Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj miskoz. no klidně se přidej… je jedno jestli k nám nebo do února u nás jsou taky holky dvě co mají rodit v únoru… projdi diskuse a uvidíš kde se ti zalíbí! myslím jestli je mimís leden enbo únor je fuk! máme stejné potíže… a zhruba stejně těhu… tak si máme o čem povídat! hezký den!
Ahojky,tak já jsem právě dojedla řízek s brambůrkem a doufám,že mi v žaludku vydrží
Upekla jsem višňovou bublaninu a odpo jedem na borůvky,tak spáchám nějaký koláč.
LENDIK,MISCHO-gratuluju ke kontrole.Já frčim na NT+ v pondělí,tak vám pak poreferuju jak to probíhalo ![]()
LENDIK-taky jsem ve středu u utz bulela,když jsem viděla,jak tam ten mrňousek mrská nožkama
Michal chodí vždy se mnou a řekla bych,že už to začal i víc prožívat ![]()
MACÍ-a co ty?Ustála jsi dnešní nevolnost?
GAV jo ustála! už jsem jásala jak je to za mnou a zas! ale v poho dá se to vydržet!!! borůvky jo? jsi nadšenec pro mě by musely mít velikost aspoň jahod! a růst na stromě!
![]()
No Joly byla na UTZ dala do diskuse fotečku je to úžas! já jdu za necelých 14 dní tak se těším! zas to budu mít na videu.. musím vám zkusit to z televize vyfotit! a dát vám to sem!
MACÍ-no borůvky nerada sbírám,ale ráda je jim,a nikdo mi je bohužel nenatrhá ![]()
Až se dostanu k PC nahážu taky nějaký fotky mimíska a mýho pupíka,abyste viděly,jaká už jsem těhule ![]()
Jdu mrknout na tu Joly
Ahoj holky..jsem tu jen nan skok..nemam docteno odpoledne napravim…tak vysveceni je rozdany, slzicka zamacknuta a ted me jeste ceka navsteva u zubare…
Tak se zatim mejte ![]()
Hehe, tak už víš, jaký máme pocity my, co se válíme doma?
No, já vim, dneska je eště brzo, ale zejtra už se můžeš poflakovat na plno ![]()
Ahoj kočky!
Tak jsem se vrátila vyplivnutá z jednoho úděsného jednání, které ale naštěstí dobře dopadlo.
Když tady byla řeč o tom zvracení, taky se Vám některé dělá špatně, když si čistíte zuby? Mně jo, a mám pocit, že čím dál víc…má s tím někdo zkušenost?
Jinak Vám přeju ty pravidelné a úspěšné kontroly, ale zároveň je mi trochu líto, jak to mám já, pro zajímavost jsem byla na poslední kontrole 7.6. 2008 a Dr, mi řek, že za dva měsíce! mám přijít znovu a že jede na dovču. Takže další kontrola plánovaná až 6.8. 2008! ![]()
A jít tu nejom tak k někomu jinému a neodzkoušenému Evropankou bych neriskovala, z hygienických důvodů atd.
Vítám novou maminku.
Papa
Holky tak nakonec jedeme až v půl 4
A já se těšila že tak v 5 už budem nachatě. No tak tam budem až mezi 7 a 8 no.
Vítám novou maminku. ![]()
Pajenko: mě čištění zubů taky nedělá moc dobře. U našich jsem chtěla zkusit paradontax. No z něj jsem se málem poblila jen když jsem ho cítila. A dala ho do pusy a hned jsem si musela pusu vypláchnout a použít jinou pastu…
Tak mě zubní pasta naštěstí nevadí, protože mám teď v pusi pořád takovou hnusnou chuť. Ale třeba kafe, na to si nemůžu ani vzpomenout
A protože jsem před všemi tajila svoje těhu, tak jsem to kafe vždy na návštěvě u našich nebo u tchýně hrdinně vypila, abych se neprozradila, protože v předchozích těhu jsem na tom s kafem byla stejně. konečně minulou sobotu, kdy jsme slavili moje a manžovy narozky, kde byly obě naše rodiny jsem jim to v rámci přípitku oznámila a konečně jsem kafe ušetřena
. Co vám budu povídat, všichni byli v šoku, nikdo nečekal že pujdem do 3 dítěte, ale v domečku budeme mít 3 pokojíčky…ale to si nikdo neuvědomil.
ahoj Gav a Mací…jak u vás dopadlo vysvědčení? právě jsem si sedla k PC a přede mnou leží ten úchvatný kus papíru mého 16-ti letého bratra…krása…jedničkář a premiant celé základky, nám nadělil sedmkrát 4, čtyřikrát 3 a jednou 1 a 2…Hlavně, že je zase v tahu…chudák maminka, musela jsem jí donést do práce velkou čokoládu s ořechama, pač je na spadnutí. Můj vypočítavý bratr doma hlásil, že maximálně 3× 4......
kacka:to máš bratra pěkné číslo, no hlavně že tam nebyla 5. Stejně za 20 let se ho na vysvědčená na základce nikdo ptát nebude…
Daisy…No to nebude, ale na základne měl max 1× 3 a to bylo loni v devítce. teď je v prváku na gymplu a rádibysme, aby došel alespoň k té maturitě…
Kačko, tak to je dobrej Tvuj brácha, to bych ho asi přerazila
Ani ne tak za ty známky, jako za to, že kecal…
Pajenko, kontrola po 2 měsících, to je děsná doba. Ale až přijedeš sem, tak už budem chodit na kontroly častějš, tak si to pak vynahradíš! ![]()
Daisy, kde máte chatu, že to máte tak daleko? Já vyzvedávam Honzu ve 3 ve Varech a frčíme do Plzně.
Misho, to seš dobrá, žes to dokázala tajit. To my to vždycky hned každýmu vyblejem
To muselo bejt hezký překvápko na tý oslavě - jak ve filmu, co? A tedy taky budeš mít v lednu pěknej záhul - 3 děti a tak rychle po sobě…
Kafe miluju, dávam si s mlíkem každý ráno k snídani. Při čištění zubů se mi zvedá kufr někdy i normálně. Jo a mam fixní rovnátka, takže je toho čištění až dost ![]()
Majuško, jojo, překvápko se fakt povedlo, máme to na kameře
jen jsem ještě nenašla čas a odvahu se na to kouknout.
S 3 dítkem jsem původně počítala tak o 6 měsíců později…ale stalo se. Loni jsem rodila na konci srpna, což má manžel nejvíc napilno v práci, prakticky se doma do půlky září nevyskytoval… Tak ten leden má aspoň pozitivum v tom, že bude mít v práci okurkovou sezónu a stavba bude vymrzat, tak si to snad tentokrát užijeme všichni spolu. A Niki bude od září ve školce, tak taky o starost méně.
Jinak kafe mám taky nejraději s mlíkem, a dávám si ho po obědě, když děti usnou.
Majuško:Chatu máme kousek od Tábora. Cesta cca 3 hodiny aj víc.