Poradna duly
Jana Čurdová
@Hejhulka25 však to zvládneš
ale jsi dobrá, takhle jako těhulka
.
@ErikaRIKY, příušnice nejsou až takový problém, horší by byly zarděnky, ale musí to nepříjemné. Hele když je chytne syn, tak buď ráda bude mít celoživotní imunitu, já bych je u syna uvítala.
@Hejhulka25 automat by mi po řídičáku také hodně pomohl
a slibuju si, že až si budu kupovat auto, tak už snad jedině v automatu.
@ErikaRIKY
je to otázka pár dní
, ale kolik dní to přesně muže trvat nevím…
Holky, asi blbá otázka, ale už jste přemýšlely nad tím, jak budete řešit poporodní kila? Jaké máte zkušenosti? Já právě byla dost oplácaná a nešlo mi to vůbec dolů přes cvičení až pak prostě časem, ale dobré 2 roky to trvalo, ne-li dýl, spíš 2,5 roku a to jsem pak zase otěhotněla…
@Monika H. tak po porodu asi půl roku rozhodně nic řešit nebudu, budu potřebovat mléko na kojení, takže dost pestrou stravu, po půl roce najedu na dietku, kterou jsem držela před těhu a zhubla jsem 6 kilo. Není to vlastně ani tak dieta, jak spíš úprava stravy
@iiiveta tak už jsem se objednala do toho prenatalu přes net a budu čekat, co mi písnou, dám pak vědět. Toho 9.9. tam jsi objednaná na dopoledne?
@marvcel jj, jdu do Prenatalu hned na půl 8, aby mohl manžel potom ještě na půl dne do práce…
Já zhubla poporodní kila měsíc před otěhotněním (2,5 roku po porodu), byla to krátká radost, hahaha
Kojila jsem 11m, 6 plně, to se váha nehla a já taky snídala třeba 4 rohlíky, abych toho našeho cvalíka ukojila ![]()
@ErikaRIKY Teda to ti nezávidím, aspoň, že nemusíš žádné léky a že to není pro mimi nebezpečný!
@marvcel píše:
@Hejhulka25 děláš si srandu nebo si mě vážně nepamatuješ?
samozřejmě že si dělám srandu ![]()
@Monika H. no nejsem dobrá, spíš je to nutnost, nadávám si, že jsem ho neudělala už před rokem, kdy mě netlačil čas
teď musím jezdit hodně hodin týdně, abych to stihla do konce října, pak pochybuju, že se vlezu před volant a když neudělám zkoušky, musím mít čas do prosince, protože po lednu se zas neutrhnu od malé, je to spíš teď samý stres
my máme s automatem C1 a tam je místo pro dvě děti vzadu, fajn, když pojedu sama, ale když pojedu s holkama někam, budu stejně muset dacii, sedmi-místnou a to bude teprve dobrodružství
spíš se bojím toho, že jsem v Praze, co jsem slyšela tak na vesnici holky objely pár domů a jednu křižovatku a měly papír v ruce, tady v Praze chtějí snad všechno, couvání, parkování, rozjezd do kopce apod ![]()
@Hejhulka25 také mě čeká jízda větším autem, budeme kupovat něco sedmimístného, abysme se všichni vešli, no snad to zvládnu, budu muset hledat větší místo na zaparkování ![]()
@iiiveta no já jsem tam také napsala 9.9.,ale nevím, co mi písnou, ale až odpoledne, tak uvidím
@marvcel píše:
@Hejhulka25 také mě čeká jízda větším autem, budeme kupovat něco sedmimístného, abysme se všichni vešli, no snad to zvládnu, budu muset hledat větší místo na zaparkování
to bude v pohodě uvidíš, párkrát se s tím projedeš a zvykneš si ![]()