Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dekuji do kiku se podivam..
A nakupujete i nekdo pres net,??
@Raduš.ka44 Hledala jsem hodně dlouho. Nakonec jsem koupila Pietro Brunelli v Kolkovne. Mají speciální natahovací pás na rostoucí břicho a jsou stahovací na nohy, takže nohy nenatékají. Výborný.
@Jaja87 no Prosimte! Já mám z Lidlu a děs bes. Zmolky, a hlavně díry. Nemám je ani půl roku.
Lidl, Kik, Vietnamci. Z Lidlu mám těhu a nemohla jsem si je vynachválit ![]()
Tchibo výborný nepruhledny pevny.
ted mám vyhlídlé v adidasu neo
Mě přijde KIK hrozná hadrárna s oblečení se mi tam nikdy nic nelíbilo a kvalita mě přijde taky nic moc když jsem na to sahala.
Já můžu doporučit Litex. Mají různý materiály, ale ty bavlněný jsou super, pevný, neprůhledný, a hooodně pružný. Takže jsou fakt příjemný.
Jen jsou asi kapinku dražší, ale já si moc vybírat nemůžu, protože jiný značky mám nad kotníky ![]()
Já si teď objednala nádherné riflové krátké legíny na www.leginy.cz Sice mě tedy vyšly i s poštovným na 458,–
Ale moc jsem je chtěla, mám různé tuniky a krátké šatovky a tohle bylo přesně to co jsem hledala…v obchodě jsem je tedy vůbec nikde neviděla, nechápu…takové nedostatkové zboží, i v tom obchodě už na mě čekaly poslední ![]()
Sice je nenosím, ale viděla jsem je často v Lidlu. Sleduj letáky na netu.
Holky ja se sem vecpu s dotazem týkajíc se těch legín. neva? Nosí se ještě černé legíny+krátká riflová sukně+nijaké tilko -popř. tričko a baleríny? a nebo frčí jen tuniky a legíny? já už nevím co nosit oblekané
modu moc nemam čas sledovat, spíš tak nijak co vidím na ulici, ale někdy to je teda pohled
tak se ptám i tady díky
Z Lidlu mám „džegíny“ a super - mám bílé, modré a nějaké květované. Pak mám nějaký bavlněný yersey, také fajn…měla jsem i těhotenské…já mám Lidl ráda ![]()