Lesbické a gay rodičovství - přidejte se do skupiny

1967
5.8.13 13:53

Lesbické a gay rodičovství

Ahoj, založila jsem uzavřenou skupinu lesbické a gay rodičovství a ráda bych pozvala do skupiny ostatní lesbické maminky či gay tatínky.

můžete mi napsat soukromou zprávu nebo napsat zde a zašlu pozvánku do skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
24.1.14 18:24

Rády bychom se přidaly do diskuse

Ahoj, jsme L pár bydlící kousek za Prahou a čekáme malého drobečka - nyní jsem ve 2. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
24.1.14 22:30

@jpbaby Zaslala jsem ti pozvánku a gratuluju k těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.1.14 20:38

L soužití

Sice nejsem L matkou, ale mám kamarádku, která žila s partnerkou a obě si pořídili děti - syny s G tatínkem. Hezké je, že kluci jsou bráchové a je mezi nimi jen 4 měsíční rozdíl. :) Posléze se rozešly. Teď mají kluci další 3 sourozence, celkem je jich tedy 5 sourozenců od jednoho G tatínka. Hezké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
31.1.14 21:18

@Jana Mora no to tatínek po sobě zanechá na tomto světě hodně potomků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 22:15

Ahojky jsme dva kluci a nyní planujeme NM, tak jestli se ve skupině dozvíme nějaké rady, rádi bychom byli pozváni :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.14 20:55

Můžu se přidat?

Ahoj, ráda bych se přidala do této skupiny. Čekáme s přítelkyní miminko a ráda bych se zeptala na některé otázky už zkušených L-maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
22.11.14 21:03

@amoleta ahoj, máš zaslanou pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.14 21:17

Let me in?

Ahoj, jsem gay a čím jsem starší, tim je pro mě téma rodičovství zajímavější. Nebránil bych se nějaké příležitosti, kdyby přišla. Zajímavé může být i jen vyměnit si názory. Mám aktivní přístup k životu. Miluju hory, běh, kolo, divadlo, filmy, dopravní prostředky. Je mi 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.14 22:25

mami ??

Těšíme se doma na miminko, ale také si zatím marně lámeme hlavy nad tím, jak nás bude dítě jednou oslovovat. Přítelkyně je biologická matka a zde je to tedy jasné, ale co druhá „máma“? Máte některá nějaké zkušenosti s tím, jak malému nezamotat hlavu a vyřešit tuto otázku elegantně nejen pro malé dítě, tak i z dlouhodobého hlediska pro človíčka, který o rodičích mluví ve škole, mezi kamarády apod.? Nějak mám pocit, že máma je jen jedna, ale nevíme, co s tím.
Moc děkuji za každý tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.14 15:51

Chci být táta

Ahoj, miluji děti, ale vzhledem k mojí orientaci to nedám :,( Je nejvyšší čas něco podniknout. Poradí někdo? Díky Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.18 10:23

Dobrý den, chcete se s partnerkou začít snažit o miminko :) Jakou metodu oplodnění doporučujete a po případě s jakou mate zkušenosti? :) Má cenu vůbec třeba hledat dárce spermatu v naši komunitě nebo je lepší varianta jít přímo na kliniku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
15.4.18 11:08
@peape píše:
Ahoj, miluji děti, ale vzhledem k mojí orientaci to nedám :,( Je nejvyšší čas něco podniknout. Poradí někdo? Díky Petr

Dítě každému pedofilovi? :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Klidně pět, v ČR je možné vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.4.18 22:58
@TerezaBar píše:
Dobrý den, chcete se s partnerkou začít snažit o miminko :) Jakou metodu oplodnění doporučujete a po případě s jakou mate zkušenosti? :) Má cenu vůbec třeba hledat dárce spermatu v naši komunitě nebo je lepší varianta jít přímo na kliniku? :nevim:

Narazila jsem na tvůj dotaz..
Pred par mesici jsme doma resily to stejne, internet je mocny, existuji stranky drbna - lesbicky koutek kde najdes odpoved.
Obavy z uchylaku jsou asi na miste, ale zprvu poznas uz po emailech intelegenci, kafe, vecere mezi lidmi a v pripade oboustranne spokojenosti vysetreni z krve. Kupodivu existuje Darce, ktery chce pomoct jen strikackovou metodou a podrobi se testum / hiv, syf… apod. Vse ve vasi rezii, s financni kompenzaci darci. (mozna je to trochu ujety, nesla bych nekam si vyh… ale ten muz vi kde je jeho misto a po sve,,praci,, odchazi a zbytek je vas).
Nam se to takto povedlo napoprve, s darcem jsme nadale v kontaktu. Pro pripad dotazu lekaru apod. Dovrsenim dospelosti veku ditete je ochoten si potrast pravackou se svym darcovskym potomkem. Samozrejmosti je naprosta anonymita, neznate se. Nebude v RL, nevyhledavate se. Jen nechcete branit diteti znat jeho biologickeho darce genetickeho materialu.
Asi nas,,tradicni,, rodiny nepochopi. Ale po osmi letem partnerstvi vime, ze budeme milujici duhova rodina. Jsme zajistene a dame diteti lasku, porozumeni s budeme stejne dobrymi matkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.18 17:23

Adopce

Ahojky, po dlouhé době bych se chtěl podělit o radostnou zprávu. Společně s partnerem jsme absolvovali vše co je potřeba k NRP a nyní nás čeká poslední pohovor a pak už se těšit na mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová