Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tichošlápek mě tam moře přišlo příjemnější, než třeba v Chorvatsku
žádné narvane pláže, voda neni tak strašně slaná a ledová fakt nebyla ![]()
Nam se povedlo sehnat super hotel na tyden přes invii. Bez dopravy a bylo to doslova za hubičku
s dopravou byl dost velky cenovy rozdil. Teda hledali jsme loni v kvetnu a byli ted na konci unora ( jarni prazdniny)
@Anonymní píše:
@Annonymní_007 já znám hodně rodin, co lítají s baťůžkama i mimo Evropu a s malými dětmi do 2let nebo předškolnímis první dcerou jsme stavěli dům, tak byla do 4let 3× u moře, 2× mimo EU a teď s druhou se těšíme, jak budeme cestovat 😊sbírám tipy na Facebooku a sleduju, kam na podzim vyrazíme, moc se nám líbilo v Ománu, tak asi Kanárské ostrovy nebo nějaké Emiráty
a holky klidně létají samy s dětmi Mexiko, Maledivy, Srí lanku,…
Jasný, to chápu. Když se chce, tak to samozřejmě bezproblému jde
jen to asi není aktuální nabízet někomu, kdo vyloženě chce all-inclu a ještě navíc jen v Evropě.
Co jste dělali v Ománu? Nějaký rezort a půjčit auto? Nebo se dá obyč hotel a na veřejnou pláž? ![]()
@renap píše:
@Smarcie No,tak v Bulharsku nám byla zima v srpnu, počasí nic moc, moře studený a bazény přímo ledový-19 stupňů. Nikdy více, byly jsme pod Slunečním pobřežím.
Nejlevnější je Tunis, i Egypt, ale nějaký horší hotel, ty pětihvězdy jsou už taky drahý. Ale s takto malými dětmi bych tam nejela.
Ale řekla bych, že je dost pozdě, děti zdarma a slevy na first moment už jsou pryč. A pokud chcete v sezoně, tak už je to dost vyprodaný. My jsme už nesehnali na začátku července ani Turecko, letíme z Německa, tam to vyjde podstatně levněji.
Turecka na začátek července je plno teď to hledám exim má obrovskou nabídku
@Al35 píše:
Turecka na začátek července je plno teď to hledám exim má obrovskou nabídku
Za 18 tis. pro 2 dospělí a 2děti, jak chtěla zakladatelka?
@NelcaZ píše:
Ahoj, obnovují diskuzi. Plánujeme jet letos s rodinou k moři s all inclusive. Chtela bych vás poprosit o vaše zkušenosti a tipy na hotely. Pojedeme na vlastní pěst, letenky si koupíme bokem přes wizzair nebo ryanair. Sháníme nějaký levný hotel, který nabízí all inclusive. Představuji si cenu do 18tisic na tyden za 2 dospělé + 2 deti (2+5). Vloni jsem sehnala Slunečné pobřeží v Bulharsku za 12tisic takže to určitě jde
. Zajímáme se pouze o evropské země. Moc vám děkuji za tipy.
https://www.invia.cz/…each/zajezd/?…
Jinak treba jeste italie a spanelsko je uz 20+
@mamina2017 píše:
Za 18 tis. pro 2 dospělí a 2děti, jak chtěla zakladatelka?
Ano exim.cz má spoustu hotelů této ceny v nabídce 18 tis považuji za vyšší cenu toho je vždy dost obzvlášť teď v lednu
@Al35 takže jsem do eximu zadala 2+2, 7 nocí, all incl v Turecku a nejlevnější je za 54
@Al35 blbost, tato cena na týden all inclusive pro 2 děti a 2 rodiče na přelomu ČERVNA a ČERVENCE není možná, si to stačí projit.
Pokud si tak strašně věříš, že to Exim má, dej sem screenshot, jinak šíříš dezinformace.
@Sunnysmile19 píše:
@Al35 blbost, tato cena na týden all inclusive pro 2 děti a 2 rodiče na přelomu ČERVNA a ČERVENCE není možná, si to stačí projit.Pokud si tak strašně věříš, že to Exim má, dej sem screenshot, jinak šíříš dezinformace.
Jsi tak líná si to najít? Píšu i jejich stránky není nic jednoduššího
@Al35 píše:
Jsi tak líná si to najít? Píšu i jejich stránky není nic jednoduššího
Ona chtěla 18 za všechny a s all inclusive. Úplně mimo
@Tichošlápek píše:
@Al35 takže jsem do eximu zadala 2+2, 7 nocí, all incl v Turecku a nejlevnější je za píše: Více
I za 45 se dá a to už opravdu není ranec na dnešní dobu
@Al35 hele, já líná nejsem a ještě umím navíc číst
Víš, že Z. chce all inclusive a ty to máš se snídaní, že jo? Víš, že celá ta diskuze je o hotelu ALL IN, navíc do 20 tisíc dohromady za všechny, že?:D
Trapas, ups ![]()
A nejlevnější v Eximu je výsledek níže. Takže trochu mimo mísu ![]()
Příspěvek upraven 02.03.24 v 13:06
@Sunnysmile19 píše:
@Al35 hele, já líná nejsem a ještě umím navíc číst
Víš, že Z. chce all inclusive a ty to máš se snídaní, že jo? Víš, že celá ta diskuze je o hotelu ALL IN Köln 20 dohromady, že?:D
Trapas
Ale hlavně za všechny 18, ne za osobu ![]()
@Sunnysmile19 jistě a hned vedle je all o 2 tis víc je to takový problém si to vyhledat?