Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orsulikova.zuzana píše:
@janickaIII to je skvělý nápad, to nemáme…já teda aktuálně ale nestíhám dávat ani alba dětem do kupy
Už známe výherce… ![]()
Jitka ![]()
PS Čekáme na nasazení na web.
Super, těšíme se
můžu pak poprosit odkaz až to tam bude?
@admin
A mě by ještě zajímalo kolik soutěžících zvládlo splnit podmínky a zařadit se do slosovani o hlavní výhry ![]()
@orsulikova.zuzana píše:
A mě by ještě zajímalo kolik soutěžících zvládlo splnit podmínky a zařadit se do slosovani o hlavní výhry
To mě také zajímá ![]()
Výherci jsou online na webu:
Gratulujeme všem výhercům!
Všem ostatním děkujeme za účast, děkujeme za spoustu inspirace na trávení času s dětmi ![]()
Krásný den všem,
Jitka ![]()
PS
V nejbližších dnech výherce osloví Admin soutěží a požádá je o zaslání adresy pro rozeslání výher (ceny doručujeme pouze na území ČR).
Ceny pak očekávejte přibližně do 1 měsíce, podle složitosti distribuce a podle toho, jak rychle se podaří nasbírat adresy výherců ![]()
@janickaIII Ty blaaaaho moc gratuluju
![]()
@admin Děkuju za výhru a za skvělý nápad na soutěž, byla opravdu moc povedená ![]()
Ahoj holky, už vám přišly balíčky z hlavní soutěže? Mi totiž pořád nic a adminky psaly, že jej poslaly v pátek 1.10., což je bezmála týden a stále nic. Tak já jen, jestli je nás více, nebo mám začít panikařit? ![]()
Díky
@janickaIII Uff, díky, to jsem si oddychla, už jsem se viděla, jak někde naháním absolutně nespolupracující poštu ![]()
@admin chtěla bych ještě jednou moc poděkovat za zaslání výhry. Dnes dorazila a mám neskutečnou radost ![]()