Lenka Lanczová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1316
17.10.20 18:07

@Klopotkova Zatím ne 😐. Hned to sem dám, až odepíše, ale nevím, nevím, teda. Je to zvláštní. Vždycky odepisvala brzy. Snad je ok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
17.10.20 20:17

Já mám teď rozjednanou ještě jednu knížku tak mě bude chybět už jen Doteky noci a Andělé noci :) Jinak teď čtu Hvězdu naděje a jsem blbá protože sem první přečetla Milenky a hříšníky, což je vlastně pokračování :mrgreen: :nevim: Čtěte teď něco od ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.10.20 21:08
@cucik14 píše:
Já mám teď rozjednanou ještě jednu knížku tak mě bude chybět už jen Doteky noci a Andělé noci :) Jinak teď čtu Hvězdu naděje a jsem blbá protože sem první přečetla Milenky a hříšníky, což je vlastně pokračování :mrgreen: :nevim: Čtěte teď něco od ní?

Pokračování po letech, spíše takové volné pokračování. Nečtu teď nic nového, ale vrátila jsem se opět k trilogii Blíženců.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.10.20 17:58
@cucik14 píše:
Já mám teď rozjednanou ještě jednu knížku tak mě bude chybět už jen Doteky noci a Andělé noci :) Jinak teď čtu Hvězdu naděje a jsem blbá protože sem první přečetla Milenky a hříšníky, což je vlastně pokračování :mrgreen: :nevim: Čtěte teď něco od ní?

Ahoj, tak co Ti teď chybí? Mně ještě těch 5 knih.

• Schody do nebe, Těžká noc, Andělé noci, Dvakrát dospělá, Lásky a nálezy.
  • Citovat
  • Upravit
2522
23.10.20 20:22

@Klopotkova Doteky noci, Andělé noci a Nebe plne hvězd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.20 17:37

Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje kniha od L. Lanczové, kdy se tam řeší film Simpsonovi ve filmu?

• Citovat
  • Upravit
1148
4.11.20 20:54

@Klopotkova nebyly to Letni neznosti? Jak chodila s Kazimem, pak ho opustila kvuli Romanovi a nakonec ji listek do kina poslal Marecek Domecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.20 21:09
@Neuz píše:
@Klopotkova nebyly to Letni neznosti? Jak chodila s Kazimem, pak ho opustila kvuli Romanovi a nakonec ji listek do kina poslal Marecek Domecek?

Asi tedy ano. Já jsem to četla už strašně dávno, jména si u tohoto vůbec nevybavuji, byla to holka a měla staršího přítele, potom zjistila, že je na ni moc starý, nechtěl s ní jet na fesťák a na ty Simpsonovi ve filmu, byl už zájmy úplně jinde než ona a ano, lístek do kina jí dal v podstatě vrstevník a šli na něj spolu a tak to skončilo.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.11.20 16:52

Prodávám knihy, které se mi sešly 2×:

Edit: prodáno

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
13.12.20 17:41

Tak jsem dnes napsala paní Lanczové mail, zda se chystá na napsání volného pokračování trilogie Blíženců z pohledu jejich dcery Anety, tak jsem zvědavá, zda a co odepíše.
V žádných svých dalších knihách ani nezmínila třeba dvojčata Petra a Pavla nebo sestru Jarmilu, že ne?
Docela škoda, taky byste to volné pokračování uvítaly? Já ano. Moc.

• Citovat
  • Upravit
34019
13.12.20 17:52
@Klopotkova píše:
Tak jsem dnes napsala paní Lanczové mail, zda se chystá na napsání volného pokračování trilogie Blíženců z pohledu jejich dcery Anety, tak jsem zvědavá, zda a co odepíše.
V žádných svých dalších knihách ani nezmínila třeba dvojčata Petra a Pavla nebo sestru Jarmilu, že ne?
Docela škoda, taky byste to volné pokračování uvítaly? Já ano. Moc.

Tak to jsem taky zvědavá, taky bych pokračování uvítala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.12.20 16:10

Tak mi odepsala, prý volné pokračování Blíženců z pohledu dcery Anety občas zvažovala, ale zůstalo jen u zvažování, prý by mohly být čtenářky zklamané, jak se životní osud Evy, Davida a Anety vyvíjí v tom smyslu, že si o jejich osudu udělaly samy nějaký obrázek.
Jak ji přesvědčit, aby to pokračování napsala? Vždyť by to byl pro všechny čtenářky trhák.

• Citovat
  • Upravit
2522
14.12.20 20:08

A má rozepsanou nějakou knihu vůbec? Neptala ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
15.12.20 08:55
@Klopotkova píše:
Tak mi odepsala, prý volné pokračování Blíženců z pohledu dcery Anety občas zvažovala, ale zůstalo jen u zvažování, prý by mohly být čtenářky zklamané, jak se životní osud Evy, Davida a Anety vyvíjí v tom smyslu, že si o jejich osudu udělaly samy nějaký obrázek.
Jak ji přesvědčit, aby to pokračování napsala? Vždyť by to byl pro všechny čtenářky trhák.

Nebo i volný pokračování dvojčat Koubku. Nevím. Podle mě už ji došla inspirace. Něco jako vyhoření. A nedostala žádný nový impuls :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.12.20 09:02
@cucik14 píše:
A má rozepsanou nějakou knihu vůbec? Neptala ses?

To jsem se neptala, ani se o tom sama nezmínila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!