Poradna duly
Jana Čurdová
My dneska taky na ultrazvuku 31+2 dle dnešního ultrazvuku a máme 1700 g ![]()
Ahoj ženuškyyy, konečně jsem na netíku, předevčírem jsem odjela k našim a tam nemám netíček, takže jsem nepsala žádné zážitky
Měla jsem toho mocka a dneska už mám za sebou poslední UTZ. Takže se Vám také mohu pochlubit váhou naší maličké jsem v 31 + 2 tt a maličká je mišelínek
má 2200 g
nevím, kde k tomu přišla, ale budu rodit velkou holčičku
teď ji jen donosit. Termín mi napsal 12. 1. 2014 jelikož je malá o něco větší. A jak jste se měly vyyy?
@adelka87
No tak to jsme na tom stejně
Taky budeme mít malou velkou
Ale berme to tak, že je to jenom odhad, často bývají spíš menší, teda mluvím ze zkušeností, co mi řikaly holky. Já před půl hoďkou vstávala a jdu se vrhnout na snídani, mám hlad jako vlk.
Tééda tak to my se můžeme s naší váhou schovat
Hlavně že se mají v bříšku dobře ![]()
Ahooooj
Také to beru s rezervou, někdy mají odhad dobrý, někdy se spletou o dost, ale v tuto chvíli jsem ráda, že je větší protože začínám mít zdrav. komplikace a kdo ví, kdy na mě porod příjde, tak jen ať je větší a silnější
Taky jsem si dneska zdřímla a už si dělám snídaničku a pak se musím vrhnout na úklid, jelikož nám mají dneska přijít odečítat teplo a já tady mám jak po výbuchu
Včera jsem si od jedné maminky přívezla přeb. pultík tak ho musím někde ještě schovat, v bytě 2 plus 1 je to ale problém
Zítra mě čeká poradna, ani nechci slyšet co mi řekne. ![]()
@martina91 Máte krásný odhad
Jsem ráda, že se našim mimuškám daří dobže. A říkali Vám o plodové vodě? jestli ji máte dostatek?
Ahojky! Já jdu dneska na velkej ult. a na krev, tak jsem zvědavá, jak dopadnu a kolik bude mít malej. Jinak všem přeji pěkný den ![]()
@marvcel Držííme palečky, určitě malinký bude pěkný silák, kluci jsou větší než holčinky většinou takže se těž na pořádného macka
pak dej vědět. Už se těšíme. ![]()
@adelka87 dík moc, určitě pak písnu, ale v mém případě to nějak nepasuje s tou váhou. Kluky jsem měla tří kilový a holčičku čtyřkilovou ![]()
@marvcel Holčička věděla, že má brášky, tak musela popapat, aby je zvládla
![]()
@adelka87
byla druhá, věděla, že třetí bude kluk?
Já mívám tak 130/70,ale dnes budu mít asi 170
Doma mám určitě daleko nižší, protože se mi motává hlava
@marvcel A nechtěl Ti dát tabletky na tlak? Mám nějakého divokého doktůrka. Hodně se stará asi. No já celou dobu měla tlak opravdu krásný, ukázkový, max. do 120 na 60 a poslední dobou mi naměřili jednou i 156 na 80 a pak 140, tak mě poslal na interní, kde jsem měla tlak 128/70 tak jsem si říkala jo super, dá se to no a včera na UTZ jsem mu dala papír z té interny a říkal, že i okolo 130 je moc a že ve čtvrtek to budeme řešit, že mi dá tabletky
jsem z toho na nervy. Nechci žádné tabletky. Pak mi říkal, že malá má sice ještě dostatek plod.vody, ale méně než má mít v tom týdnu ve kterém jsem a že za to může asi ten zvětšený tlak. Poradny se bojím, protože mám i zánět 100% tak mi bude chtít dát určo i po 2 antibiotika a ještě tabletky na tlak? to neeeeeeeee, chudák maličká
nevím, co mám dělat. No ale každopádně zítra budu vědět více.
Já jeden den na kontrole na gynekologii měla 140/86 a o dvě hodiny později na endokrinologii 97/70
Ale s mojí váhou jsem opravdu ráda za obě takové hodnoty a že to moje pumpa zvládá
![]()