Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásný den všem, prosím, chtěla bych se Vás zeptat, jak přistupovat k tomu, když se mi telefon vypnul, přitom je nabitý na 80%, a když ho chci zapnout, tak se mi ukazuje zablokovaná sim karta a telefonování pouze do tísnové linky, ale když si chci zadat pin kod tak bohužel telefon nereaguje na dotykové psaní, co s tím, nevím si vůbec rády
jak by jste postupovaly vy, co případně dělat a jak telefon zprovoznit? Telefon bohužel potřebuji v použitelnosti! Mockrát děkuji ![]()
Myslíš Huawei? ![]()
Třískni tím šmejdem o zem a kup si normální telefon ![]()
Jojo, no nemám ho příliš dlouho zase, nikdy mi problém nedělal a vždy jsme si rozuměly, potřebovala bych spíše radu ![]()
@Šmoulice ja mam Huawei 5let a sem vážně spokojená, muž měl samsung a byl priserny, takže taky přešel k téhle značce, v posledních letech je to celkem kvalitni telefon
.
@Kamila17 dojdi do servisu, muze to byt cimkoliv
pokud ho máš jestee v záruce tak reklamuj
@Kamila17 jestli ho máš v záručce, tak reklamovat, jinak odnést někam do mobil servisu,
já mám už druhý mobil od této značky a spokojenost i manžel má jeden, za 5 let bez problému ![]()
Pokud je v záruce tak reklamace a pokud ne, tak do servisu.
Jinak já mám Huawei už druhý a neměnila, předtím jsem měla Samsung a větší křáp jsem nezažila, zasekával se, vypínal se…
Mám ho necelé 2 roky, 2 roky ho budu mít budu právě v prosinci - 2017. Právě kde jsem kupovala telefon, mají otevřeno, až v pondělí, určitě zajdu, takže myslíš, že sama nezprovozním?
právě taky jsem s ním nikdy neměla problém, až tedka, což mě mrzí
určitě v pondělí zajdu, ale ráda bych nějak zprovoznila o víkendu, ale koukám, že to asi nepůjde! ![]()
Holky, právě nikdy nebyl žádný problém, až teďka
v prodejně, kde jsem kupovala mají otevřeno, až v pondělí
dneska tohle a začalo se to poměrně sekat a rychle vybíjet
![]()
@Kamila17 je možný, ze se vzpamatuje sám
ale jinak bych se v něm moc nehrabala, pokud tomu nerozumis
Záruka je asi zhruba 2-3 roky, že ano, nemám u sebe záruční list, tak se ptám, zhruba na jak dlouho u tohoto telefonu záruka je aktivní, prosím? V pondělí tam určitě dojdu, budu muset
ale z čeho se to mohlo zablokovat nechápu ![]()
@Šmoulice píše:
Myslíš Huawei?Třískni tím šmejdem o zem a kup si normální telefon
A co máš ty za mobil?
@Ice79 píše:
A co máš ty za mobil?
Co asi
já mám Huawei asi rok a jsem moc spokojená, ono taky záleží na modelu.
Zkusila bych vyndat sim a vrátit, pokud se rychle vybíjí, asi má v háji baterku.