letadlo a roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adélkaa.a
27.1.12 10:57

Ahoj. Já sama jsem letěla jen jednou a vůbec si nedovedu představit, jak takovéhle cestování probíhá s 16ti měsíčním dítětem. A co zavazadla? Jak se zabaluje kočárek? Díky za zdpovědi

• Citovat
  • Upravit
3950
27.1.12 11:01

letěli jsme z malou vjejich 9 měsících kočárek ti označí u odbavení zavazadel zavazadla odevzdáváš kočárek si necháváš až do odletu předáváš naletištní ploše personálu při výstupu z letadla to ho hned zase vydají štastný let. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
6.6.13 08:13

Holky, za měsíc letíme do Dánskaa mám 14měsíčního kluka.Chci se zeptat, bude mít svoje sedadlo, jaký hračky vzít, co pití a je neklidnej, chvíli nevydrží sedět, jestli jste jim dávali nějaký oblbováky. Moc děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
20.8.15 16:48

PRIRUCNI ZAVAZADLO

Ahoj holky, potrebuji radu jelikoz letime s ditetem poprve..
Letime jen 2h a male bude v te dobe 14,5 mesice (kojena) letime vecer, v tu dobu uz spinka, tak doufam, ze to zaspi..ale potrebuji radu zkusenych co dat do prirucniho zavazadla..nejaky maly seznam by se hodil :lol:
a take me zajima zda si muze vzit manzel jako prirucni zavadlo balik plen original zabalenych (kdyz se vejdou do 5kg) bojim se, aby mi je pak nezabavili a do kufru uz je opravdu nenarvu..
letime s travel servise. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.8.15 17:05

Jako prirucni zavazadlo si muzes vzit, co chces, kdyz se to vejde do limitu vahy a rozmeru.

jinak do prirucniho pro deti jsem brala - nahradni dudlik, lahvicku s vodou, neco k jidlu (hlavne krupky atd na zabaveni)., oblibenou hracku, deku, nahradni oblecky, plenky, vlhke ubrousky, latkovou plenu. desinfakcni ubrousky nebo gel na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
20.8.15 17:07

@Ali-Ali diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
20.8.15 17:09

Ahoj, v prirucnim zavazadle pleny byt mohou, to je jedno, jestli je jich 5 kusu nebo 20 kusu. Prirucnim zavazadlo je 1 na osobu, to asi vis. S ditetem muzes brat i vodu. No, seznam - palubni vstupenku, nabity mobil, doklady, penize, plenky, ubrousky, vodu, neco k jidlu, mikinu nebo svetr (kdyby meli klimu pustenou silne). Ja dala vzdy prso a nez jsme vzletli, maly uz chrnel :) Litam jen s prirucnim zavazadlem :) Stastnou cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
20.8.15 17:13

Ja to same, co v prispevku vys- jeste pokud budes brat desinfekcni gel, tak idealne v prusvitnem uzaviratelnem sacku kvuli kontrolam- nekde na tom baziruji, jinde ne..uz jsem videla, jak pani zabavili obycejny krem na ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
20.8.15 17:15

@lucynka25 podobne jako ostatni holky, dudlik, mleko (nekojila jsem), plenky, max. 10ks, vlhceny ubrousky, hracku si drzela v ruce a pak mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
20.8.15 18:30

Ty kremy a gely musi byt do 100ml ;), proto ji ho zabavili. Jinak kazde aerolinky maji jinou vahu prirucniho zavazadla. Ale u nekterych smis mit prirucni zavazadlo a jeste kabelku, casto ta kabelka byva velka na spoustu kramu. (I kdyz my jsme ted nejak namichli u odbavovani a zvazili mi i prirucni i kabelku a i kdyz pri mixovani s pritelem by nam to vyslo, jak jsme nestihali proste jsme zaplatili nadvahu.)

• Citovat
  • Upravit
11117
20.8.15 18:37

@Papuchalka
jen pro jistotu - tekutiny, gely atd musi byt do 100ml. ale to omezeni se nevztahuje na detskou vyzivu a nutne leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
20.8.15 19:09

Diky holky, sepisu to at nic nezapomenu pro malou, jsem zmatkar :think:
a manzelov :think: i nacpu ten balik plen at setrime vahove kufry, je to des jak to zkrouhli na 15kg :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
20.8.15 19:10

@Ali-Ali a kdyz mam pro malou lahvicku co ma 330ml an vodu to mi nechaji???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
20.8.15 19:45

@lucynka25
Nechaji. Letam casto. Mam vzdy pul litrovku, je v ni voda. Kdyz letis s ditetem, muzes mit tekutiny nad 100ml (mleko, dzus, voda) neni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.8.15 19:48
@lucynka25 píše:
@Ali-Ali a kdyz mam pro malou lahvicku co ma 330ml an vodu to mi nechaji???

nechaji. muzes mit i prikrmy atd. vetsi nez 100ml. u original balenych veci pro deti si to jen prohlidnout nebo daji pod specialni skener. u te vody v lahvicce a takovych veci (tebou nalitych) muzou chtit, abys to ochutnala. po me to teda za pomerne hodne letu nikdy nikdo nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí