Leukémie

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1651
18.4.12 14:25

Tyynko - tak hlavně, že je bez teploty, tak asi nějaká virózka co? Kdy máte další pokus? Marně přemýšlím, jestli jsme měli taky Oncaspar, něco mi to říká, ale myslím, že jsme měli po lumbálce jen ty 4cytosary.
M - a jak to budeš řešit, až ti skončí PnP? Budeš s malou ještě doma nebo nastoupíš do práce, drží ti místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
19.4.12 12:55

Tak Tedík dneska ráno 37,5 ale teď už jen 37,2. Tak to už asi znamená, že se něco děje. A to jsme měli jít dneska zase odpo do školky a příští víkend jet s Krtkem. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.4.12 16:10

Janinečko třeba to do příštího víkendu bude v pohodě. Evičce se ta rýma celkem spravila, jen teda kašle pořád stejně - ale když to není horší, tak je to snad dobrý. Zítra jedem na další pokus, tak su zvědavá, jestli dál pokračuje v klesání hodnot, nebo jestli se to tím vysazením lanvisu třeba fakt posune trošku nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
19.4.12 19:14

S tím zlepšením už nějak nepočítám, když už to má 3týdny a spíš se to zhoršuje, tak za týden… uvidíme. Jestli bude mít zítra ráno zvýšenou teplotu, tak zkusím zavolat na ambulanci. Ale jsem ráda, že Evička se drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 20:09

Janinečko - to je divné, už to trvá dlouho. :( Co Vám na ty teploty řekli minule na kontrole?
Ptala jsi se na práci… jestli bude vše v pořádku, tak budu doma na mateřské. ;)

TyynkoM - myslím, že už by to mohlo trochu stoupnout… ale jestli až tak, že to bude na další léčbu, to netuším.

Holky, držím pěsti, ať jsou děti brzo fit a žádné marodění, kašle, rýmy a teploty.

Mmch ten Oncaspar taky neznám. To jsme neměli.

M.

• Citovat
  • Upravit
1651
19.4.12 20:22

M - no divné to s Tedíkem je. Ale zvláštní je, že je to tak s ním vždycky. Teplotky po dobrání ATB krásně klesnou pod 37 (někdy stačí i kapačka a teplota spadne), pak pomalinku začnou stoupat, ale fakt plíživě, tak tu desetinku stupně týden po týdnu, pak se to všechno zvrhne, krvinky spadnou, teplota stoupne k 38 a FN (febrilní neutropenie) jak vyšitá. To jsem teda doufala, že v udržovačce už nebude, ale poslední hospitalizace s pneumonií a sinusitidou mně přesvědčila o tom, že tak jednoduché to nebude.
Jinak na ambulanci teploty pod 38 moc neřeší, sice nad 37,5 už berou trochu na vědomí, ale stejně záleží spíš na ANC.
Já vůbec nevím, co mám dělat. Jestli se mám tvářit, jako že je všechno v pohodě, vždyť má jen obyč rýmu a trochu pokašlává…
To je super, že budete mít miminko! Jak jsi daleko? Taky jsme si chtěli pořídit třeťáčka, ale nejde to a asi to má nějaký důvod. Prostě není ještě ten správný čas. Držím pěsti, ať u vás je to všechno v pohodě a už žádné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 20:39

Janinečko - koukám, že je to všude stejné. Náš dr. taky zvýšenou teplotu neřeší. Ale u nás to tenkrát tak začínalo, takže já bych narozdíl od našeho dr. byla ve střehu. Tím nechci říct, že je to Váš případ… ty teploty byla naše specialita, ale stejně to bylo dr. šumák. Do 38 je vše v pořádku, a krátkodobé teploty ani nikde nepsal, zajímali ho jen, pokud by trvaly dlouho. To by to poznamenal do papírů, ale to by bylo asi tak všechno.
Jsem v polovině… a taky to trvalo, než se zadařilo (vlastně skoro 2,5 roku s přestávkou v intenzivce, kdy jsme se nesnažili).
A děkuju. ;)

M.

• Citovat
  • Upravit
590
19.4.12 20:45

Janinečko já sem hledala, kde Anonymka píše o tom, že budou mít miminko :) Mám nějaký opožděný reakce - musela sem si to přečíst ještě jednou - a samozřejmě přeju ať je s mimískem všechno v pořádku a krásný těhotnění - pro mě bylo těhotenství vždycky boj o přežití, tak su ráda, že už to mám zasebou. A k vám Janinečko příjde v pravej čas :) Až po těchto stresích.
Kdy jedeš s Tedíkem na kontrolu? Taky bych měla strach, že už tu teplotu má dlouho - ale třeba se tělo s něčím úspěšně vyrovnává - vždyť malá teplota léčí… I když to ukazuje na to, že je v těle potřeba něco léčit…
Ten oncaspar má Evička právě těch dvacet dávek navíc - dostává to po 14ti dnech a neváže se to na hodnoty, tak už má pět dávek zasebou - původně měla dostat v intenzívce jen dvě a pak těch 18 už v udržovačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 21:08

TyynkoM - taky děkuju. Taky mě nabaví být těhotná. :) Těhotenství bych úplně přeskočila, kdyby to šlo. No, snad bude vše v pořádku… i když my tady víme, že ani zdravé miminko po porodu nemusí být zárukou zdraví i později, že? :(
Ale snad už máme všichni tady vybráno.

Janinečko - jo, jo… až bude ten správný čas, tak miminko přijde. :srdce:
U nás to vypadalo už vloni na jaře, ale hned na začátku jsme o mimi přišli.

M.

• Citovat
  • Upravit
590
22.4.12 10:11

Ahoj holky, tak Evička v pátek zase nesplňovala a kašle hůř - dostala na kašel solmucol, ale šíleně u toho protestuje a ráno se po něm pozvracela - tak mně to naštvalo, že poprvé hezky snídala a snědla chleba a pak ho hned zase vyhodila :( (ale má se to brát až po jídle) - tak nevím, jestli s tím sirupem nemám přestat a vrátit se jen k tomu jitrocelovýmu. Ale i když má teď ten lanvis vysazenej, tak stejně moc nejí. Zítra jedem na další pokus, ale už jí klesají hodně i destičky - v ten pátek jich měla 39, tak su zase zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
23.4.12 08:28

Ahojte,
Tyynko - to mě mrzí, že se ten kašel ještě víc rozjel :-(. Taky jsme měli před tou hospitalizací Solmucol a vůbec nám nepomohl. Snad už to bude u vás lepší.
Tadeášek už je na tom zase líp, žádný teplotky, rýma už taky vypadá, že už dá pokoj. O víkendu má být krásně, tak to vypadá, že nakonec s Krtkem pojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.12 09:31

Ahoj maminky ,náhodou jsem narazila na tuhle dikusi .A jediné co Vám chci napsat .Přeji Vám a hlavně vašim dětem ,strašně moc sil .Držte se . :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
23.4.12 13:25
Děkujeme. :hug:
@sthan píše:
Ahoj maminky ,náhodou jsem narazila na tuhle dikusi .A jediné co Vám chci napsat .Přeji Vám a hlavně vašim dětem ,strašně moc sil .Držte se . :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
23.4.12 17:18

Janinečko ten víkend bude určitě krásnej - ani nevím, co teď mají za akci. Hezky si to užijte a odpočiňte.
Evička pro změnu nesplňuje - destiček má jen 25. Na ten kašel teď dostala stoptussin, tak su zvědavá, jestli bude nějaká změna.
Mějte se krásně a užívejte sluníčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
29.4.12 19:18

Ahojte holky, :mavam:
jak se máte?
Hlásím příjezd z víkendu s Krtkem, bylo nádherně, děti si užili pobytu venku, my si trochu odpočinuli a bylo to fajn. Už se těšíme na další akci.
A taky jsme těsně před odjezdem stihli udělat sociální šetření kvůli tomu PnP, tak snad se to už trochu pohne a konečně budeme vědět, jak na tom jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí