Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rose-k píše:
Ahoj, jen tak pro zajímavost..
Musím říct, že jsem člověk přímej co z duše nenávidí lež a faleš, proto ne u každýho oblíbený, ale to mi je jedno. Mám poslední dobou pocit, že jsme snad jediná co se nepřetvařuje a říká co si myslí. Dneska ráno jsem poslouchala rozhovor mojí mamky se sousedkou a mám dost z ní ta faleš přímo cáká na všechny strany. Brrr já tohle fakt nenávidím, a mám pocit, že je toho kolem čím dál víc. Lidi nejsou k sobě upřímní, lžou atd…
Jak jste na to vy? Přetvařujete se taky někdy nebo to z duše nenávidíte jako já???
Prostě když někoho nemám ráda tak se sním nebavím, a ne že budu dělat ze sebe kámošku a pak za bukem budu říkat jaká je to pipina apod…
Já tě chci pochopit, že člověk má někdy pocit, že je sám, ale podáváš to prostě tak - já jsem křišťál a svět je zlej.
@Rose-k píše:
Já jen psala, že nemám ráda když někdo dělá jakoby nic a pak pomlouvá…
A přitom děláš nemlich to samý.
Asi že jsi taky jenom člověk. ![]()
@Rose-k píše:
Ahoj, jen tak pro zajímavost..
Musím říct, že jsem člověk přímej co z duše nenávidí lež a faleš, proto ne u každýho oblíbený, ale to mi je jedno. Mám poslední dobou pocit, že jsme snad jediná co se nepřetvařuje a říká co si myslí. Dneska ráno jsem poslouchala rozhovor mojí mamky se sousedkou a mám dost z ní ta faleš přímo cáká na všechny strany. Brrr já tohle fakt nenávidím, a mám pocit, že je toho kolem čím dál víc. Lidi nejsou k sobě upřímní, lžou atd…
Jak jste na to vy? Přetvařujete se taky někdy nebo to z duše nenávidíte jako já???
Prostě když někoho nemám ráda tak se sním nebavím, a ne že budu dělat ze sebe kámošku a pak za bukem budu říkat jaká je to pipina apod…
co na srdci to na jazyku - i tady v diskuzích, občas to pěkně slíznu ![]()
jooo, možná jsem se někdy musela přetvařovat v práci, jinak to nešlo ![]()
Nemyslim si, ze uprimnost za kazdou cenu je nejaka dobra vlastnost. samozrejme je blbe nekomu mazad med kolem huby a pak ho pomluvit. Ale je taky potreba brat ohledy na city druhych. Je treba najit nejaky kompromis.
zejmena tady na emiminu je rada zen na sebe pysna, jak je uprimna - povetsinou se jedna o proste hulvatstvi.
Holky já snad jinde nemůžu jen tady, tady mě nikdo nezná a jsem tady anonymně. Já se musím vykecat jaké svině jsou v dnešní době lidi. Co lidi a ženské. Ženské které se na vás venku smějou zvou na kafíčka a potom se dozvídáte věci při kterých nevíte zda máte plakat nebo zuřit ![]()
@Pudloslava
Hmmm jenže já nikde nepíšu, že jsem dokonalá nebo jo??!
Já jen psala, že nemám ráda když někdo dělá jakoby nic a pak pomlouvá atd…A že takových mám kolem sebe hodně…
A že VĚTŠINOU ne vždycky řeknu co opravdu myslím, a víc bch to už opravdu neřešila.