Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, kdo jste byl v Mariánských Lázních, o přidání hodnocení na https://www.emimino.cz/…e-lazne-529/. Určitě ohodnotím i Vaše místo, pokud to tam znám. Děkuji
.
Dobrý den ![]()
Máme oba týdny připravené, čekáme na vyvěšení na web. Během dneška, maximálně během zítřka, by měly být oba týdny vidět. Vložím ještě zprávu do této diskuze.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@admin prosím, nikde nemůžu najít jestli těch 750 znaků je bez mezer nebo i s mezerami? ![]()
Maminky, kdo jste byli v pekle Čertovina, prosím o hodnocení nebo přidání nějaké fotky, ten náš ne a ne se chtít s čerty vyfotit..
https://www.emimino.cz/…hlinsko-368/
@admin Který den se můžeme těšit na vyhlášení výsledků hlavní soutěže? ![]()
Dobrý den,
ještě dobíhá poslední týden soutěže, takže vyhodnocení proběhne 20.9.2021 tak, aby se ho mohli zúčastnit všichni i z týdne 10. Výherce 8. a 9. týdnu už známe, ale vyvěsíme na web už všechny zbývající výherce najednou ![]()
Netušíme, jak časově náročné bude vyhodnocení, protože kromě automatické kontroly a losování budeme ještě jednotlivé výherce procházet a kontrolovat po jednom, abychom se ujistili, že nedošlo k porušení pravidel.
Nicméně nechceme vyhlášení zdržet ani o minutu déle než bude nezbytné ![]()
A děkujeme všem za účast.
Byli jste skvělí a udělali jste nám radost ![]()
Jitka ![]()
Maminky a přátelé cestování, kdo jste byl v pekle Čertovina nebo na hradě Veveří, prosím o hodnocení mista popřípadě fotečku, jestli nějakou máte. Obzvlášť v pekle se mi děti moc fotit nechtěli ![]()
Děkuje Katka
@Lucieklu Už se těšís na novou ledničku? ![]()
Zrovna dnes jsem na to myslela a bude mi to trochu chybět. Takový to, když říkám manželovi: „Ještě mi to vyfoť bez dětí ať to můžu dát na emimino“
![]()
@orsulikova.zuzana Taky mi to bude chybět, byla to fajn soutěž
Škoda že teď na podzim a v zimě toho už nepůjde tolik podnikat…
@orsulikova.zuzana píše:
@Lucieklu Už se těšís na novou ledničku?
Zrovna dnes jsem na to myslela a bude mi to trochu chybět. Takový to, když říkám manželovi: „Ještě mi to vyfoť bez dětí ať to můžu dát na emimino“![]()
![]()
Taky mi bude tahle soutěž chybět. Konečně jsem se díky soutěži dokopala dát si dohromady místa, kde jsme byli a udělat si takový malý cestovatelský deník.
@janickaIII to je skvělý nápad, to nemáme…já teda aktuálně ale nestíhám dávat ani alba dětem do kupy ![]()