Lhaní na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
8.8.20 06:23
@Nora4 píše:
Hele a taky vám přijde, že jsou ty Názory s velkým N dost často ty stejné nicky? nebudu tu ty holky jmenovat, ale některé mi přijdou, že jsou v každé diskuzi a v každé vlastně nesouhlasí a mají zásadně jen opačný názor :D viděla jsem aspoň dvě, co jsou skoro všude a pokaždé na zakl. husté, jako to mi řekni, co z tohoto třeba kdo má? zrovna v těch vztahových věcech je víc než kde jinde potřeba znát celou pravdu, aby se na to dalo nějak reagovat :think:

Protože chlapi jsou to největší ZLO v každým případě, každé situaci a vždycky za všechno můžou jen a jen oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
8.8.20 10:32

Hlavni je, nebrat ten virtualni svet tak vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.8.20 20:13

Me je teda za uzivatelky stydno a docela by me zajimalo, jak by snesly, kdyby se k nim takhle hezky na rovinu chovalo jejich okoli, treba jejich doktor. Ze by se misto rady ci pomoci dockaly jenom informace, ze za stavajici stav si mohou samy. Nazdar. A pokud by si stezovaly, tak to asi moc prozivaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
8.8.20 21:37

Já už jsem na netu nalhala tolik blbostí, že už si stěží pamatuju tak třetinu. :cert: :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
658
8.8.20 22:22
@Nora4 píše:To se navíc týká i celkových profilů některých uživatelek, že jen těžko říct, jestli mají opravdu tak pěkné manželství, oholené nohy a umyté talíře :) -

Z oholených noh se chlapům zvedá kufr…chlupatá ženská je ňaminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.8.20 08:12

Přijde mi, že je to obecně v Česku dost časté, když čtu diskuze a celkově příspěvky, které jsou ze zahraničí, lidi jsou tam mnohem míň toxic, tady jsme se to ještě nenaučili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová