Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No asi záleží, po mně baba z VZP pro Prahu-západ vysloveně požadovala kompletní opis spermia
Ale zas ten mi udělaly sestry v CARu i bez doktorovy asistence, prostě jsem požádala o opis kusu své dokumentace
Ještě schválně vybraly to nejlepší spermio za poslední roky a přepsaly mi ho na oficiální lejstro s patřičně šťavnatýma výrazama pro tu babu z pojišťovny ![]()
Hlásím, že Praze východ stačilo slovo „normospermie“ ![]()
Silvy - nemáš to tam někde napsaný v té tvojí zprávě z CARu?
To je fakt úžasný, že tatáž pojišťovna má pro dva sousedící okresy natolik odlišný podmínky ![]()
Holky, tak já už mám vyřízeného i toho obvodáka. Zítra nebo v pondělí to odnesu na pojištovnu. Silvi, já tam spermiogram taky nemám, tak snad to budeme mít v pořádku ![]()
tak to vypadá, že nakonec se opravdu sejdeme, Moni
![]()
Večko, kouknu do starých zpráv, ale myslím, že to tam není…já do CAR právě jezdila jen na zákroky a imuno ![]()
Silvi, ja v žádosti nikde napsané normospermie neměla. Já tam teda neměla skoro nic. Tak jsem prostě nakopírovala zprávy z CAR, kde toto zaznělo a bylo to bez problémů. Takže jestli máš něco doma ohledně spermií, tak to k tomu prostě nakopíruj a přicvakni sponkou. Jsem u VZP a nic nenamítali ![]()
Silvi - Myška má dobrý nápad, nakopíruj jim tam co jde
.
Já k první žádosti dávala i zprávu z genetiky, imuno a LPS, schválili to hned ![]()
Ahoj holky, tak zastupující lékařka tam prdla razítko a podpis s tím, že takhle potvrzené by to mělo stačit…nic víc nemám, ani krev…tak uvidím…pošlu to a budu čekat ![]()
Tak jsem pro jistotu ještě psala té paní z VZP u nás než to pošlu a odpověď: *
Dobrý den paní Foučková,
v tuto chvíli se jeví vše v pořádku, adresa je správná. V případě, že
revizní lékař bude potřebovat doplňující informace, obrátí se na vašeho
ošetřujícího lékaře.
Přeji vám hezký víkend.*
Posílám to do Prahy na krajskou pobočku ještě dnes…
Silvi, tys to naskenovala a poslala na pojištovnu?
Silvi.100 píše:
Ahoj holky, tak zastupující lékařka tam prdla razítko a podpis s tím, že takhle potvrzené by to mělo stačit…nic víc nemám, ani krev…tak uvidím…pošlu to a budu čekat
Silvi - jen mysli na to, že ode dneška ti jedou ty 3 měsíce, v kterých musí nastoupit, takže pokud bude něco chybět, budeš to muset rychle vyřídit
.
Většinou ale z pojišťoven volají, máš na té žádosti tel.číslo na sebe??? je to tak lepší a rychlejší.
Moni co myslíš nascenovala??? poslala jsem tam ten návrh a originál lékařskou zprávu…teda budu posílat odpoledne…
Večko přidala jsem k tomu dopis, že z důvodu nepřítomnosti mé praktické lékařky podepsala návrh zastupují lékařka a tam jsem dodala mobil i email…tak snad to klapne a nebude se muset nic doplňovat…s tou krví si jistá nejsem
nakonec jsem tam nedávala ani žádné zprávy, co mám doma…ono v podstatě vše je v tom, co mi dr. vypracoval…
takže to posíláš poštou ![]()
Silvi.100 píše:
Moni co myslíš nascenovala??? poslala jsem tam ten návrh a originál lékařskou zprávu…teda budu posílat odpoledne…Večko přidala jsem k tomu dopis, že z důvodu nepřítomnosti mé praktické lékařky podepsala návrh zastupují lékařka a tam jsem dodala mobil i email…tak snad to klapne a nebude se muset nic doplňovat…s tou krví si jistá nejsemnakonec jsem tam nedávala ani žádné zprávy, co mám doma…ono v podstatě vše je v tom, co mi dr. vypracoval…
já mohu nastoupit jen od 27. září do cca 5. října…jindy je to fááákt nejde
Chci se domluvit s Teladradorkou … je mi jedno už v jaké domě budu, ale hlavně ať je nástup tento termín
je to komplikované ![]()
Moni
jj koukala jsem, kde sídlí, není to daleko od mé práce..tak 15 minut, ale mají jen do 14 hodin..když to pošlu doporučeně, v pondělí, max. úterý to tam mají…posílám to z Prahy 5 na Prahu 5 ![]()