Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Myslím, že Vodafone má nějaký studentský tarif za asi 400, kde jsou neomezené smsky a hodně volných minut na volání.
My máme neomezené volání i sms u TM z 450, ale byla to trochu diplomacie při vyjednávání.
Prosím o anonym, osobní fin. údaje.
Jo, u TM jsou pěkné mrchy. Když jsem šla dát výpověď, protože jsem si našla neomezené 02+internet za 399,tak najednou by to šlo i u nich. Do té doby jsem u nich platila 549 bez internetu. když jsem razantně řekla, že od nich odcházím, tak zase vyhrožovali pokutou, protože jsem dala výpověď dřív. No ani to mě neodradilo. Tak si aspoň smlsli tím, že mi zdržovali ten kód potřebný k přenosu čísla k jinému operátorovi. TM už nìkdy.
@micta O2 je to sami, kdyz sme od nich odchazeli, ze mame lepsi nabidku tak hned nabidli ze daj lepsi… t-mobile se plati smluvni pokuta v pripade drivejsiho ukonceni smlouvy, ale to mas psany ve smlouve pokudna ji ctes ![]()
@Kriss Tina dík za vysvětlení, smlouvy samozřejmě čtu, tudíž jsem o pokutě věděla. Jen nechápu tu jejich potřebu to několikrát zdůraznit, a ve finále mi vystavit složenku na stovku ![]()
Příspěvek upraven 20.03.17 v 14:35
@lampulina píše:
Nejsem student spíš naopak![]()
![]()
Nemusíš být student, stačí mít dítě do 26 let, na které to napíšeš. Má to takhle kamarádka.