Leukémie

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
590
23.3.12 14:26

Člověk na ty finance nesmí moc myslet, jinak by mu bylo achouvej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
23.3.12 14:30
Tak nějak. A jak je dneska Evičce? já mám pocit, že na Tedíka zase něco leze, ale zatím je to spíš jen pocit, tak snad z toho nic nevyleze.
@TyynkaM píše: Člověk na ty finance nesmí moc myslet, jinak by mu bylo achouvej…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
23.3.12 14:57

Evička je dneska kupodivu vysmátá, tancuje, zpívá… tak mě právě překvapilo, že de s krváčkem pořád dolů - jindy proleží celej den. Ale ono se to tak rychle mění - někdy se prostě najednou podívala jinak a už jí lezla teplota nahoru - šak to znáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 18:21

TyynkoM. - tak celkové leuko 1,22 je docela dobré. Třeba to ustojíte a krvák se zmátoří rychle a začne to stoupat… snad už to nebude dál klesat.
Já jsem to blbě napsala… AMC místo ANC. :) Předpokládám, že jsou to neutrofily (granulocyty), jen u nás se nepoužívala ta zkratka… i z laborky posílali hodnoty diferenciálu rozepsané bez zkratek. Tak mě to zmátlo.

Janinečko - koukám, že je to všude stejné. Když jsme byli v léčbě, tak jsme většinou čekali na oddělení, ale ke konci léčby tam proběhly nějaké změny a už se muselo čekat normálně v čekárně. Taky tam jsou všichni pohromadě, děti v intenzivce, udržovačce i po ní, i nové děti s jinými problémy… prostě celkově hematologie. A ještě je to vlastně neuzavřená čekárna na chodbě hned u schodiště, takže tudy prochází spousta lidí.
Dcerky chytla v udržovačce nějakou infekci 3× a pokaždé to bylo po tom, co jsme přijeli z kontroly v nemocnici. U nás jsme nikdy nic nechytli.

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
590
23.3.12 22:10

anonymko, nevíš, jestli sou na netu nějaký srozumitelný stránky, který by vysvětlovali pro nás laiky ty zkratky a hodnoty atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 22:39

TyynkoM - nevím. Hodnoty znám z praxe, ty asi jen tak na netu nenajdeš… najdeš spíš předepsané hodnoty u zdravého člověka. Jinak zkratky a další info bych hodila do Googlu a určitě Ti něco vyjede.
Jsem moc nepomohla, co? :)
Jak je Evičce?

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
590
24.3.12 16:53

Ahoj Anonymko, tak sem „gůglila“ a raděj sem toho nechala - buď to bylo na mě moc odborný, nebo hrozně vážný…
Evička dnešek zvládá hezky. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
24.3.12 19:10

U nás dneska dobrý. Tedíkovi klesla teplotka pod 37. Tak jsme byli dneska venku a dokonce tak řádil na motorce, že odpoledne úplně odpadl. Usnul vsedě u jídla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.12 19:13

TyynkoM - věřím, že když to Evička včera i dnes ustála bez teploty, tak už leuko pomalu poleze nahoru. Držte se.
Co jsi konkrétního googlila? Potřebuješ něco vědět? Jestli budeme vědět, rádi odpovíme.

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.12 19:15

Janinečko - nějak jsem prošvihla, že měl Tedík teplotu. 8o Doufám, že už je to za Vámi.

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
1651
24.3.12 19:54
No, měl včera 37,2 - což nic není, ale prostě se mi zdál nějaký divný, tak něco čekám. Minule to bylo po lumbálce to stejný. Ale dneska řádil venku, tak snad z toho nakonec ani nic nebude.
@Anonymní píše:
Janinečko - nějak jsem prošvihla, že měl Tedík teplotu. 8o Doufám, že už je to za Vámi.Anonym M.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.12 21:16

Janinečko - jestli už byl dneska bez teploty, tak myslím, že z toho už nic dalšího nebude. Jinak by mu neklesla a pokračovala nebo stoupala. Takhle snad už ne.

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
590
26.3.12 11:31

ahoj holky,
anonymko jen sem chtěla vědět znovu něco o té neutropenii a tak různě… aby mně náhodou něco neuteklo… Ale Evička je docela v pohodě - dneska ráno sme šli spolu uvozit venku Zdeničku a tlačila sama kočárek - takže energie má dost - jen málo jí a pije a je úplně bílá - aji rtíčky mají barvu tváří - tak su strašně zvědavá na zítřek - jaký bude mít hodnoty.
A jaký je to po ukončení léčby? To sou pro mě totiž krásný pohádky na dobrou noc - jako že je všechno v pohodě… Ale je to tak opravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
26.3.12 12:55

Tyynko - my jdeme taky zítra na kontrolu. Půjdeš s Evičkou ty nebo manžel? My jedeme zítra sami sanitkou, což mi připomíná, že bych jim měla zavolat :think: Jinak Tedík taky naoko vypadá dobře, ale nechce jíst, což u něho není normální. Něco se děje, ale ještě nevím přesně co. Má trošku rýmku, ráno se vztekal a pak začal chraptět, teplota ráno zase 37,1. Ale určitě to doma ještě nějaku dobu vydržíme a budeme zatím i chodit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
26.3.12 13:19

Holky nam dneska posunuli rezonanci takze musim preobjednavat onkologii, protoze jinak nebudou mit vysledky :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí