Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to je jasné…my až přijede manžel budeme nejspíš v penzionu, ale bude tam jen jednu noc…už ho máme i vybraný ![]()
Ahoj holky, mám pár otázek na zkušenější
Mám podanou žádost na Fr. Lázně (pojišťovna 207), zatím nemám schváleno, ale zamluvila jsem si jednolůžkový pokoj v Pawliku.
Víte někdo, jestli je možné, aby tam za mnou přijel a přespal manžel? Má smysl si brát s sebou auto, využila jste ho pak některá? A poslední - musí být opravdu v žádosti uvedený spermiogram? Já ho tam nemám, zatím se nikdo neozval. Díky!
Sabi po mě pojišťovna 211 spermiogram doložit k žádosti chtěla. Jedu v podobný termín jako VeKo a ta auto mít bude, takže na výlet určitě někam vyrazíme. A manžel se za mnou taky chystá - buď bude spát někde v penzionu nebo na přistýlce v hotelu (asi nebudu mít žaludek zkoušet ho propašovat přes recepci bez placení).
Ish, díky za info, já bych měla jet koncem srpna, jestli to teda dopadne. Ten spermiogram bych event. doplnila, snad by to nebyl problém.
Jinak ty 4 týdny mě připadaj jako strašlivě dlouhá doba…ale nuda tam asi nebude, co ![]()
Sabi netuším, já takhle dlouhou „dovolenou“ nikdy neměla. Nebojím se, že by mi bylo smutno po mužovi - však máme mobily, icq, atd., ale spíš si nedokážu představit ty 4 týdny nemuset do práce. To bude žůžo labůžo ![]()
ish píše:
Sabi netuším, já takhle dlouhou „dovolenou“ nikdy neměla. Nebojím se, že by mi bylo smutno po mužovi - však máme mobily, icq, atd., ale spíš si nedokážu představit ty 4 týdny nemuset do práce. To bude žůžo labůžo
moje řeč
![]()
Já jsem měla 4 týdny nemocenskou při IVF, ale to jsem samozřejmě byla omezena nejprve stimulací, pak OPU a pak vycházkama. Takže lázně budou určitě žúúúúúúžo… ![]()
Silvi.100 píše:ish píše:moje řeč
Sabi netuším, já takhle dlouhou „dovolenou“ nikdy neměla. Nebojím se, že by mi bylo smutno po mužovi - však máme mobily, icq, atd., ale spíš si nedokážu představit ty 4 týdny nemuset do práce. To bude žůžo labůžo![]()
Moni, Silvi, Sabi, jestli přijedete do konce srpna do Fr. lazni, tak to bychom se mohli taky ještě vidět, to by bylo super, nějaký ten společný výlet a hlavně si poklábosit
. Potřebuji zjistit spoustu informacií ohledně IVF, asi mě bude čekat hned po příjezdu z lázni domů.
Myško, já chci jet až koncem září, takže to asi nevýjde ![]()
myška000 píše:
Moni, Silvi, Sabi, jestli přijedete do konce srpna do Fr. lazni, tak to bychom se mohli taky ještě vidět, to by bylo super, nějaký ten společný výlet a hlavně si poklábosit. Potřebuji zjistit spoustu informacií ohledně IVF, asi mě bude čekat hned po příjezdu z lázni domů.
i já mohu až koncem září
už jsem zrušila i přípravku na adopci, kvůli dr., lázním a svatbě (svědčím)
ale uklidnili mě na krajském a pojedeme v listopadu nebo prosinci po lázních ![]()
Silvi, tak už mám vypsanou žádost do lázní…ve středu si pro ni půjdu..jen nevím jak je to dál, zda ji sama pošlu do pojištovny nebo budu muset ještě k obvodnímu…no musím se na to poptat v CAR…
monika999 píše:
Silvi, tak už mám vypsanou žádost do lázní…ve středu si pro ni půjdu..jen nevím jak je to dál, zda ji sama pošlu do pojištovny nebo budu muset ještě k obvodnímu…no musím se na to poptat v CAR…
Musíš k obvodnímu (praktickému) - měl by ti udělat vyšetření (ale spíš to jenom vypíše z karty) a říct, jestli netrpíš nějakou chorobou, co by ti neumožňovala nastoupit do lázní. V praxi si nedokážu představit, co by ti tak muselo být ![]()
Prý by to pak na pojišťovnu měl poslat on(a), ale já si to poslala sama.
Moni supeeer!
já jdu pro doporučení v úterý…snad dr. vypíše vše, co má…žádný předtisk nemá…napíše to jako klasickou zprávu a do závěru dá, že doporučuje lázeňskou léčbu…
no a ve čtvrtek pak jdu k obvodní, která to vypíše do žádosti a doufám, že jí to trvat nebude ![]()
Silvi, já už se na ty lázně nemohu dočkat..mám to ted v práci dost náročené, takže ještě vydržet 2 měsíce a pak hurá do lázní ![]()
Silvi.100 píše:
Moni supeeer!já jdu pro doporučení v úterý…snad dr. vypíše vše, co má…žádný předtisk nemá…napíše to jako klasickou zprávu a do závěru dá, že doporučuje lázeňskou léčbu…
no a ve čtvrtek pak jdu k obvodní, která to vypíše do žádosti a doufám, že jí to trvat nebude
Mončo tak to mi povídej…sice se mi bude stýskat po manžovi a mým nový koťátku, ale nějak to už vydržím…
jen doufám, že se to vše stihne ![]()