Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
25.7.11 18:23

to je jasné…my až přijede manžel budeme nejspíš v penzionu, ale bude tam jen jednu noc…už ho máme i vybraný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
26.7.11 08:52

Ahoj holky, mám pár otázek na zkušenější :wink: Mám podanou žádost na Fr. Lázně (pojišťovna 207), zatím nemám schváleno, ale zamluvila jsem si jednolůžkový pokoj v Pawliku.
Víte někdo, jestli je možné, aby tam za mnou přijel a přespal manžel? Má smysl si brát s sebou auto, využila jste ho pak některá? A poslední - musí být opravdu v žádosti uvedený spermiogram? Já ho tam nemám, zatím se nikdo neozval. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
26.7.11 09:12

Sabi po mě pojišťovna 211 spermiogram doložit k žádosti chtěla. Jedu v podobný termín jako VeKo a ta auto mít bude, takže na výlet určitě někam vyrazíme. A manžel se za mnou taky chystá - buď bude spát někde v penzionu nebo na přistýlce v hotelu (asi nebudu mít žaludek zkoušet ho propašovat přes recepci bez placení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
26.7.11 09:19

Ish, díky za info, já bych měla jet koncem srpna, jestli to teda dopadne. Ten spermiogram bych event. doplnila, snad by to nebyl problém.

Jinak ty 4 týdny mě připadaj jako strašlivě dlouhá doba…ale nuda tam asi nebude, co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
26.7.11 09:42

Sabi netuším, já takhle dlouhou „dovolenou“ nikdy neměla. Nebojím se, že by mi bylo smutno po mužovi - však máme mobily, icq, atd., ale spíš si nedokážu představit ty 4 týdny nemuset do práce. To bude žůžo labůžo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
26.7.11 10:33
ish píše:
Sabi netuším, já takhle dlouhou „dovolenou“ nikdy neměla. Nebojím se, že by mi bylo smutno po mužovi - však máme mobily, icq, atd., ale spíš si nedokážu představit ty 4 týdny nemuset do práce. To bude žůžo labůžo :mrgreen:

moje řeč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
26.7.11 10:59

Já jsem měla 4 týdny nemocenskou při IVF, ale to jsem samozřejmě byla omezena nejprve stimulací, pak OPU a pak vycházkama. Takže lázně budou určitě žúúúúúúžo… :mrgreen:

Silvi.100 píše:
ish píše:
Sabi netuším, já takhle dlouhou „dovolenou“ nikdy neměla. Nebojím se, že by mi bylo smutno po mužovi - však máme mobily, icq, atd., ale spíš si nedokážu představit ty 4 týdny nemuset do práce. To bude žůžo labůžo :mrgreen:
moje řeč :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
26.7.11 19:53

Moni, Silvi, Sabi, jestli přijedete do konce srpna do Fr. lazni, tak to bychom se mohli taky ještě vidět, to by bylo super, nějaký ten společný výlet a hlavně si poklábosit :-D. Potřebuji zjistit spoustu informacií ohledně IVF, asi mě bude čekat hned po příjezdu z lázni domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.7.11 09:07

Myško, já chci jet až koncem září, takže to asi nevýjde :-(

myška000 píše:
Moni, Silvi, Sabi, jestli přijedete do konce srpna do Fr. lazni, tak to bychom se mohli taky ještě vidět, to by bylo super, nějaký ten společný výlet a hlavně si poklábosit :-D. Potřebuji zjistit spoustu informacií ohledně IVF, asi mě bude čekat hned po příjezdu z lázni domů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
27.7.11 20:25

i já mohu až koncem září :-( už jsem zrušila i přípravku na adopci, kvůli dr., lázním a svatbě (svědčím) :-( ale uklidnili mě na krajském a pojedeme v listopadu nebo prosinci po lázních :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.7.11 10:02

Silvi, tak už mám vypsanou žádost do lázní…ve středu si pro ni půjdu..jen nevím jak je to dál, zda ji sama pošlu do pojištovny nebo budu muset ještě k obvodnímu…no musím se na to poptat v CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
28.7.11 10:09
monika999 píše:
Silvi, tak už mám vypsanou žádost do lázní…ve středu si pro ni půjdu..jen nevím jak je to dál, zda ji sama pošlu do pojištovny nebo budu muset ještě k obvodnímu…no musím se na to poptat v CAR…

Musíš k obvodnímu (praktickému) - měl by ti udělat vyšetření (ale spíš to jenom vypíše z karty) a říct, jestli netrpíš nějakou chorobou, co by ti neumožňovala nastoupit do lázní. V praxi si nedokážu představit, co by ti tak muselo být :think:
Prý by to pak na pojišťovnu měl poslat on(a), ale já si to poslala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
28.7.11 13:20

Moni supeeer! :palec: já jdu pro doporučení v úterý…snad dr. vypíše vše, co má…žádný předtisk nemá…napíše to jako klasickou zprávu a do závěru dá, že doporučuje lázeňskou léčbu… :think: no a ve čtvrtek pak jdu k obvodní, která to vypíše do žádosti a doufám, že jí to trvat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.7.11 18:32

Silvi, já už se na ty lázně nemohu dočkat..mám to ted v práci dost náročené, takže ještě vydržet 2 měsíce a pak hurá do lázní :mavam:

Silvi.100 píše:
Moni supeeer! :palec: já jdu pro doporučení v úterý…snad dr. vypíše vše, co má…žádný předtisk nemá…napíše to jako klasickou zprávu a do závěru dá, že doporučuje lázeňskou léčbu… :think: no a ve čtvrtek pak jdu k obvodní, která to vypíše do žádosti a doufám, že jí to trvat nebude :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
28.7.11 20:12

Mončo tak to mi povídej…sice se mi bude stýskat po manžovi a mým nový koťátku, ale nějak to už vydržím… :mrgreen: jen doufám, že se to vše stihne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí