LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
27.6.08 12:03

ahoj miskoz. no klidně se přidej… je jedno jestli k nám nebo do února u nás jsou taky holky dvě co mají rodit v únoru… projdi diskuse a uvidíš kde se ti zalíbí! myslím jestli je mimís leden enbo únor je fuk! máme stejné potíže… a zhruba stejně těhu… tak si máme o čem povídat! hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
27.6.08 12:17

Ahojky,tak já jsem právě dojedla řízek s brambůrkem a doufám,že mi v žaludku vydrží :? Upekla jsem višňovou bublaninu a odpo jedem na borůvky,tak spáchám nějaký koláč.
LENDIK,MISCHO-gratuluju ke kontrole.Já frčim na NT+ v pondělí,tak vám pak poreferuju jak to probíhalo :D
LENDIK-taky jsem ve středu u utz bulela,když jsem viděla,jak tam ten mrňousek mrská nožkama :D Michal chodí vždy se mnou a řekla bych,že už to začal i víc prožívat :D
MACÍ-a co ty?Ustála jsi dnešní nevolnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.6.08 12:21

GAV jo ustála! už jsem jásala jak je to za mnou a zas! ale v poho dá se to vydržet!!! borůvky jo? jsi nadšenec pro mě by musely mít velikost aspoň jahod! a růst na stromě! :lol: :lol:
No Joly byla na UTZ dala do diskuse fotečku je to úžas! já jdu za necelých 14 dní tak se těším! zas to budu mít na videu.. musím vám zkusit to z televize vyfotit! a dát vám to sem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
27.6.08 12:34

MACÍ-no borůvky nerada sbírám,ale ráda je jim,a nikdo mi je bohužel nenatrhá :D
Až se dostanu k PC nahážu taky nějaký fotky mimíska a mýho pupíka,abyste viděly,jaká už jsem těhule :wink:
Jdu mrknout na tu Joly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
27.6.08 12:38

Ahoj holky..jsem tu jen nan skok..nemam docteno odpoledne napravim…tak vysveceni je rozdany, slzicka zamacknuta a ted me jeste ceka navsteva u zubare…
Tak se zatim mejte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
27.6.08 12:44

Hehe, tak už víš, jaký máme pocity my, co se válíme doma? :lol: No, já vim, dneska je eště brzo, ale zejtra už se můžeš poflakovat na plno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
27.6.08 13:17

Ahoj kočky!

Tak jsem se vrátila vyplivnutá z jednoho úděsného jednání, které ale naštěstí dobře dopadlo.

Když tady byla řeč o tom zvracení, taky se Vám některé dělá špatně, když si čistíte zuby? Mně jo, a mám pocit, že čím dál víc…má s tím někdo zkušenost?

Jinak Vám přeju ty pravidelné a úspěšné kontroly, ale zároveň je mi trochu líto, jak to mám já, pro zajímavost jsem byla na poslední kontrole 7.6. 2008 a Dr, mi řek, že za dva měsíce! mám přijít znovu a že jede na dovču. Takže další kontrola plánovaná až 6.8. 2008! :o
A jít tu nejom tak k někomu jinému a neodzkoušenému Evropankou bych neriskovala, z hygienických důvodů atd.

Vítám novou maminku.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
27.6.08 13:25

Holky tak nakonec jedeme až v půl 4 :( A já se těšila že tak v 5 už budem nachatě. No tak tam budem až mezi 7 a 8 no.
Vítám novou maminku. :)
Pajenko: mě čištění zubů taky nedělá moc dobře. U našich jsem chtěla zkusit paradontax. No z něj jsem se málem poblila jen když jsem ho cítila. A dala ho do pusy a hned jsem si musela pusu vypláchnout a použít jinou pastu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.6.08 13:35

Tak mě zubní pasta naštěstí nevadí, protože mám teď v pusi pořád takovou hnusnou chuť. Ale třeba kafe, na to si nemůžu ani vzpomenout :-( A protože jsem před všemi tajila svoje těhu, tak jsem to kafe vždy na návštěvě u našich nebo u tchýně hrdinně vypila, abych se neprozradila, protože v předchozích těhu jsem na tom s kafem byla stejně. konečně minulou sobotu, kdy jsme slavili moje a manžovy narozky, kde byly obě naše rodiny jsem jim to v rámci přípitku oznámila a konečně jsem kafe ušetřena :D . Co vám budu povídat, všichni byli v šoku, nikdo nečekal že pujdem do 3 dítěte, ale v domečku budeme mít 3 pokojíčky…ale to si nikdo neuvědomil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.6.08 13:38

ahoj Gav a Mací…jak u vás dopadlo vysvědčení? právě jsem si sedla k PC a přede mnou leží ten úchvatný kus papíru mého 16-ti letého bratra…krása…jedničkář a premiant celé základky, nám nadělil sedmkrát 4, čtyřikrát 3 a jednou 1 a 2…Hlavně, že je zase v tahu…chudák maminka, musela jsem jí donést do práce velkou čokoládu s ořechama, pač je na spadnutí. Můj vypočítavý bratr doma hlásil, že maximálně 3× 4......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
27.6.08 13:50

kacka:to máš bratra pěkné číslo, no hlavně že tam nebyla 5. Stejně za 20 let se ho na vysvědčená na základce nikdo ptát nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.6.08 13:53

Daisy…No to nebude, ale na základne měl max 1× 3 a to bylo loni v devítce. teď je v prváku na gymplu a rádibysme, aby došel alespoň k té maturitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
27.6.08 14:01

Kačko, tak to je dobrej Tvuj brácha, to bych ho asi přerazila :D Ani ne tak za ty známky, jako za to, že kecal…

Pajenko, kontrola po 2 měsících, to je děsná doba. Ale až přijedeš sem, tak už budem chodit na kontroly častějš, tak si to pak vynahradíš! :wink:

Daisy, kde máte chatu, že to máte tak daleko? Já vyzvedávam Honzu ve 3 ve Varech a frčíme do Plzně.

Misho, to seš dobrá, žes to dokázala tajit. To my to vždycky hned každýmu vyblejem :lol: To muselo bejt hezký překvápko na tý oslavě - jak ve filmu, co? A tedy taky budeš mít v lednu pěknej záhul - 3 děti a tak rychle po sobě…

Kafe miluju, dávam si s mlíkem každý ráno k snídani. Při čištění zubů se mi zvedá kufr někdy i normálně. Jo a mam fixní rovnátka, takže je toho čištění až dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.6.08 14:08

Majuško, jojo, překvápko se fakt povedlo, máme to na kameře :D jen jsem ještě nenašla čas a odvahu se na to kouknout.

S 3 dítkem jsem původně počítala tak o 6 měsíců později…ale stalo se. Loni jsem rodila na konci srpna, což má manžel nejvíc napilno v práci, prakticky se doma do půlky září nevyskytoval… Tak ten leden má aspoň pozitivum v tom, že bude mít v práci okurkovou sezónu a stavba bude vymrzat, tak si to snad tentokrát užijeme všichni spolu. A Niki bude od září ve školce, tak taky o starost méně.

Jinak kafe mám taky nejraději s mlíkem, a dávám si ho po obědě, když děti usnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
27.6.08 14:10

Majuško:Chatu máme kousek od Tábora. Cesta cca 3 hodiny aj víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí