Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova Zatím ne 😐. Hned to sem dám, až odepíše, ale nevím, nevím, teda. Je to zvláštní. Vždycky odepisvala brzy. Snad je ok. ![]()
Já mám teď rozjednanou ještě jednu knížku tak mě bude chybět už jen Doteky noci a Andělé noci
Jinak teď čtu Hvězdu naděje a jsem blbá protože sem první přečetla Milenky a hříšníky, což je vlastně pokračování
Čtěte teď něco od ní?
@cucik14 píše:
Já mám teď rozjednanou ještě jednu knížku tak mě bude chybět už jen Doteky noci a Andělé nociJinak teď čtu Hvězdu naděje a jsem blbá protože sem první přečetla Milenky a hříšníky, což je vlastně pokračování
![]()
Čtěte teď něco od ní?
Pokračování po letech, spíše takové volné pokračování. Nečtu teď nic nového, ale vrátila jsem se opět k trilogii Blíženců.
@cucik14 píše:
Já mám teď rozjednanou ještě jednu knížku tak mě bude chybět už jen Doteky noci a Andělé nociJinak teď čtu Hvězdu naděje a jsem blbá protože sem první přečetla Milenky a hříšníky, což je vlastně pokračování
![]()
Čtěte teď něco od ní?
Ahoj, tak co Ti teď chybí? Mně ještě těch 5 knih.
Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje kniha od L. Lanczové, kdy se tam řeší film Simpsonovi ve filmu?
@Klopotkova nebyly to Letni neznosti? Jak chodila s Kazimem, pak ho opustila kvuli Romanovi a nakonec ji listek do kina poslal Marecek Domecek?
@Neuz píše:
@Klopotkova nebyly to Letni neznosti? Jak chodila s Kazimem, pak ho opustila kvuli Romanovi a nakonec ji listek do kina poslal Marecek Domecek?
Asi tedy ano. Já jsem to četla už strašně dávno, jména si u tohoto vůbec nevybavuji, byla to holka a měla staršího přítele, potom zjistila, že je na ni moc starý, nechtěl s ní jet na fesťák a na ty Simpsonovi ve filmu, byl už zájmy úplně jinde než ona a ano, lístek do kina jí dal v podstatě vrstevník a šli na něj spolu a tak to skončilo.
Tak jsem dnes napsala paní Lanczové mail, zda se chystá na napsání volného pokračování trilogie Blíženců z pohledu jejich dcery Anety, tak jsem zvědavá, zda a co odepíše.
V žádných svých dalších knihách ani nezmínila třeba dvojčata Petra a Pavla nebo sestru Jarmilu, že ne?
Docela škoda, taky byste to volné pokračování uvítaly? Já ano. Moc.
@Klopotkova píše:
Tak jsem dnes napsala paní Lanczové mail, zda se chystá na napsání volného pokračování trilogie Blíženců z pohledu jejich dcery Anety, tak jsem zvědavá, zda a co odepíše.
V žádných svých dalších knihách ani nezmínila třeba dvojčata Petra a Pavla nebo sestru Jarmilu, že ne?
Docela škoda, taky byste to volné pokračování uvítaly? Já ano. Moc.
Tak to jsem taky zvědavá, taky bych pokračování uvítala ![]()
Tak mi odepsala, prý volné pokračování Blíženců z pohledu dcery Anety občas zvažovala, ale zůstalo jen u zvažování, prý by mohly být čtenářky zklamané, jak se životní osud Evy, Davida a Anety vyvíjí v tom smyslu, že si o jejich osudu udělaly samy nějaký obrázek.
Jak ji přesvědčit, aby to pokračování napsala? Vždyť by to byl pro všechny čtenářky trhák.
@Klopotkova píše:
Tak mi odepsala, prý volné pokračování Blíženců z pohledu dcery Anety občas zvažovala, ale zůstalo jen u zvažování, prý by mohly být čtenářky zklamané, jak se životní osud Evy, Davida a Anety vyvíjí v tom smyslu, že si o jejich osudu udělaly samy nějaký obrázek.
Jak ji přesvědčit, aby to pokračování napsala? Vždyť by to byl pro všechny čtenářky trhák.
Nebo i volný pokračování dvojčat Koubku. Nevím. Podle mě už ji došla inspirace. Něco jako vyhoření. A nedostala žádný nový impuls ![]()
@cucik14 píše:
A má rozepsanou nějakou knihu vůbec? Neptala ses?
To jsem se neptala, ani se o tom sama nezmínila.