LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
26.6.08 13:13

všem hromadně děkuji za pochvalu šatů…

Keit- já doufám, že to taky stihneme v září…ještě je hezky.termín jdeme sice zamluvit až příští týden, le snad tam něco volnýho bude. Svatba bude malinká, v malinké kapličce na louce…jen doufám, že mi to bříško do té doby naroste, aby to Bobeškovi v šaatech slušelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
26.6.08 13:25

PETULO-no mě řekl doktor,že zprávu z utz mi dají hned a na krev budu volat.Jsem ráda,že to je v jeden den,protože musím do Prahy.
RENULO-já ho tak občas nazvu :D Ale už jsem to tu psala,zasnoubený jsme od loňskýho dubna,svatbu plánujem na koních,takže asi příští léto.Letos toho máme moc :D
To je dobře,že ti může mamka pomoct,není to žádná sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
26.6.08 14:48

Ahojte,

zrovna, když jsem Vám psala a bědovala, jaký mám dneska v práci blázinec (konečně jako celý tento týden, to víte, mám šéfa odpočatého po dovolené) a jak už mám všeho v práci plné zuby, tak mi ještě nějak spadla www stránka a zpráva se samozřejmě neudeslala. :roll: No dařilo se.

kackak: ty šaty jsou nádherné, viděla jsem těhu nevěstu v trošku podobných letos v dubnu v Brně a vypadalo to nádherně.

renule: nezávidím ti, že nosíš ještě malou se zlámanou nožičkou, dávej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
26.6.08 15:25

ahojky tehulinky,
u nas po ty hnusny bource stale nejde elektrika,od 12 sem tak problikuje,takze cekam kdy mi vyplivne notas,baterka uz je skoro vybita.jinak uz je zase dusno a chystam se na chvilku schrupnout.
je mi to blbe se ptat,ale neboli vas nekoho prdel a stehna?me dela problem chodit do schodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.6.08 15:36

Holky nakukuji :)
Zuzí: mě teda prdelka a stehínka teda nebolej…nenamohla si se na té svatbě?
jdu se natáhnout.zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
26.6.08 15:45

mno je to moznee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.6.08 15:49

Ahoj holky,
Kackak - budeš krásná na svatbě :D šatičky jsou kouzelné.
Dnes mám šíleně ospalý den. už se těším domů a půjdu si lehnout už v 8 :D .
Gavottko - nechtíky mám hezké, stálo to za to si přivstat. Jinak co se týče toho screeningu a výsledků testů. tak mne bylo řečeno, že na odběry mám přijít v 7.45 a vzhledem k tomu, že laboratoři trvá několik hodin vyhodnocení krve, tak na ultrazvuk mám přijít pak ve 12.45. Čeká mne to v úterý 1.7., tak Vám pak napíšu jak to probíhalo.
Holky, těm co jste doma a marodíte, závidím Vám, v tomto vedru do práce to je děs. A zapomínám na některé úkoly co mám udělat, no jo myšlenky už mi plavou někde jinde :D
takl se mnějte fajn a hezky odpočívejte, ať máme hodné miminka. Jo a budou to v některých případech Kozorozi a to jsou hodné miminka, já jsem taky byla a co mám známě Kozorohy tak taky. Ale stejně to záleží asi na mamince jestli je v pohodě ne?
tak pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.6.08 15:50

Jo a konečně jsem pochopila jak se dělá metřík, tak jsem si takový jeden zimní udělala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.6.08 15:57

Ahojky holky, já totálně nestíhám
Peču na oslavy a už mě to ani trochu nebaví, ani nemám vše dočteno.
sem ulně vyčerpaná, tak sa těším až si půjdu lehnůt.

včera jsem byla skoro celý den v bazéně to byla pohoda. ale ta bouřka večer to bylo hrozné nešla u nás celou noc elertika jenom sem slyšela jak praskají stromy mo strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.6.08 16:02

holky co jsou to ty tripl testy???????????
mě říkala doktorka že příště jak tam půjdu tak mě je budou odebírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
26.6.08 17:13

V pondělí jsem sedla na net a koukala po těhotenskym oblečení. Vybrala jsem si od Litexu krátký kalhoty a dneska mi přišly. Jsou moc hezký a už se moc těšim až do nich budu mít to bříško!

Gabčo triple test je skrýning vrozených vad - hlavně na Downův syndrom. Odeberou ti normálně krev a z ní separují látky, který úzce souvisí s těhotenstvím. Ty jsou tři - podle toho ten název. Úspěšnost odhalení Downova syndromu je někde kolem 60 - 70%, ale taky se občas mílí a vyjde falešně pozitivní. Strašně moc záleží na přesném stanovení délky těhotenství, protože hodnoty těch vyšetřovaných látek se pořád mění.Při pozitivitě triple testu se doporučuje odběr plodové vody a to je pak vyšetření stoprocentní.
Jak tady pořád mluvíme o tom NT - nemá takovou tradici, ale když se dobře udělá ten ultrazvuk, pak je jeho jeho úspěšnost podtatně vyšší… ale triple test se stejně dělá, to je povinné.

Jé to je zas román… pardon :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 18:10

tak jsem vás dočetla!
u nás je dusno na padnutí!!! hnus! manžela přepadla rýma a je mu zle! tak doufám, že nic nechytíme! hlavně já a brouček! ach jo!
Keit do Telče?? to budeš 15 km ode mě!!! kam tam jedete? a na jak dlouho? máte nějaký plán? mohly bysme dát spicha v cukrošce… ne?

Jinak šaty jsou krásný Kačí… mě se moc líbí ty poslední a první… ale i ty tvoje jsou boží!!!! je fakt, že to bříško je úžasný!!! já už se na něj tak těším! zatím tam mám špek! a ne pupík! a jak jsem silná.. tak to prostě není vidět.. nebo spíš mě lidi okukujou jestli jo… nebo neee…

Gav zas zle jo? ale víš co? mě dnes taky není dvakrát a taky jsem si myslela že už je pohoda, protože týden už vše ok! a dnes jsem hodně rozdýchávala.. naštěstí se dařilo!

Jinak všechny zdravím!

Vanessku taky sleduju… bobík hlavně ať se drží.. Markýsek to neměla jednoduchý.. co má už za sebou… mocinky jí to přeju.. a celé její rodině!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
26.6.08 18:24

Ahojda,

tak jsem ještě musela do banky a jsem úplně vyřízená.

Ekcko: Prozradila bys mi prosím to sladké tajemství, jak se dělá ten miminkovský metřík? Já jsem na to teda ještě nepřišla, hlavně jak hom pak dostat na fórum.

Gabčo: Z kterého Pržna jsi? Od Frýdku?

Pappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 18:59

Pajenko poradím ti já!
tady na té adresce máš návod i adresy kde uděláš metříky… musíš ho pak dát v nastavení do pospisu a zaškrtnout vždy přidat podpis.. jooo a před a po musí být po… je to tady v obdélníčku nahoře.. u toho jak píšeš.. je tam img… jo?
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
26.6.08 19:19

krasny vecer,tak sem prospinkana a je mi blbe,premlouvam zaludek at nezvraci ze mu dam klidne i znova najist :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí