Lež a faleš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
12.6.14 14:16

@Pudloslava
Hmmm jenže já nikde nepíšu, že jsem dokonalá nebo jo??!
Já jen psala, že nemám ráda když někdo dělá jakoby nic a pak pomlouvá atd…A že takových mám kolem sebe hodně…
A že VĚTŠINOU ne vždycky řeknu co opravdu myslím, a víc bch to už opravdu neřešila.

• Citovat
  • Upravit
13714
12.6.14 14:40
@Rose-k píše:
Ahoj, jen tak pro zajímavost.. :)
Musím říct, že jsem člověk přímej co z duše nenávidí lež a faleš, proto ne u každýho oblíbený, ale to mi je jedno. Mám poslední dobou pocit, že jsme snad jediná co se nepřetvařuje a říká co si myslí. Dneska ráno jsem poslouchala rozhovor mojí mamky se sousedkou a mám dost z ní ta faleš přímo cáká na všechny strany. Brrr já tohle fakt nenávidím, a mám pocit, že je toho kolem čím dál víc. Lidi nejsou k sobě upřímní, lžou atd…
Jak jste na to vy? Přetvařujete se taky někdy nebo to z duše nenávidíte jako já??? :)
Prostě když někoho nemám ráda tak se sním nebavím, a ne že budu dělat ze sebe kámošku a pak za bukem budu říkat jaká je to pipina apod…
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
Jako sorry, ale je to fakt k smíchu, ty tvé obhajoby, vzhledem k tomu, co tu zaznělo.

Já tě chci pochopit, že člověk má někdy pocit, že je sám, ale podáváš to prostě tak - já jsem křišťál a svět je zlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.6.14 19:20
@Rose-k píše:
Já jen psala, že nemám ráda když někdo dělá jakoby nic a pak pomlouvá…

A přitom děláš nemlich to samý.
Asi že jsi taky jenom člověk. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.6.14 21:12
@Rose-k píše:
Ahoj, jen tak pro zajímavost.. :)
Musím říct, že jsem člověk přímej co z duše nenávidí lež a faleš, proto ne u každýho oblíbený, ale to mi je jedno. Mám poslední dobou pocit, že jsme snad jediná co se nepřetvařuje a říká co si myslí. Dneska ráno jsem poslouchala rozhovor mojí mamky se sousedkou a mám dost z ní ta faleš přímo cáká na všechny strany. Brrr já tohle fakt nenávidím, a mám pocit, že je toho kolem čím dál víc. Lidi nejsou k sobě upřímní, lžou atd…
Jak jste na to vy? Přetvařujete se taky někdy nebo to z duše nenávidíte jako já??? :)
Prostě když někoho nemám ráda tak se sním nebavím, a ne že budu dělat ze sebe kámošku a pak za bukem budu říkat jaká je to pipina apod…

co na srdci to na jazyku - i tady v diskuzích, občas to pěkně slíznu :lol:
jooo, možná jsem se někdy musela přetvařovat v práci, jinak to nešlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.6.14 21:21

Nemyslim si, ze uprimnost za kazdou cenu je nejaka dobra vlastnost. samozrejme je blbe nekomu mazad med kolem huby a pak ho pomluvit. Ale je taky potreba brat ohledy na city druhych. Je treba najit nejaky kompromis.

zejmena tady na emiminu je rada zen na sebe pysna, jak je uprimna - povetsinou se jedna o proste hulvatstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.1.16 16:45

Holky já snad jinde nemůžu jen tady, tady mě nikdo nezná a jsem tady anonymně. Já se musím vykecat jaké svině jsou v dnešní době lidi. Co lidi a ženské. Ženské které se na vás venku smějou zvou na kafíčka a potom se dozvídáte věci při kterých nevíte zda máte plakat nebo zuřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
15.1.16 17:49

@paja27 Zvykej si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie