Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coleta píše:
Jsem se pobavila. Já myslím, že na tebe čeká s otevřenou náručí. Doufám, že alespoň krásy jsi pobrala, když ta chytrost chybíHele, jako najít dr. na netu s kontaktem není takový problém ne?
co prudis? i gyndar se musi nejak seznamovat ne? ![]()
@Kfětoslava píše:
Souhlasim s Vykladzkaret, zakladatelka mi prijde ponekud jednodussiho uvazovani. Je to docela trapne
dekuji…
@Anonymní píše:
Holky, když už jsme u těch gynekologů (prosí o zachování anonymu), co si myslíte o tomhle:všimla jsem si, že můj gynekolog se na mě dívá jinak než na pacientku, oslovuje mě zdrobněle mým jménem, drží mi při UTZ ruku na noze, pořád jsem to brala asi že je takový víc přátelský, (chodím k němu na UTZ kolem ovulace, nedaří se mi otěhotnět) a řekl mi, že když se to zas nepodaří, že si mě nastěhuje k sobě…, že budu mít krásné miminko
Nevím, jak to mám brát, byla jsem z toho vykulená, ty prohlídky u něj trvají hrozně dlouho, kouká na mě po cestě od převlékací kabinky a i zpět![]()
Poud je to nějaká foma hmoru, tak i tak si myslím, že by si měl zachovat profesionalitu a toto neříkat
měla jsem za život asi 5 gynekologů a nic takového jsem nezažila
tak tohle bych přesně označila jako obtěžování a zneužívání pozice, a důvod, proč ten etický kodex existuje a bez milosti bych ho napráskala ČLK, jde to i anonymně.
Proč si tu půlka z vás myslí, že gynekolog se nutně musí seznamovat tím, že zavádí někomu do pochvy zrcadla, a pokud se svými pacientkami nesouloží, je to mnich či co… jak si vás chlap nezkontroluje hned zespoda, nemáte u doktora šanci..? To jim dost křivdíte. ![]()
@lolla.jones jasne no, tim, že ti ji zkontroluje hned na začátku, viď…
večeře, kino, to může přeskočit.
@Kfětoslava píše:
@svycarka je velmi hloupe, jak se chova, jak to rozebira na internetu a jeste pise jeho jmeno. Pokud je to u nekterych bezny postup, pak ji asi rozumi
souhlasim, ze cely ten pristup, na to, ze ji je sedmadvacet, je strasne detinsky a popravde receno, vlezly. Chlap, co si vazi sam sebe, na tohle urcite nezabere.
Ono, ja jsem v minulosti chodila celkem se tremi lekari (ne naraz
patolog, kardiolog, onkolog, v tomhle poradi), nebyla jsem pacientka ani jednoho z nich /jeste to tak
/, seznamili jsme se bud pres spolecne zname nebo pres praci a pokazde ten prvni tah prisel z jejich strany (pozvani na veceri nebo na obed), ani v jednom pripade jsem si nemusela hledat jejich email a podbizet se (psat nekomu uplne cizimu, kdo mi ani nedal na sebe zadny kontakt (!!!) „ahoj, zaujal jsi me, nechces jit nekam ven se mnou…“, aniz by probehl naznak zajmu z jeho strany smrdi jak zoufalstvim, tak naivitou i nesebekriticnosti).
Lekari jsou u nas porad docela elita (bohudik/bohuzel) a maji vetsinou solidni ego, takze si jsem docela jista, ze takovyhle „projev naklonnosti“ bude nejen neopetovat, ale take ve vetsine pripadu take nevitan.
Jestli chce zena seriozne zbalit chytreho muze, coz vetsina lekaru, co musela sest let drit medicinu, byva, musi na to casto pres mozek, ne pres vaginu (ne vzdy!!!
). Coz zakladatelce ani mnohym diskutujicim asi uplne nedochazi… v mem blizkem okoli (blizci pratele, s kteryma jezdime na akce, tohle sparovani):
ORL doktor - pravnicka
Pediatricka - chirurg
Pediatricka - inzenyr
Pediatricka - pediatr (kolegove z oddeleni
)
Chirurg on - chirurg ona (kolegove ze salu
)
Internista - biochemicka
Onkolog (ne muj ex) - detska onkolozka
Takze jestli chce zakladatelka SOLIDNI radu, jak sbalit sveho gyndare - vystudujte medicinu /nebo prava/.
Koncim s debatou o nicem.
Co je na tom přihlouplého
..naopak je to spontání, roztomilé a normální
příjde mi to trochu nadsazené napsat že zakladatelka je přihlouplá
Dekuji za podporu tem co si nemysli ze jsem trapka
uznam ze asi jednam s trochu oblbnutym rozumem, ale zas nechapu proc ma stale nekdo potrebu urazet
nicmene jsem zazadala o to smazani diskuze a jeste jednou dekuji za mile a vtipne komentare ![]()
@vykladzkaret píše:
souhlasim, ze cely ten pristup, na to, ze ji je sedmadvacet, je strasne detinsky a popravde receno, vlezly. Chlap, co si vazi sam sebe, na tohle urcite nezabere.
Ono, ja jsem v minulosti chodila celkem se tremi lekari (ne narazpatolog, kardiolog, onkolog, v tomhle poradi), nebyla jsem pacientka ani jednoho z nich /jeste to tak
/, seznamili jsme se bud pres spolecne zname nebo pres praci a pokazde ten prvni tah prisel z jejich strany (pozvani na veceri nebo na obed), ani v jednom pripade jsem si nemusela hledat jejich email a podbizet se (psat nekomu uplne cizimu, kdo mi ani nedal na sebe zadny kontakt (!!!) „ahoj, zaujal jsi me, nechces jit nekam ven se mnou…“, aniz by probehl naznak zajmu z jeho strany smrdi jak zoufalstvim, tak naivitou i nesebekriticnosti).
Lekari jsou u nas porad docela elita (bohudik/bohuzel) a maji vetsinou solidni ego, takze si jsem docela jista, ze takovyhle „projev naklonnosti“ bude nejen neopetovat, ale take ve vetsine pripadu take nevitan.
Jestli chce zena seriozne zbalit chytreho muze, coz vetsina lekaru, co musela sest let drit medicinu, byva, musi na to casto pres mozek, ne pres vaginu (ne vzdy!!!). Coz zakladatelce ani mnohym diskutujicim asi uplne nedochazi… v mem blizkem okoli (blizci pratele, s kteryma jezdime na akce, tohle sparovani):
ORL doktor - pravnicka
Pediatricka - chirurg
Pediatricka - inzenyr
Pediatricka - pediatr (kolegove z oddeleni)
Chirurg on - chirurg ona (kolegove ze salu)
Internista - biochemicka
Onkolog (ne muj ex) - detska onkolozkaTakze jestli chce zakladatelka SOLIDNI radu, jak sbalit sveho gyndare - vystudujte medicinu /nebo prava/.
Koncim s debatou o nicem.
Tak jen pro info, tak mam taky vysokou, sice jen bc. ale nejsem odpadlik ze zakladky ![]()
@araw píše:A tvoje škola a zaměření? Vykládáš karty, takže pochybuji, že máš lékařský diplom, či ING…
@Andy27 tak pokud je lékaři kolem 35 a je svobodný, tak si moc nedovedu představit, že bude odvařený z 27 leté maminky 2 dětí, která je navíc jeho pacientkou a která ho zve přes nemocniční email na rande…
Lékaři a právníci se považují za „elitu“ národa (neříkám, že oprávněně) a pan doktor bude s největší pravděpodobností lovit v jiných vodách pokud už teda není zadaný. ![]()
I když na druhou stranu - i lékaři jsou jenom lidi ![]()
@lolla.jones píše:
co prudis? i gyndar se musi nejak seznamovat ne?[/citace
Prudím? Jako promiň, ale je hloupý způsob jakým to zakladatelka řeší. Řeší to na netu (budiž) a ještě se jménem doktora a rozebírá jak na něj. Etickou stránku věci vynechávám, to je na dr. Kdyby to psala pubetačka do Brava tak fajn, ale dospělá ženská řeší rande s doktorem s jeho jménem (fotkou, kterou tu někdo dal) na netu. Hádej, když dám do googlu jeho jméno co vyjede, odkaz na tuto diskusi. O tom mluvím.
@Antonie Bolavá píše:
A netvrdil ti, že čekáš dvojčátka?
To sice neee, ale prorokoval mě kluka..no samo, že je to holka
![]()
@Andy27 píše:
Co je na tom přihlouplého..naopak je to spontání, roztomilé a normální
příjde mi to trochu nadsazené napsat že zakladatelka je přihlouplá
Souhlas. ![]()