Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucka 20859 píše: Více
Vidíš kolik lidí se cuca hned na prvni schůzce?
Nevidím na tom vubec nic špatného. Akorát bych zvážil všecky scénáře, zda by to v případě neúspěchu nepoškodilo i tvou pozici v práci. Ne nadarmo se rika co je v domě neni pro me
@Fanfán Tulipán píše: Více
Však víš, že to byla sranda. ![]()
Ale mě v tu chvíli opravdu nic lepšího nenapadlo. ![]()
No, já jsem asi tak nějak celkově trochu originál.
![]()
Holka a na co chceš čekat? Vídáte se každý den. Dokonce už i rande proběhlo. Vzájemné sympatie jsou víc než zjevné.
Nebo po jak dlouhé době si přestavuješ, že s někým začneš chodit? A po jak dlouhé době ti přijde v pohodě se s někým líbat? Protože s tímhle tempem možná budeš sama minimálně další čtyři roky.
My jsme měli s manželem první rande kde jsme se viděli úplně poprvé. Za týden druhé kde byla libacka. Za týden třetí kde byl sex. S předchozím partnerem cca podobně.
Moc to hrotis. Jestli se ti líbí jdi do toho.
@Jahudka82 píše: Více
no, to tam mohla napsat proto, aby vypadala starší, a skutečně se vídají ve škole
@stinga píše: Více
Hmm, i to je možný. Ten styl by tomu odpovídal. Max střední škola. Jo, kamarád taky rád;) ![]()
A jak víš že by to chtěl… To si hned dnes každej dává kontakty a píše si tyhle cypoviny místo aby se normálně kecalo a poznávalo se?? ![]()
@BerunaCZ píše: Více
Kecání w poznávání v dnešní době? Nebuď včerejší…
@Lucka 20859 píše: Více
Líbej se s ním a neřeš to. Uvidíš kam to povede. Ty nadržený mrchy, s kterejma jsem chodil, mne ve většině případů zatáhly do postele hned na prvním rande.