Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
28.7.11 20:13

Sabinko nuda tam váážně nebude…já si je tenkrát užila fakt maximálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
28.7.11 20:52

Holky já to napsala nesrozumitelně :-) chtěla jsem říct, že jestli přijedete koncem září, tak se na 100% uvidíme, protože tam ještě budu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
28.7.11 21:09
myška000 píše:
Holky já to napsala nesrozumitelně :-) chtěla jsem říct, že jestli přijedete koncem září, tak se na 100% uvidíme, protože tam ještě budu. :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
29.7.11 11:13

A od kdy do kdy tam vlastně budeš?

myška000 píše:
Holky já to napsala nesrozumitelně :-) chtěla jsem říct, že jestli přijedete koncem září, tak se na 100% uvidíme, protože tam ještě budu. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
31.7.11 19:57

No já mám nástup 30.8. a holky tak píšou, že je to na 4 týdny, i když dr. se ,ě ptala, jestli to nemám na 5 týdnů, tak nevím. já se jich jaksi zapomněla zeptat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
31.7.11 20:10

lázně z gynekol. problémem jsou na 28dní. Já jsem žádost měla napsanou od své gynekol. a donesla jsem si jí na pobočku sama aby to rychle odsejpalo, schválené jsem je měla do týdne. Jo a spermiogram jsem neměla ani jednou a nikdo ho nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
1.8.11 09:52

Sabinko - pro mě je hlavní auto na cestu tam a zpět. Jinak by tím manžel zabil zbytečně dva dny na odvoz tam a pak domů. Busem ani náhodou!
Teď si ho beru taky, a využiju ho i s Ish na výlety, budem tam týden spolu a pak taky chci jet na pár návštěv v okolí.
Ale dokážu si představit i to, že by tam auto nebylo, přežila bych to, ale jak říkám, kvůli cestě tam a zpátky je pro mě nepostradatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
1.8.11 09:53

Jinak gynekologické lázně jsou na 4 týdny, lázeňský lékař je ale může asi o týden prodloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
1.8.11 12:17

VeKo nechci tě děsit, ale my tam spolu budem týdny tři :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

A teda já tam pojedu busem a zpátky taky a nevidím v tom moc problém - jsem zvyklá takhle cestovat přes půl republiky (i když spíš vlakem) a neva mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
1.8.11 12:38

Ahoj Ish, a ty jsi odkud..Já z ostravy, takže to mám pěknou dálku… :mavam:

ish píše:
VeKo nechci tě děsit, ale my tam spolu budem týdny tři :mrgreen: :mrgreen: :mavam:A teda já tam pojedu busem a zpátky taky a nevidím v tom moc problém - jsem zvyklá takhle cestovat přes půl republiky (i když spíš vlakem) a neva mi to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
1.8.11 13:26
monika999 píše:
ish píše:
VeKo nechci tě děsit, ale my tam spolu budem týdny tři :mrgreen: :mrgreen: :mavam:A teda já tam pojedu busem a zpátky taky a nevidím v tom moc problém - jsem zvyklá takhle cestovat přes půl republiky (i když spíš vlakem) a neva mi to.

Původně taky od Ostravy, ale bydlíme v Praze. Takže jsou to fakt asi 3h busem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
1.8.11 13:50

Tak to máš kousiček:)

ish píše:
monika999 píše:
ish píše:
Původně taky od Ostravy, ale bydlíme v Praze. Takže jsou to fakt asi 3h busem…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
1.8.11 13:52

No, kousíček si představuju trochu jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
1.8.11 13:53

Ish - no jo no tak 3 týdny :-) Jinak mě cestování vlakem a busem taky nějak extra nevadí. Jen to tahání kufru bych nedala… :poblion:
A tobě ho můžu vzít pak domů autem :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.8.11 15:21

Ahoj Silvi, tak jak jsi dnes pořídila u Dr. Pokud se nepletu, tak sis dnes měla jít pro žádost o lázně :-) Já už ji mám připravenou a zítra hned v 7,30 si pro ni jdu..jupíííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí