Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Šmoulice píše: Více
Jen ať sedí, já jsem s tím v pohodě. Aspoň nejsou tak narvané lety ![]()
@unuděná píše: Více
Nekomentuju, prosím tě, najdi si dopravu letiště a centrum Benátek… opravdu to nefunguje tak, že si zavoláš taxi, co tě vyzvedne před ubytováním a vyhodí tě na letišti…a vodní taxi v Benátkách, kdysi jsem i tu astronomickou cenu věděla z hlavy..
@Šmoulice píše: Vícety normálně chodíš mezi lidi nemocná???
@Menton Tak předpokládám, že zakladatelka o tomto ví a dokáže sama nejlépe zhodnotit, zda to její dcera zvládne nebo ne ![]()
@Menton píše: Více
To dítě ale už nemocné není. Bylo nemocné minulý týden, včera mělo jen mírně zvýšenou teplotu a dnes je již ok. Letí až ve středu. Jak dlouho po prodělané viroze sama sebe prohlašuješ za nemocnou? Měsíc? ![]()
@unuděná píše: Více
Asi neumí, jinak by tu nezakládala diskuzi
Ano. Normálně chodím mezi lidi nemocná. Dokonce i nemocná někdy pracuji.
A poslední let letěl můj chlap s angínou.
Ano, pojištění jsme měli a přes to jsme o tu dovolenou nechtěli přijít. Tak ať ti teď neprdne cévka ![]()
Ptala se na let.
Včera měla 37,5 a dnes už jí údajně nic není. Klasická doznívající viroza. Pořádně bych jí nacpala vitamíny a pokud dnes ani zítra už teplota nebude, nevidím důvod jí označovat za nemocnou.
Já teda ani nevím, jestli bych na dítěti poznala teplotu 37.5. Poznám horečku, to pak dítě zůstane doma a v posteli, ale mírnou teplotu? Navíc nevím, kde to bylo měřeno, ale do 37.5 je to ještě považováno za normální teplotu těla (kor, pokud to je navečer).
Naštěstí jsem to nikdy nemusela zvažovat. Děti byly nemocné na kratší dovolenou jen jednou, a to teda tak fest, že ani nevstaly z postele na WC. Takže tam asi nebylo co řešit. Ale přiznám se, že po víc jak týdnu od infekce a s teplotou 37.5, dnes nic, bych jela na 100 %.
@Šmoulice píše: Více
Nekomentuju, přesně díky takovým lidem je pak spousta nemocných kolem, dovolená s angínou sen všech…to jste si museli fakt užít ![]()
Prosímtě, chrchlalo půl letadla. A nikdo nic neřešil.
Hele den po příjezdu antibiotika zabrala a bylo to super. Užili jsme si to moc ![]()
@Alenka28 píše: Více
A na tom ubytování máte možnost nějakého topení??
My třeba na hotelu mohli topit klimatizací, v koupelně a na WC nebyla a to byla zima.
Ono v noci tam je kolem nuly…a od té vody je tam opravdu vlhko a chladno
@Zmatka Tak ona nejspíš měřila hlavně proto, že je dítě po nemoci a chystají se právě na tu dovču. Já osobně bych takovou teplotu na dítěti taky nepoznala, pokud by mu nebylo zle a neleželo ![]()