LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
26.6.08 08:53

Dobré ráno těhulky,

snad si na mě ještě někdo pamatuje…

jsem už po zkouškách, takže mě teď čeká trocha klidu a můžu si s vámi povídat.

Chtěla jsem se zeptat, jak jste na to m s bříškama. Nemůžu se dočkat a na druhou stranu bych ráda věděla, jak budu vypadat v září. Rozhodli jsme se k dalšímu velkému kroku (tentokrát dobrovolně a plánovaně :D )- budeme se brát a z přítele se stane jak vy krásně říkáte můj „manža“…
je to trochu narychlo, ale chceme se jmenovat všichni stejně…

Jinak jsem byla minulý týden na UZ a ten náš Bobeš pěkně vyrostl. Z rozmazané fazole se stala větší fazole s velikou hlavou a jednou ručičkou (no teda zatím byla vidět jen jedna)…Pan primář nemůže dělat fotky, pač se mu rozbila ta tiskárna, ale mám si přinést foťák a fotek si udělat kolik chci, tak vám sem za 14 dní nějakou hodím.

MACÍ…děkuji za opravu TP. Na KO jdu 10.7.

Všechny nově těhotné vítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
26.6.08 09:03

Dobré ranko těhulky :-)

…tak včera večer se u nás přehnala taková bouřka…no fuj…přes dva kbeliky vody jsme vyždímaly z lodžie, manžel šel před devátou k rodičům do baráku. Je tam v celé ulici špatně udělaná kanalizace a celý septik se jim vylil do celého sklepa…fuj…dovedete si to představit.....přišel po půlnoci.

Net vůbec nešel, v práci spadlé sítě…tak jsem vás teď dočetla......

GAV…taky chodim na gelovky, na léto jsem si dala i nožky…je to super :-)

Jinak tedy stále nechápu proč jdu na krev teď, v průběhu 10 tt a na NT až jak se domluvíme. No, jdu zítra, tak se zeptám…páč včera sestra na gyndě mi vůbec neotevřela…a to jsem na ni asi 3× hlasitě tloukla :-(
Holky co je na tom letáčku za poučení?

A k tomu kynutí, taky sedím celý den v kanclu a pořád si říkám, že musím cvičit…no a zatím prostě nic…vůbec se mi do toho nechce a taky nevím co cvičit, abych nějak mimískovi neublížila
 8O

Jo…a jím jak na mlejn, včera jsem měla během odpoledne až noci několik chlebů s vajíčkovou pomazánkou…střašně mi to chutnalo

8O

Co bych pro mimíska neudělala že? Jen jsem si zkoušela plavky a asi si pořídím jendodílné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 09:10

ahoj kačko.. a lendiku…
jo jo cvičit. to nehrozí… uklidím, vysaju.. uvařím. to stačí! ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
26.6.08 09:30

Dobré ráno,

včera jsem se k vám moc nedostala, průběžně jsem dočítala, ale nic si z toho nepamatuju.
K večeru jsme tu měli strašnou bouřku (asi jako většina ČR), bylo tu veselo. Jak se u nás a na sousedním baráku zatepluje, tak tu všude lítaly balíky s polystyrénem, podlážky z lešení apod. Před sousedním barákem to odnesly tři auta, u nás „jen“ to naše, takže jsme měli večer ještě napilno. Měšťáci byli solidní, (toho jednoho docela znám, už jsem ho tu měla třikrát u rozbitýho auta, tak si dělal srandu, abych to prodala a chodila pěšky) zdokumentovali škody a udělali zápis. Pak přijel stavbyvedoucí a začalo teprve pořádné vzrůšo - on tvrdil, že to není jejich vina, že tam mohlo přiletět cokoliv (pravděpodobný pachatel - balík polystyrenu - ležel kousek od auta), pak zkoušel tvrdit, že polystyren je přece lehký a nemohlo to být od toho, nakonec se do něj pustili dva sousedi, kteří na to koukali z okna a jemu došel dech. Tak to přijel rovnat jiný zástupce stavební firmy (shodou okolností tu dříve bydlel), s tím jsme se nakonec dohodli už v klidu. Tak uvidíme jak to bude pokračovat dnes, měl by přijet sám majitel. Každopádně budeme muset měnit zadní blatník a stříkat celý bok auta, takže to sama financovat nehodlám.

Tak se mějte všechny hezky, během dnes se sem snad ještě dostanu. A zítra jdu na KO, už se nemůžu dočkat, tak pak podám info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 09:46

no včera to fakt bylo! já mám od krup pár míst kde to odrazilo lak na střeše auta.. no co nadělám! holku jdu uklidit! přijde mi návštěva.. ať tu nepadne! zatím! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
26.6.08 10:11

Ahoj holky,tak na mě leze zas nějaká nevolnost a to jsem si myslela,že už to ustupuje.
U nás včera jen pršelo,aspoň porostou houby :D
MACÍ-tak to je dobře,že sis to užila a pěkně se nadlábla :D
To uvidíš,na utz,jakýho máš v bříšku plaváčka :D Ten náš byl pořád v pohybu,jsem nevěřila :D
KACKO-myslím,že v září už budeš mít pěkný bříško :D Ale nevěsta těhulka je taky hezká :D
LENDIK-to musela být hrůza s tim septikem :? Na tohle nějak nemám žaludek :( Obzvlášť teď,když mi smrdí všechno
S těma nehtíkama,taky se mi líbí upravený nožky,ale mám tak malý prstíky,že jsem ráda,že mám nehet aspoň na palci :D
PANAMO-není nad to mít v rodině kosmetičky a kadeřnice :D
Tak já půjdu něco ukuchtit,třeba se mi udělá líp :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.6.08 11:13

Ahojky! Těhulky zdravím vás :)
Maci: Mňáááááááááám špízeček taky bych si dala. :-)
Holky nevím jak zítra jestli se sem dostanu, jedeme do Tábora na chatu…Tak o víkendu určitě nebudu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.6.08 11:52

ahoj holky…

koukám, že včerejší bouřka dost řádila, u nás ani tolik nefoukalo…Klasická bouřka, jen dost dlouhá. Vůbec vám tu vodu a pomuchlaná auta nezávidím. Tak se držte…

GAV…já doufám, že v září budu mít bříško vidět. Mám vybrané krásné šaty pro těhu nevěstu a bez bříška to není úplně super…Pošlu odkaz…sice to nejsou ty samé, ale hooodně podobné…jen ten vršek je z krajky, sukně stejná…

http://www.babyweb.cz/…galerie.aspx?…

jsou na stránce 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
26.6.08 12:15

Uf, tak jsem přečetla deset stránek a musela jsem si psát poznámky, protože bych všechno zapoměla! :lol:

Už je mi líp, jsem moc unavená a neschopná pohnout s domácností, ale lepší se to. V úterý se mi ohromně po těch horečkách ulevilo, když jsem prcka viděla jak se klidně v bříšku houpe nožičkou. Miláček byl z mýho yprávění nadšenej a včera večer držel k mímu břichu první řeč… marně jsem mu vysvětlovala, že ten pupek co mi narostl je zatím vlatní výroba, že mimís je ještě schovanej v pánvi… :)

Jinak probíraly jste tady přibírání na váze… vzhledem k tomu, že už jsem měsíc doma a je mi pořád mizerně, bojím se na váhu vylézt, džíny mi už nejsou a sekně nevim, nevim. Za tři týdny jedem do Telče na dovolenou, tam to asi vytahovacíma teplákama nezachránim :(

Leniko je dobře, že už jsi doma, ať ti je už jenom dobře! :)

Renula to je teda radost s tou sádrou… jak to zvládáte?

Lendik Utrogestan klidně bašti, mě doktor jasně řekl ať ho polikám, někoho při zavádění dost dráždí, někomu vadí polykání, ale nevadí to, neboj :)

Tak pa pa, jdu si zas lehnout, ale odpoledne nakouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
26.6.08 12:18

Kackak ty šaty jsou nádherný! Musím sehnat něco podobného. Budu se vdávat přesně za tři měsíce - 26,9, Strašně moc se těším, ale mám hrůzu právě z těch šatů… No uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
26.6.08 12:35

Koukám,tady je ale mrtvo :?
Já uvařila brambory,osmažila řízky,udělala okurkový salát a to vše s pomocí mého drahého skoromanžela,páč od rána je mi tak zle :( Už jsem i úspěšně zvracela.Je to fakt děs a pořád čekám,kdy to skončí :? Odpoledne tu mám zákaznice,tak mám strach,jak to zvládnu :( Musela jsem si i pobulet,protože už to fakt nezvládám :(
V neděli přijedou první táborníci a u nás to vypadá jak po výbuchu :(
KACKO-moc krásný šaty :D budeš fešná nevěsta :D
KEIT-s tvým váhovým přírůstkem to asi nebude tak strašný ne?Když jsi teď tak marodila.Hlavně,že je mimi v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.6.08 12:39

Holky tady je ale fakt mrtvo? Co je s vámi? dřív jsem pomalu nestíhala ani dočítat a teď jen nakukuji a skoro nic.
kacko: šaty pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
26.6.08 12:42

jejda, Vy jste toho zase napsaly :D

Vítám novou maminku…a gratuluji k úspěšné svatbě a kontrolám!!!

Já toho mám ted nějak moc, tak nestíhám … tak snad až bude po všem, tak se rozepíšu, jinak mně je pořád zle :( už aby to přestalo, a včera u nás byla drsná bouřka :( jsem se bála :D tak se opatrujte maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
26.6.08 12:49

Ahoj holčiny, tak jsem vás dočetla, ale moc si toho nepamatuju.

kackac - moc hezké šaty, budeš krásná těhulka nevěsta
jinak ke kynutí. Já más zatím nafouklé bříško, ale nepřibrala jsem nic, i když se láduju. K Zuze jsem měla na konci 12. týdne +2kg, tak to mám ještě týden a něco čas to dohonit. Nakonec jsem přibrala 13 kg, ale jen proto, že jsem se poslední dva týdny ládovala krupicovou kaší a přibrala jsem 2 kg. Ale zase jsem rodila o 2 týdny dříve. Takže uvidíme. Kila šla naštěstí dolů skoro sama. Hodně jsem chodila na procházky, někdy dost svižné, tak 3×-4× týdné 6-8 km, malá krásně spinkala a já udělala něco pro sebe. Do půl roku byla kila pryč a jak jsem kojila, tak jsem v roce měla ještě o dvě kila méně než před tím. Ale po ukončení kojení jsem je zase nabrala. Je fakt, že se dvěma dětma, už nebudu mít čas na nějaké dlouhé procházky, ale necháme to a uvidíme. .

Gav - já v Genettu byla minulé těhu, ale jen na 4D ultrazvuku a všichni tam byli moc milí. Jen by mě zajímalo, když berou tu krev v jeden den co UTZ, tak vy budete mít hned výsledky? Mě jí minule brali dřív asi o týden a stejně ještě výsledky nebyly. A teď mi jí mají brát taky v jeden den, tak si myslím, že je hned mít nebudu.

Mějte se hezky, já jdu něco dělat, dokud malá spí. Odpoledne jedeme na poslední bazén v tomto roce, tak ať něco stihnu. pa a večer se zkusím ještě juknout.

petula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.6.08 12:58

Ahoj holky! Jak je? Taky je hrozný dusno, jsem mokrá až na řiti :oops:

Keit: Jsem ráda, že je ti líp. Malá sádru zvládá líp jak já. Bydlíme zatím u našich, mají patrový baráka my bydlíme nahoře, takže ty první dny to byl záhul, bolelo mě břicho a záda, teď má mamka dovolenou, tak mi pomáhá a nosí ji, vytáhli jsme kočárek. Ohromně se jí to líbí.

Gav : Chtěla jsi nám snad tím pojmenováním tvého přítele něco naznačit? Že by další svatba? Takhle si ho nikdy nepojmenovala, teda alespoň si to nevybavuju :?:

Holky sledujete Vanessku? ATo je piďulínek, že? Doufám, že to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí