anavy neposunujou. Navíc se mi moc líbí, že jsou hezké. Koupila jsem si několik barevných variant a vybírám podle nálady. Dobrá úchylka, co?:)A finančně se mi to pomalu začíná vracet, resp.brzo budu na nule…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.11.12 19:16

Slipovky doporučuju skalicanku a sijemdetem. :)

• Citovat
  • Upravit
8651
22.11.12 19:18
@Novire píše:
Já mám nejraději Fuzzibunz . Narozdíl od jiných zde jmenovaných mají nahoře flesse. Nestudí ani mokré, lépe se to přepírá, nezůstavají na něm fleky. Jsou mi prostě příjemnější než třeba Anavy.
Bohužel se u nás špatně shánějí. mám v plánu domluvit se s dovozcem, aby mi nějaké přivezl.
ještě jsou prý hodně dobré mam , ale ta cena :roll:

A vsakuje to s tím flísem dost rychle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí