Poradna duly
Jana Čurdová
Daisy, teď koukam, že máš bydliště i Sokolov - tak kde tedy vlastně bydlíš?
My jezdíme do Tábora ke kamarádovi, vždycky na čarodky. No, letos sem tedy nebyla, bejvá to v lese u ohně(u vesnice Náchod), a to by s Emičkou nešlo…
No tedˇbydlím teda v Dobrušce. Trvalé bydliště mám v Táboře. A vSokolově, vlastně kousek od tud je polosamota Novina, tam předěláváme barák. CCa za 10 let až 15 let se tam přestěhujem.
Toto je pohled na barák ze silnice, ale už je tam nová střecha…Toto je foto starší 2 let
Ahoj holky,
zdravím všechny.
Kackak - k tomu vysvědčení u středoškoláků - já měla celou základku samé jedničky, prvák na gymplu jsem ještě ustála s dvojkama, ale od druháku jsem se trojek nezbavila a čtyřky dost reálně hrozily. Naši to vůbec nedávali, hrozně je to štvalo. Měli jednoznačné vysvětlení, které jsem ale odmítala - prý to je tím, že jsem zamilovaná (teď vím, že měli pravdu, fakt mi škola byla úplně jedno…
). A co, teď se mě nikdo na žádné známky neptá, důležité je, jestli jsem schopna dělat práci, která mě aspoň trochu baví a uživí… ![]()
Pajenko - mně je u čistění zubů taky blbě… ![]()
GAV - já borůvky přímo miluju, dokonce mně ani moc nevadí
sbírání (samozřejmě nesbírám - li to na kila). A lesní maliny taky. Když jdeme v létě někam na procházku, kde něco takového roste, zaseknu se a jím a jím a jím… ![]()
Lendiku - gratuluju k úspěšné kontrole… Chtěla jsem se zeptat, kolik toho utrogestanu bereš? A říkali Ti, do kdy ho budeš brát?
Tak zatím pa, zase nakouknu…
PEG:
Utrogestan beru 1× ráno (no spíš dopoledne kolem půl desáté, podle toho kdy kolegyně vyklouzne z kanclu, abych si ho nenápadně mohla vzít .-) )a 1× večer.
Někde jsem četla, že se bere do 12 tt. Tak jsem se i dnes dr. ptala, protože ke své půjdu až někdy v srpnu asi.....a on mi řekl ano, že mám brát do 12 tt.
Tak až odhadnu, kdy to asi bude, tak přestanu. Dnes je to pry 9+1 a dle mé dr. 9+5 a dle tady měřítka podle posl. menst. 9+6 ![]()
Berete někdo taky femibion? zajimalo by mě, jestli k tomu můžu brát i jiné vitamíny nebo už to raději nekombinovat (např. vápník)
kočenky ahoj!
vysvíko dobrý! dcera v páté třídě - 3 dvojky, a dcera v devítce - 6 dvojek, myslím, že pohoda! vzali jsme je hned na oslavu - dojeli jsme na pizzu mňam jsme se nadlábli! bylo to super!
Jinak ta pasta mi nevadí.. vadí mi po ránu zahlenění, které musím vykašlat.. a u toho se mi zvedá kufr! ![]()
no teda brácha je pěkné číslo!
Panamo tak konečně klídek co?
GAV minulý rok koupil manžel někde u silnice pětilitrovou láhev borůvek! nestála nikterak příšerně peněz a bylo jich na několik buchet, knedlíků i do mrazáku!
holky přijeli jsme z té pizzy a já lehla a spala tři hodiny!
začínám mít cukání na dovolenou - nejraději moře! LM - last minute.. ale nejsou penízky.. tak asi nic!
manžel sice slibuje že vyjedem někam po čechách.. ale já se stejně asi nebudu moct koupat nikde.. nebo co si myslíte??? třeba nádrže? Vranov, Lipno.. nebo tak? rybník se bojím tuplem! a veřejný koupaliště taky prd! nebo byste šli??????? to je otázka! tak bych jela na blint… bez cestovky do Chorvatska… někam hned na sever aby to nebylo daleko… a prostě si tam zaplatila třeba i jen tři noci… a cáchla se v moříčku!!! miluju ho! ach jo! kdyby tak prostě přišly prachy navíc.. odněkud nečekaně… to by bylo..... ![]()
Ahojky holky..tak jsem vas konecne docetla…uf
Gratuluju ke kontrolam
K tomu zvraceni a nevolnostem ..nechci tady nikoho nastvat
ani to zakřiknout ale do dnesniho dne jsem ani jednou nezvracela, nebylo mi ani jednou spatne a ani netrpim neprijemnymi pachy nebo unavou…kdyby mi trochu nepovyrostlo brisko tak snad ani nevim ze jsem tehotna…ne ze bych si samozrejme stezovala…podle toho jak vas tu ctu tak jsem v sedmem nebi…doufam ze to uz neprijde..nebo co myslite..?
Maciku ja jedu k mori po 3 letech a na 14 dni ..do Chorvatkska..kousek od Splitu a nemuzu se dockat..jsem natesena snad vic nez kdejaky dite…jedeme tam s partou znamych..tak snad to bude super..jeste v pondeli jdu na kontrolu…tak doufam ze me doktor ujisti ze je vse v poradku… ![]()
Pajenko ty kontroly ti nezavidim..a kdy myslis ze ti to tsam ukonci..nebo fakt vubec netusis?
Tak vsem preju krasny vikend a ja se jdu k segre zkraslovat (barveni oboci a ras)…zatim cus ![]()
ahojiky,dneska to byl zase den,des a hruza.vratil se mi manzel tak sme jeli nakupovat v obchode se mi udelalo tak zle ze sem myslela ze budu blinkat okamzite.ale nastesti me zachranili 3 chlebicky a 3 trubicky plneny slehackou a tedkon mi je zase hej.ty jo ale v tu chvili mi bylo desne.jinak sem jeste sporadala ctvrtku melouna
.sem nejaka porad znavena.
pisete o vysvedceni a me to ceka u tech 2 za rok.a uz ted maj slibenyho pejska pokud budou mit samy 1
.
Taky mi mamka dneska rekla ze mi nejak roste brisko a je fakt ze lidi na me koukal.ty jo uz se tesim na pondeli na tu malou,,kosmonautku,, jak nam vyrostla,mno i kdyz to bude tyden ,,kosmonauta,, ![]()
no já bych jela k moři hned!!!! kdyby někdo řekl pojeď já to platím mám sbaleno za půl hodiny! penízku je málo hledám něco levného ale apartmán pod stan ani náhodou! tak nevím kde hledat… mrkám všude.. ale nějak se nechytám! a i když to na 7 nocí bez stravy a dopravy vyjde na 14 tis. je to prostě pro nás moc! co se dá dělat!!!
budu doma!
Maciku mi plaime v apartmanu 30E za pokoj..ale nejlepsi je tam jet na blint a zkusit co j e volnyho..jak se snazi zaplnit vse tak treba pak i slevi…Panama
Macíku nevím nevím co s těma nádržema, rabníky fakt ani náhodou, spíš řeky, do jedný se chystám…
Byla jsem na tý svatbě a bylo to moc krásný, jen jsem z toho unavená ![]()
Zítra se chci zajet podívat na bitvu, kde jsem měla být od středy a strašlivě jim to závidim, tak tam musím aspoň na chvilku za nima. Ale hloupý je, že je to 60km a musím řídit, protože miláček má pořád bolavou tu nohu ![]()
Nevím už kdo psal o bráchovi, ale je pěkný číslo, já se taky strašně zhoršila, ale měl to říct narovinu… puberťák ![]()
Keit myslím si, že prostě je to nevhodný lízt do nádrží i veřejných bazénu.. nestojím o potíže.. když zatím vše probíhá ok!
no to moře jedině… jen chybí prachy.. ale našla jsem last minute… na sedm nocí pro nás čtyři za pět tisíc bez poplatků za pobyt i s nima by to vyšlo na šest! to jde ne? jen mi zatím chybí i těch šest tisíc!
![]()
Ahoj holky,
tak nakukuju, co je nového
V posledních dnech nějak nemám na PC náladu.
Dneska mě vzal manžel „mezi lidi“, dokonce jsem po měsíci vytáhla pudr a řasenku
, nakonec jsme skončili na Chodově v obch.centru, dala jsem si velkou pizzu, mnam. A koupila jsem si jen jednu letní sukni, protože mi všechno roźmluvil, že je to ted zbytečné kupovat
![]()
Břicho mám ted hrozně nafouklé, několik dní už mám zácpu, nepomáhá nic, jím jabka, piju teplou vodu, blumy, mandarinky, čípky… děs běs.
Našla jsem si už plavání v těhu, tak od podzimu začnu ![]()
Maci: taky bych jela k moři, frrr letadlem třeba do Itálie
, ale taky nejsou penízky. Ted budu mít 1/4 výplaty ![]()
Uzavřela jsem životku a urazové a to je měsíčně další výdaj…, ale cose dá dělat.
Holčinky, držím palce k dalším zdárným průběhům těhu a přeju krásný víkend.
PS: už nezvracím ![]()
Nazdárek všem,
Tak mi jedeme letos po 4 letech konečně na dovču. Taky jsme zvažovali Chorvatsko, ale usoudili jsme, že s tím naším malým drakem by jsme si to neužili ani jeden, takže jedeme na Slovensko. Už za 14 dní. Taky se těším jak malý dítě.
Daník je dneska lepší. Jen večer měl 39, ale přes den byl i bez teploty. Už mu dávám jen nurofen, ale plive mi ho. A Hedelix taky. Jen nasivin mi neplive.
Za to já si dnes užívám. Chytli mě záda. Ráno jsem seděla na gauči a že půjdu vařit. Najednou prudká bolest v zádech a sotva jsem si lehla. Daník kolem mě běhal, hrozná sranda a já měla mokrý oči. Asi po 15 ti minutách jsme vstala a šla vařit. Chodím jak podesraná a bolí to jak čert. Manža byl z toho hotovej, protože musel brzo do práce, tchýně měla rozlučku v práci a moje mamča dělala do 6. Takže jsem to tady musela vzládnout sama. Potřebovala jsem na nákup a tak jsem musela vzít Daníka s sebou, abych se o kočár trochu opírala. Koupila jsem si alespoň paralen a trošičku se mi ulevilo. Mám vyhřezlou plotýnku a takhle mě to občas zlobí. Doufám, že to brzy přejde, protože těhu s tím nemůžu moc dělat. Jinak už mám osvědčené léky, které vždy pomůžou nebo RHB. Hlavně abych se trochu vyspala. Dneska jsem měla Daníka u sebe a manžu jsem vyhnala do pokoje. No a tak jsem se fakt moc nevyspala. A když jsem si s ním šla odpoledne lehnout už po půl hodině vstával.
Holky, takže podle vás pilná šamotka dneska nic nedělala a válela se a je ráda, že je ráda. ![]()
Tak uz aspon trochu vypadam jako clovek…:-)
Ja bych se toho koupani az tak nebala…ted sicce jedu k mori ..ale pak kdyz budou horka tak asi na koupaliste pujdu a v srpnu jedeme jeste na slapy a pokud nebudou hlasit nejaky nevhodny stavy vody tak se budu koupat i tam..jeste teda ale budu konzultovat s dr.
Akorat jsem dodelala kdytky od žáků prinesla jsem uplne narvanej kybl a ted to po celym byte mam jako v kvetinarstvi.. ![]()
Samotko..chapu te..me ted obcas chyta ten zadek..bracha fyzioterapeut sice ukazal nejaky cviky co mam delat sama..ale nic moc..