Poradna duly
Jana Čurdová
šamotko to vůbec nevadí! holky kdo dělal v cestovce? nějaká holčina ale nevím jestli z nově snažících nebo přešla s námi… nebo byla od jinud teda jako z diskuse.. chodila jsem na víc diskusí.. tak mám chaos… hledám něco za super cenu! třeba last… ale i tak to vyjde prostě hrozně draho.. kdo jste byl v Chorvatsku poraďte když pojedu jen tak.. chytnem někde levné ubytování? nebo je to přes cestovku levnější???
Maci, my byli s manžou před 4 roky v Chorvatsku a jeli jsme na blint. Dalo nám dost práce sehnat nějaké slušné ubytování za slušnou cenu. Ale byli jsme na Makarské riviéře, což je nej turistická oblast. Někde nahoře to bude určitě lepší se scháněním i cenou.
Myslí, že když budeš na netu hledat, něco najdeš. A pro kolik osob?
Maci mijsme i s rodicči jezdili do chorvatsa skoro pokazdy na blint..prostt tam prijedes a hledas misto kde se ti libi a pak ubytovani…mam zkusenosti ze to vyjde treba i lepe nez kdyz si to zamluvis driv..asi pro to ze chteji doplnt i posledni mista tak to treba daji levneji..a neni problem stravit den hledanim toho co by se vam libilo a jeste by splnilo vase pozadavky na cenu..my jsem vzdycky byli uspesny…a hlavne v takovym zari uz v chorvatsku uz neni ta hlavni sezona..ale to asi nemuzete kvuli detem co..?..kdyz jsem byla mala tak jsme s nasima vzdycky jezdili na posledni tyden..prijeli jsme a sup do skoly…
Maci: to byla myslim PPetra. My snad pojedeme taky na Slovensko, nejake termalky nebo Tatralandia, taky není špatné. Šamotko: prosím Tě, dávej na sebe pozor. Když už je Daník téměř fit, tak se přece nezrasuješ ![]()
Dobrou noc všem.
co ta zuzlina..?..uz sem dala nejaky ty fotky ze svatby..?..na co ceka? ![]()
Leniku, mrkni kam jedeme mi, Tatralandia je hned kousek. Dále termály Bešeňová, prostě super. Tady máš odkaz co tam okolo je.
http://www.penzionmaxim.sk/index.php?…
Holky, jdu si lehnout, už tu nevydržím sedět. Asi se dám na modlení, abych se trochu vyspala.
PAAAAAAAA
holky mocinky díky mrknu na odkazy.. jsme čtyři… skoro dospělí no mladší dceři je 11 let.. někde se objeví občas sleva do 12 let.. ale myslím si, že hledání je v pohodě.. když už máme velký děti vydrží v pohodě.. jen si fakt neumím představit kolik asi to může stát! loni tu byl někde na netu boží odkaz Chorvatsko.. objevila se mapa.. a klikli jste kam chcete jet.. a už jelo ubytování ale ne přes cestovku spíš apartmány.. letost to nemůžu najít! a cestovka se mi zdá prostě drahá! chci co nejvíc na sever kvůli km… a cestě.. přeci jen jak jsem těhu…
v září jet fakt nemůžeme.. obě děti mění školu… nemůžu jim udělat aby přišly dýl než osstatní noví spolužáci asi by tím byly dost diskriminované.. takže bych to ráda sfoukla někdy během prázdnin.. klidně last na poslední chvíli mám sbaleno za dvě hodiny když na to přijde..
jen potřebuji fakt něco za dobrou cenu!
jdu promrknout ty vaše odkazy. díky!
no z termálů mám v těhu strach říkají že to není dobré… a pak myslíte že Slovensko vyjde levněji než to Chorvatsko? zatím mi přijde že je to tak nastejno možná Ch. je levnější! a miluju moře!!!
![]()
To chapu Maciku ..more je proste more..mam to stejne… a jedeme tak s mojisegrou a jeji rocni holcinou..mimo jinyho..
maciku koukni
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/ubytovani.php
Maciku poradne si to projddi a doufam ze tam neco zajimavyho najdes..co jsem koukala ja tak pro 4 lidi v tom apartamniu na istrii kolem 1000 za noc…takze kdyby jste jeli na par dni..jo a taky je ted vhodny vyuzit toho dobryho kurzu..ze to ted ty dovoleny vyjdou levneji nez kdy jindy
Panamo něco takovýho jsem potřebovala.. zjistit ceny.. když pojedu bez cestovky.. díky moc! koukám, že jsou ceny od zhruba 9 euro… po asi 12 … co je fakt super! spočítám-li to ak to fakt vychází za zhruba 1000 Kč na noc za nás čtyři! pokud bychom jeli.. a dali se trošku práce s hledáním je možné, že by potřebovali doob:,–(it … naposlední chvíli tak by mohli slevit.. funguje to tak? třeba v Itálii neexistuje! nikde po cestě nevidíš nabídku ubytování! tam bychom se bez ubytování předem nechytili.. tak nevím v Chrovatsku jsem nebyla..
v chorvatsku je top bezna praxe..za prve vsude mas cedule a za druhy v tech mensich vesnicich se vsichni znaji tak vi kdo co nabize a kdo kde ma volno..takze pohoda..nekde mas cenu za apartman cely a to taky vyjde na 1000 denne…asi…tak snad najdes.,..ja jdu chrnet,,,,zitra se chystame na mega nakup na potraviny do chorvatska..na 14 dni fakt sila..aspon obcas budeme chodit na vecere ![]()
Maci, my jsme 2× s kamarádama v Chorvatsku hledali ubytování přímo na místě, byli jsme 4 dospělí. Ani jednou to nebyl problém, ale je fakt, že jsme byli na konci června, kdy ještě nebyla úplná sezona. Bylo to rozhodně levnější než přes cestovku, domlouváš se přímo s tím majitelem, dá se smlouvat, většinou je rád, že to ob:,–(il. Navíc si můžeš přímo na místě vybrat, která lokalita Ti vyhovuje, jak je to daleko k moři, jak vypadá okolí apartmánu, přece jen z těch katalogů a fotek na netu to nemusíš úplně odhadnout… Ale je to samozřejmě trochu adrenalin, když jedeš a nemáš domluvené vůbec nic.
Držím pěsti ať něco vyberete nebo se rozhodnete jet jen tak, já moře taky zbožňuju, ale letos si ho bohužel musím odpustit… ![]()