Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
16.8.15 09:55

Já cítila něco jako pohyby asi 2×, ale do té doby zase nic, občas takový divný pocit v podbřišku, ale vesměs stále čekám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.8.15 12:41

Já také stále asi nic :( myslím ty pohyby. Občas mi tam něco zabublá :lol: ale to bude spíš pohyb střev :lol: no jo no jsem nějak pozadu :) Jsem teprve 17+4…takže 18.týden.
Termín mám 12.ledna což mě ale nějak neštimuje :nevim: ptotože jste všechny o týden + - napřed a termín cca stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
16.8.15 18:55

@jamo no tak to je teda divny, a jak jsi prisla na ti, ze jsi 17+4? Podle uz? Co ti vyplivne kalkulacka ma netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.8.15 19:41

@jamo Pokud máš termín 12 ledna tak jsi dnes 18+5
Taky nechápu jak jsi na to přišla…?
Termín porodu se vždy 100% stanoví a zůstává na prvním screeningu a to proto, že v toto období se miminko nejlépe měří. - je to nejpřesnější čas pro stanovení stáří embria.

Pokud ti tedy na genetice dali datum 12.1 tak autamaticky se ti posouvá i těhu týden a dnes jsi 18+5

PROTOŽE logicky 40+0 (konec těhu) je termín stanoveného porodu.

@misheila7 Míši zítra Lidl.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.8.15 19:43

@PAN66 @jamo Jako prvorodičky máte holky dost času na pohyby, měsíc určitě to může ještě trvat. ;) A kopaneček potom už poznáte, takové ty slabé pohyby se od plynatosti nedají rozeznat, ale regulérní pohyb už pozná každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.8.15 21:39

@Katuška.B Neptala, doktor sice zkontroloval mimi, ale řešil hlavně ten můj polyp, takže mi dělal ultrazvuk i vaginálně aby ho mohl změřit, takže jsem ani nedutala, ale měla jsem se zeptat :roll:
Na konec jdu 25.8., ale je to klasická kontrola u DR :roll:
Gratuluji mooooc k pohybům :hug: :srdce: Včera cítil malé i přítel, měl ruku na mém břiše asi hodinu (koukali jsme na Ulici) a najednou ve stejnou chvíli jsme ucítili oba :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.8.15 21:43

@misheila7 Fotečky krásnýýýý :dance: :srdce: :srdce:

Jinak já zítra začínám 19tt… Bříško už taky pomaličku roste, tak už vypadám trochu těhotně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.8.15 21:45

Ted jste mě s těma týdnama, tak zatočily hlavu, že sama ted nevim jestli začínám osmnáctý, nebo devatenáctý týden :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.8.15 21:56

@marcelka88 Ty jsi ještě neměla bříško? Já už mám pořádny pupek holky. :mrgreen: O něco větší než s Matym. Dneska se budu akorát fotit.
@marcelka88 Pokud jsi 18+0 tak končíš 18týden a 18+1 začátek 19týdne
Nebo 19+1 začátek 20týdne

Já jsem dnes 19+0 takže začínám dvacatý. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.8.15 05:10

@misheila7 @Katuška.B holky počítám si to od posledního ultrazvuku u mé dr.
To bylo 14.7 a byla jsem 12+6
Tak si to odpočítávám podle toho. Termín porodu mi určila doktrorka už někdy v 8tt kdy mi dala těhotenskou průkazku :think: :think: :think:
Každopádně mě na tom zase až tak nezáleží, pupík mi roste a nějaký týden sem nebo tam :lol:
Kontrolu mám 26.8 tak tam mi řekne kolik přesně jsem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.8.15 08:30

@jamo Jo tak to je termín podle poslední MS a na screeningu jsi byla? Tam dostaneš druhý termín dle UZ a podle toho se pak budete řídit.
Termín budeš mít tedy asi později, když jsi 18tt
Ale každopádně by jsi to měla míz napsané v těhotenské průkazce.
Já mám podle MS 12.1 podle UZ 10.1

Holky tak já mám nakoupíno. :mrgreen: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 09:03

@marcelka88 To je jasný, že jsi myslela jen na to, aby to bylo v pořádku a né jestli je to holka či kluk, to chápu. Hlavně, že jste v poho. :kytka:

@jamo JJ, uvidíš, co ti řekne teďka. Ale asi tohle bude teda termín podle MS a pak ti ho ještě upřesní.

@Katuška.B Já mám taky nakoupeno, naběhla jsem fakt na sedmou jak důchodce a připadala jsem si fakt trapně. :mrgreen: Bylo tam strašnejch lidí u toho, jak kdyby to byla nějaká pecka. Přitom není to moc silnej materiál, co? Co sis teda koupila??? Já toto :mrgreen: varianta pro kluka i holku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.8.15 11:32

Tak ty body jsou slabší, ale zase jsou příjemný. Já šla hlavně pro tu mikču.
No a ty už to máš rozbalené?
U nás celkem v pohodě, pár lidí tam bylo, ale jsem zvyklá i na horší.

Já mám ty kousky co jsem sem dala + punčochy jsem ještě přikoupila. Vzala sis taky tu nejmenší velikost? I tak mi ty body přijdou celkem velké, ale tak dlouhý rukáv může mít dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 12:01

JJ, já jsem se na to musela podívat :D Když budu mít holku, tak jí to šedé obléknu určitě a to zelinkavé klidně taky, je tam napsáno budoucí hrdina, no, ale to si myslim, že holka může mít, na doma určitě. To šedé jsem totiž taky chtěla. A když budu mít kluka, tak ty holčičí dám ségrám :)

JJ jsou velké, nevim proč neudělali 50/56 to taky přeci normálně mají.

Jinak máš krásnej oranžovej kompletek, takhle do kupy to je boží. :mrgreen: Já jdu rozbalovat balík s kočárkem, juchůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.8.15 14:11

Tak já teda nevím nic o tom, že bych na screeningu dostala druhý termín porodu… :think: Zatím mám jen ten 20.1. :pankac:

Jééé kde jste byli nakupovat holky? A vy už víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí