Poradna duly
Jana Čurdová
Macík74 píše:
no šamotko.. měla jsem potom od dr. pastu v takový stříkačce.. stříklo se to do konečníku..
naše malá byla hrozná.. chvíli 39 pak po panadolu byla bez teploty.. a pak během pár minut zas 39 a to říkají že to kolísání je na to prostě jak dělaný!
jo zábal je děs! děti ho rády nemají, ale koupání jo! takže je to taková obodoba.. ale fakt nesmí být ta voda studená… jen o stupeň či dva míť než má teplotu… a teplo v koupelně.. a pak nabalit.. jen pyžamko a lehkou deku.. to fakt na sražení zabíralo… protože panadol můžeš jen já nevím asi po pěti hodinách? nebo jak? už si to nepamatuju..
a vím, že na zábal musí mít teplý ruce a nohy.. jak jsou ledový, neměl by se dávat.. zábal
Jj, když sou studený ruce a nohy a tělo vařící, tak hrozí kolaps. Dá se střídat paracetamol a ibuprofen po 4 hodinách. Ten rektální diazepam máme už teď taky doma, kdyby něco.
ahojky Keit vím kde to je.. když jezdím k našim do Telče jedu vždy kolem! ![]()
Ppetruš ty jsi ale… ono je nás tu sice dost… ale ve výsledku není s kým povídat.. všichni písnou jeden příspěvek a mizí… a pak tu nikdo není! já vím že kecáš s holkama ve snažilkách… sleduju tě! ![]()
tak drahé dětičky šly pro vysvíko… Markéta bude mít v páté třídě tři dvojky… a Verunka v deváté bude mít šest dvojek… docela to jde!!!! ![]()
zdravím a určo se pak ozvu!
jooo Majuško to je ono.. byl to diazepam! super! protože dítě ti nic nepolkne. tak se to stříkne… a zabírá hned! ![]()
Emička už zase spí a já tady sedim v pyžamu a sem líná cokoliv dělat… Ale asi vytahnu žehlení
Musim Honzovi vyžehlit košili na tu svatbu - nenávidim košile ![]()
majusko já taky ne! jsou hnus je žehlit! já jsem snědla housku.. a přemýšlím jestli to bude ok! dnes mi není… a to musím do školy pro dceru a vzít si tam nějaké svoje věci… za čtvrt hodiny mám jet.. a nějak se mi necchcee!
svatba je super! hned bych mlsala cukrovíčko…
Miláček jde dnes na pracovní pohovor. Odpoledne jsem se ho vyptala jak ta firma vypadá, jestli může jít v civilu, nebo za slušňáka a podle jeho popisu jsem vybrala pěkný kalhoty a košili. Vše pečlivě vyžehlila, i kapesník do kapsy, pověsila na ramínko a při jeho příchodu (v deset večer) také předvedla. Trochu se zamyslel a řekl, že si to ještě rozmyslí, aby se v tom cítil dobře. Tak říkám fajn, ale ještě teď, ne že tady budeš lítat ráno jak tajfun a najdi si kde ta firma sídlí a jak dlouho tam pojedeš… Jo, jo… A jak myslíte, že to dopadlo, vstal sice včas, ale 45 minut snídal a pak 15minut před odchodem začal zjišťovat oblečení. Nakonec vytáhl ze skříně jiný kalhoty a jinou košili a tak si to i vyžehlil… Vrčeli jsme na sebe spíš tak z legrace, ale já vážně nepochopim, proč si to nemohl připravit večer… ![]()
Jdu dnes kamarádce na svatbu, tak ze sebe musím udělat člověka. Po měsíci cestování mezi doktory a domovem nevim jak se drží fén
A že mi to musí slušet! Potkám tam totiž zá:,–(ního bývalýho… ne že by mi na něm záleželo, zamet semnou takovym způsobem… ale chci aby čuměl
Trochu ženské pomsty
I když malicherné a zbytečné ![]()
Tak jdu do sprchy a ještě kouknu
Ahoj, přišla jsem se sem zase počase kouknout
Vidím, že se ppetra konečně dočkala blití, jsem jí říkala ať si užívá dokud je jí dobře. Všichny se tady na mě sesypaly, tak už je asi spokojená, že se může kamarádit se záchodovou mísou. Mě nevolnosti, které jsem měla od začátku přešly. Konečně jsem i něco málo nabrala, co jsem zhubla. 5,5 kg šlo dolů a teď jsem přibrala 0,5 kg. Tak se nedivte, že mě přišlo trapné, že si někdo stěžuje, když ještě nic nebylo.
Prudilka ![]()
hm, brala bych 5,5 kg dolu. Tahle metoda ale asi není uplně příjemná ![]()
Doufám, že dopadnu jako sestra, která 3měsíce po porodu měla 20kg dole, ale v těhotenství nabala jen 10
No, to by mi nevadilo ![]()
Jo, to bych taky brala…ale to zvracení ne. Mě je sice celej den blbě, ale dávim se naprázdno. prostě se neudělá takovej tlak, aby to šlo ven. Jen je na mě asi docela hezkej pohled…
Třeba když sem někde v krámu. A pomáhá dát si něco k jídlu, ale to je klasika. Jinak sem po porodu shodila taky 20kg, ale 4 zůstaly. Nabrala sem 24kg s Emičkou. Tak doufam, že se eště vůbec někdy pak vrátim ke svojí původní postavě(nebo aspoň přiblížim
)…
Jinak na svěřování se s tim, že je někomu špatně, byť nebleje 30krát denně, nevidim nic špatnýho. Každej to prožívá jinak. Někomu bolí břicho, někdo zvrací, někdo špiní a pro každýho je to třeba nepříjemný a nejsme tady přece od toho, abysme se trumfovaly kdo víc.
Ahoj těhulajdy!
tak jsem vás dneska ještě stihla, to jsem ráda, páč bych to přez víkend nevadržela ![]()
Te´d právě objedvám a čtu tady jak kdo zvrací
Naštěstí mě to nevadí, můžu u jídla rozebírak klidně červy v exkrementu psa a tak. ![]()
Zdravím Prudilku ![]()
Majo: mě košile jako takový nevadí. Ale nesnáším vojenské košile, to je teprv děs!Hlavně v pase ty gumičky.....Přítel je Voják tak jsem se a ještě nažehlím dost
A nesnáším kalhoty do puku. ![]()
Tak hezký víkend papa v pondělí L.
Ahoj kočky…
taaak dneska jsem byla na krvi - spojenou s tím utz NT+. Doktor super, představil se mně, zeptal se mě jestli rodím poprvé a začal vysvětlovat......že se v 16 tt dělají trippl testy, které odhalí asi 60-70% možného Downova syndromu, ale on že dělá v 13 tt tento UTZ, který je lepší a odhalí vývojové vady z 95%, řekl mi, že na to má také certifikát z Londýna .-)))) + k tomu ta dnešní krev v 10 tt.
Než jsem šla na krev, tak mi dělal UTZ (vaginálně), viděla jsem tlouct srdíčko
…málem jsem tam začala bulet, udělal mi fotku, na které je 9+1 a 25,1 mm .-) a je tam taky napsán termín porodu 29.1.2009.
18.7.2008 v 11:00 jdu na NT sreening a hned mi dá do ruky protokol s výsledkem včetně té dnešní krve. Zacálovala jsem 1500,– Kč. Říkal, že kdybych nebyla u všeobecny, tak je to lacinější ![]()
Jinak s tou cystou nemám dělat nic (má 5×3 cm), říkal že vzhledem k mému zdr. stavu by s tím nic nedělal…(asi jako myslel, že dobry)
Jediné, co mě trochu zarazilo, když se mě ptal, jestli mi doktorka říkala něco o poloze dělohy…to jsem mu řekla, že néé…on jen kývnul…hmhm, tak nevím jestli si nemám dělat starosti…Manža na fotečku koukal a říkal, jestli ji nemám nějak jinak…mnooo…nevím.....
Taky jsem mu říkala, že beru ten Utrogestan, tak se mě jen zeptal, jestli polykam nebo zavádím…řekla jsem, že ted dva dny zavadim, že mi bylo špatně, tak jen kývnul.....
No holky, tak jsem to tu nějak popsala jak mi to šrotuje v hlavě…jsem strasne rada, že jsem videla srdičko a už se nemůžu dočkat 18.7.08
Manža půjde se mnou, kouknout se na mimíska. Teď na něj jen mluví…většinou tak v devět, deset večer dělá halo halo…:-) tak se musím smát a říkám mu, aby ho nebudil ![]()
jééje, tak zatím papa…přečtené vás mám ![]()
Ahoj holky,
zdravím vás po delší odmlce, sice stíhám tak tak dočítat ale na reakce už nějak nemám sílu ani čas…to víte 2 malé děti, nevolnosti a k tomu začínáme stavět
Fakt vás některé (Gav, Šamotku) obdivuju, v 8 večer jsem mrtvá, mám tu obří koš nevyžehleného prádla, protože žehlím běžně večer.
Jinak včera jsem byla na kontrole, mimi roste, dokonce je o 2 dny větší než podle PM. Dr. mi měřil šíjovou řasu - OK, a pokud bych měla zájem, tak do konce 13tt mám přijít na krev kvůli tomu screeningu, taky to stojí 1500kč.
Jinak mě dr. poslal na test na těhu cukrovku, v minulém těhu mi ji zjistili, ale s mým souhlasem to moje minulá dr. neřešila. No fakt nechápu, jak vydržím 2 hodky ráno bez jídla a ještě k tomu po vypití toho hnusu. Moc šancí tomu nedávám.
Jinak gratuluji všem ke kontrolám, snad se nám už všechny pohromy vyhnou, a přeji všem marodů i těm dětským, aby byli co nejdříve fit. Niki si teď 2 dny stěžovala, že ji bolí uši a k tomu začíná nějak kašlat. Zítra máme velkou rodinnou akci v přírodě, Niki má slíbeno spaní pod stanem, tak doufám, že bude v poho.
gratulka k úspěšné kontrole Lendiku..
Dai užij si víkend!
Majusko neboj kilča půjdou nahoru tak jako tak.. a pak to shodíme! přejmenujeme se a budeme hubnout! ![]()
Prudilko ahojky! jsem ráda, že už nezvracíš… já jsem ti odpovídala, že jsi strašně rychle reagovala a nečetla jsi dost! protože několik dní před tím jsme rozebíraly že mnohým z nás začínaly nevolnosti 6tt + nějaký ten den… a v době kdy jsme to rozebíraly Ppetra končila 5tt a smála se že je ok! proto nás po pár dnech když dorazila na 6 tt informovala o tom, že zvrací.. my jsme jí to říkaly že to přijde… a přišlo! chi chi! holt někdy stačí než se něco napíše víc si přečíst… ale jestli chceš se přidat…
ahojíček maminky..
jsem tu tak nějak nová…moje miminko se má narodit leden unor…tak uvidíme kam padnem.Bylo by fajn únor protože už mám doma dva kluky co se narodili v únoru…tak nějaks e nudím a bloudím po netu a nevím co dělat.....zdravím všechny moc
a taky všem držím palečky at to dobře dopadne ![]()
Mischo no jsi moc hodná žes písla.. taky jsem si o tebe dělala starosti… někdo tu fakt dlouho nebyl… víme že jsi v pořádku! a máme radost! jooo stavět domeček! ufff to znám! ale budete mít svý! zdravím!!!