LH hladina

1368
13.11.14 23:32

LH hladina

Ahojte holky je možné mít každý měsíc jiný nárust LH…? minulý měsíc krásně poz. ovu test, Tento měsíc mě test ukázal čárku kdy ovu měla být, ale ne tak silnou…jako minulej… ted jsem měla mít ovu 11.11 a 12.11 tj 14 den cyklu :) dnes už na testu skoro nic(spíš vůbec nic) :nevim: je možné že ovu přesto proběhla nebo je tohle anovulační cyklus? BT neměřm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
13.11.14 23:52

LH se odbourava velmi rychle a ten narust je skokovy, staci narust o par hodin driv nez minule a mas test slabsi, protoze ho telo uz odfiltrovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
14.11.14 00:37

Zalezi na - konkretni hladine LH, presnem okamziku testovani (ten pik je velmi kratky) a koncentraci moci. cokoliv z toho se zmeni, muze ovlivnit silu carky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
14.11.14 12:19

Holky děkuju.:-)asi jsem to tetno měsíc nevychytala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 16:06

Chci se zeptat, je možné mít na ovu testech vyšší LH hladinu v luteální fázi než v té folikulární? Když testuju ovu, tak nikdy nemám tak viditelnou čárku, jako jí mám teď před MS. Jsem 31 DC.

• Citovat
  • Upravit
1368
30.5.15 17:44
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, je možné mít na ovu testech vyšší LH hladinu v luteální fázi než v té folikulární? Když testuju ovu, tak nikdy nemám tak viditelnou čárku, jako jí mám teď před MS. Jsem 31 DC.

udělej si TT test..možná jsi těhu… ovu test ukázuje taky těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital