LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
14.9.07 19:49

Ahoj holky, strašně moc děkuji všem za gratulace k našim skvělým výsledkům. Všichni z rodiny i kamarádi mají z toho taky velkou radost jako my. Prcek opravdu kopká statečně. Teď nevím kdo, ale někdo se ptal, jestli nejsme vůbec zvědaví na pohlaví a je to opravdu tak, zvědaví zase tak moc nejsme, prostě se těšíme na překvápko.
PeZo, taky užívám už dýl magnésium a taky už mám mastičku Clotrimazol na sem tam svědění, tak prý pro jistotu se mám mazat. Mám taky docela od začátku výtok, ale snad je to v normě.
Napíšu taky informace do tabulky. Mějte se všechny fajn a pěkný víkend. Jdeme zítra na svatbu-kamarádce jdu za svědka, budu tam asi nejširší ze všech s pupíčkem hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
14.9.07 22:12

Ahojky,
tak já zase až večer…a už jste všechny pryč. Někdy sem zavítám a něco přečtu i přes den, ale vůbec nestíhám psát..A pak zase zapomenu reagovat na všechny příspěvky.. I tak jsou ale moje příspěvky nějaké dlouhé, tak se omlouvám.. :oops:

Mars, Tamušce a všem gratuluji ke skvělým UZ a výsledkům!

My jdeme na velký UZ v pondělí, tak se moc těším a zároveň obávám, aby bylo vše v pořádku. Zatím nevím, zda už cítím kopání… Včera jsem měla dvakrát pocit, že ano..a dneska nic… Aaa, tak jak to píšu, tak se asi připomněl :-) Já nevím, zda je to ono… Všechny jste psaly o jakýchsi bublinkách a já spíš cítím, jako by mi několikrát za sebou zaťukalo srdce, ale někde v bříše..nevím, jak lépe to přiblížit..ale také nevím, co jiného by to bylo..?

Každopádně PeZo, Zdeenjo a ostatní - přidávám se do party - my si také chceme nechat překvápko, tak doufám, že to nějaký Dr. omylem neprozradí :roll:

Co se týče kočárku, tak můj favorit je stále xlander xa.. Jedině se obávám, zda mi nebude vadit, že tam není ruční brzda..bydlíme na kopci a také ta skladnost.. Jané Slalom Pro by byl v tomhle asi lepší, ale zase té trojkolky obávám kvůli stabilitě - bydlíme na samotě u lesa, takže terén na denním pořádku.. Vůbec uvažuji, zda mám na zimu kupovat hlubokou korbičku, zda ji vůbec užiji. Pokud bude tuhá zima jako předloni, tak se tím závějem proderu asi jen s mímem v šátku.. No, zatím také nejsem úplně rozhodnutá..

Autosedačku s nánožníkem kupovat nebudu. Koupím ten fusak od Emitexu nebo Aestheticu a to by snad mělo do sedačky stačit..

Co se týče práce, tak já pracuji na ŽL a budu pracovat dokud to bude možné. Teď se právě se svým zaměstnavatelem dohaduji, zda by bylo možné pokračovat i s mimi.. Chtěli by mne, ale já sama nevím, zda by to nebyl moc velký stres.. V popisu práce mám totiž tak dvakrát týdně jezdit za zákazníky a to by sice chvilku mohl dělat někdo za mne, ale sama nevím, jak rychle bych to zase mohla přebrat…Navíc musím plnit určitý obrat.. Práce mne moc baví, ale pokud by to mělo nějak vadit mimi, tak to bude samozřejmě přednější..Takže je to zatím ve hvězdách.. :oops: Holky, budete někdo nějak hodně pracovat i s mimi? Nebo máte s tím nějaké zkušenosti? :?:

Ještě také vítám nově příchozí. Petro, také mám po třech letech najednou (teď už asi 2 měsíce) manžela.. Takže gratuluji ke svatbě, pokud jsem to dobře pochopila :wink:

Přeji všem krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.9.07 08:37

Petrajdo,díky za gratulace. Já budu taky pracovat i při mateřské.Jsu od začátku těhotenství na neschopence,ale i tak pracuji.Naštěstí jsu účetní s 50.zaměstnanci,dělám účto od A do Z a šéf mně nechal zřídit internet a vzdálený přístup,takže pracuju doma.Ještě nedávno jsem jezdila i dost často do kanceláře,ale nastoupila částečně i kolegyně,která má 9.měsíční dceru,tak jsem jí předala denní práci-fakturaci a platby a vozí mně práci ke mně domů,takže už nemusím tak často do kanclu.Snad to tak půjde řešit i nadále a budu to zvládat i při miminku.Od ledna do března mám zrovna nejvíc práce-závěrky a daně zaměstnanců,nové zákony,ale snad to půjde.Manžel má sezónní práci,tak bude se mnou doma v lednu, v únoru a možná i v březnu.Je fajn,že to můžu dělat doma,ale vyžaduje to hodně času-teď mám tak 90hod.za měsíc(po Novém roce se zvýší) a hlavně hodně pozornosti.Zrovna doděláváme doma moji pracovnu,ať nemám PC v ložnici jako teď.No, doufáme, že to půjde a aspoň něco přivydělám na opravy domečku,ale hrotit to nebudu,když to zvládat nebudu,tak s tím seknu,hlavně aby nenastali komplikace a nebyla jsem třeba delší dobu v nemocnici…ale na špatné se nesmí myslet. Práce mě taky hodně baví.
U tebe to bude asi složitější,že budeš muset jezdit za zákazníkama,ale uvidíš sama,jak to půjde,záleží jak bude hodné miminko a jestli máš třeba maminku doma na hlídání. Přeju ti moc ať to zvládáš. Pondělní ultrazvuk určitě dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.9.07 10:25

Petrajdo-jestli mohu poradit, tak do hluboké korby opravdu jdi, jestli si nakonec vybereš X-landera nebo Slalom, tak oba kočárky nejdou úplně do lehu a mimi by mělo alespoň 4-5 měsíců ležet na rovince. Vložná taška k x-landerovi není, ale ke Slalomu je, nicméně je mimi pořád otočené po směru a pořádně na něj nevidíš. Krom toho cena X-landera je taková i s korbičkou, že bych se nebála :wink: určo ti na tu dobu, kdy mimi má ležet na rovno vydrží..a krom toho, v lednu bude fakt zima (i kdyby byla jako loňsko-letošní) a fouká to a vůbec-podle mě je to lepší
Jinak pokud zakoupíš fusak buď od Emitexu nebo Aesthetiku, určitě už nemusíš mít na vajíčko nánožník, jsou oba teplé a deku přes ně můžeš přehodit vždycky…

Jinak všem gratulace k dobrým výsledkům a UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.9.07 17:09

Tabulka maminky-miminka LEDEN 2008

NICK - Věk - Bydliště - Termín porodu - pohlaví - děti - stav

Cmelda / 30 / Brno / 6.1.2008 / chlapeček / – / vdaná
Ivulka / 29 / Ostrava / 15.1.2008 / holčička (Adélka) / Eliška / vdaná
Lenka_ / 29 / Zlína / 8.1.2008 / holčička / Jessy / vdaná
Marjanka / 28 / Praha / 31.1.2008 / překvapení / Kubík / vdaná
Medanek / 25 / Praha / 5.1.2008 / chlapeček -zatím Samuel / – / vdaná
Petrajda / 26 / Písek / 30.1.2008 / překvapení / – / vdaná
PeZa / 29 / Praha / 18.1.2008 / překvapení / Adélka / vdaná
Sylva / 24 / Ostrava / 13.1.2008 / chlapeček / Adélka / svobodná
Smrgolka / / Uničov / 20.1.2008 / chlapeček (Adam) / – /
Tamuska / 31 / Kyjov / 25.1.2008 / překvapení / – / vdaná
Zdeenja / 27 / Karl.kraj / 16.1.2008 (8.1. dle pohybů) / překvapení / – / svobodná

Lehká statistika :

4 x potrzení chlapečkové
2 x potvrzené holčičky
5 x překvápko na porodním sále

Pořadí podle TP:

Medanek
Cmelda
Lenka_
Ivulka
Sylva
Zdeenja
PeZa
Smrgolka
Tamuska
Petrajda
Marjanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.9.07 09:46

PeZo,tabulka je moc fajn,aspoň máme větší přehled. Zjistila jsem, že jsu nejstarší…ale co se dá dělat…Mějte se všechny fajn a dávejte na bříška pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
16.9.07 14:34

Tamusko-nevadí, že jsi nejstarší, zase o tolik ne.. :wink:

Tak jsem koukala na ty kočárky a protože fakt nevím, pojedu se příští týden podívat na všechny favority. Jsem bohužel takovej blázen, že když něco chci, musím to mít vyřešené hned.

Jinak jsem doma do soboty sama-proto taky ta tabulka-manža se vytáh a vzal Adélku na chatu, abych si odfrkla-takže jsem vyluxovala, vytřela, uklidila, umeju ještě koupelnu a WC a zase můžeme začít žít :D

Tomu říkám odpočinek…
Tak pěknou neděli, je moc fajn venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
16.9.07 14:49

Super tabulka

Holky, teď mě čeká horor. Ve středu nám začíná firma dělat rekonstrukci našeho bytu - budeme obývat 3 pokoje, jelikož zbytek bude rozbourán (kuchyň, předsíň, koupelna, záchod). Mám z toho hrůzu,jak budu dělat jídlo pro malou, kam se jít umýt, záchod atd.
A bude to trvat 3 týdny - no děs. Nemám kam jít - obě babičky pracuj a vztahy jsou nic moc
Manžel bude chodit normálně do práce a já se tady zcvoknu.

Všem gartuluji k dobrým výsledkům. A doufám že u všech bude těhu i porod probíhat ok.
Jsem zvědavá, která z nás nakonec porodí nejdřív.

Já to asi nebudu, jelikož pokud budu zase přenáše 14 dní tak se tak tak vejdu do ledna

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.9.07 11:28

PeZo super tabulka, diky !

Ivulko alespon, ze ty tri pokoje budou volne ! Vim, jaka je rekonstrukce hruza, kdyz se nemuzes nikam odstehovat, ale na druhou stranu to bude potom parada, ne ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
17.9.07 12:41

Ivulko-my jsme rekonstruovali komplet ještě před narozením Adélky, bydleli jsme u táty a v krabicích. Ale byli jsme sami. Zase na druhou stranu-ber to pozitivně-bude se ti v tom bytečku mezi všemi těmi hračkami krádně bydlet, když to budeš mít nový. Nicméně ti přeju moc pevné nervy a říkej si, že tři týdny jsou nic a rychle to uteče :wink: Spíš se modli za pěkné počasí, aby jsi mohla být s malou venku :wink:

Děkuju za pochavalu k tabulce :oops: samozřejmě budu doplňovat a předělávat podle situace, takže jestli bych něco nezaregistrovala (změna TP nebo tak něco), písněte mi to.

Jinak já jdu dneska na reklamaci s golfkama, mám Jané Energy a prodral se mi potah u nožiček, pán v Handy byl po telefonu milý, že to přešijou, tak jsem na ně zvědavá 8O

Přeji všem prima den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
17.9.07 12:50

zdravim po vikendu :)
pezo, tabulka je super :)

holky, mam dotaz, posledni dobou - tak 2-3 tydny se mi casto stava, ze mam pocit jakoby buseni srdce a ztizeneho dychani - a trva to treba i hodinu. A pritom pocit velmi nizkeho tlaku, ale sedet u to ho se neda, jakoby mi chybel kyslik … neznate to nektera? Ve stredu jdu zas na KO, tak se zeptam MUDry, ale tak me napadlo zeptat se i vas …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
17.9.07 13:42

Ahojky lednové maminky!! :lol:
Jaký jste měli víkend??Já super,byli jsme u rodičů na houbách,měla jsem dvě klíšťata,takže bych si za to spíš nafackovala :cry: .Byla jsem dneska na kontrole,doktorka se dívala kde,nic tam nemám,tak by to snad mělo být dobré,ale teď budu mít pořád strach.Navíc mě kamarádka nakazila nějakou potvorou,jsem pěkně nastydlá,tak to tady dopíšu a jdu se potit,my moc léky nemůžeme.Nemáte někdo nějaké zkušenosti,co by mi pomohlo a co jako těhulka můžu??
Všem Vám gratuluju k Vašim výsledkům u mudrů.Já si dneska poslechla jak naší Denisce krásně bije srdíčko,jinak je prý vše v pořádku,tak mám radost.Teď mě čeká glukozový test,ani jsem nevěděla,že se dělá.Trvá prý 2 hod.a pije se sladká tekutina,tak jsem zvědavá.
K tomu bydlení,bydlíme s manželem v jedné místnosti,30m,takže Vám ty Vaše obrovské byty(v dobrém) závidím.Až přestanu kojit vrátím se do práce na zkrácený úvazek,jsem sestra na pooperáku,vyjdou mi vstříc se službami.Rodina se na to moc netváří,ale chceme si vzít druhou hypotéku na větší byt,tak musím.Snad neva,že jsem se tak rozepsala.Mějte se hezky pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.9.07 13:46

cmeldo: myslím si že to nic není, doktorovi to řekni, maximálně tě pošle k internistovi pro klid, natočí ti ekg a změří tlak, ale to způsobeno tím, že se zvětšuje děloha a holt mění se krevní oběh - to bude dobrý
petro: můžeš leda tak paralen, pokud by tě bolelo v krku tak bioparox ve spreji, nejlépe je černý čaj s medem a citronem ležet odpočívat

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
17.9.07 16:31

Ahojky,
Ivulko,děkuju za rady,přesně to dělám,jen ten paralen si schovávám na horší čas.
Cmeldo,připojuji se k Ivulce,určitě bych to řekla na kontrole,je lepší nic nezanedbat.
Pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.9.07 16:38

ahoj holky, zdravím moc po víkednu!

všem Vám moc gratuluji k perfekt výsledkům vyšetření. My jsme byli dnes na té genetické konzultaci a velkém UTZ, naštěstí pan docent nám sdělil, že amnio není nutná, protože vše se jeví v naprostém pořádku a máme potvrzeného klučinu!! :)
Jsem moc ráda, že to strachování ze mě konečně spadlo.

Tak se pomalu pustíme do nákupů, babičky už to totiž nemůžou vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital