Lidé, kteří vám dovedou otrávit den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Holma
13.9.11 13:51
EvaHoráková píše:
Ahoj Ditto,
mluvíš mi z duše. V pohodě, jen se vypovídej. Přesně, takovéhle kr--- potkávám i já. Jsem z toho hotová. Mám 3 děti, sotva je vleču a pak narazím na takovouhle bombu. Někdo by se třeba hádal, ale já už nemám sílu. Tohle se řeší v Penny marketech, v Kauflandech a ve všech obchodech. Nejlepší jsou důchodci. Nedávno jsem stála ve frontě, před sebou pupík jako hrom a babka mi strkala vozíkem do zadní části těla. Tak jsem se otočila, aby viděla, že mám pupek, stále jsem k ní bokem a ona mi narážela do boku. Vzdala jsem to. Obdivuju, když se někdo dokáže pohádat, ale já už ne. Jsem vyčerpaná z dětí, člověk je hlídá, aby nic nebraly a nebrečely a aby nákupy byly pro všechny zúčastněné příjemný.
Chápu tě a plně ti rozumím..... :hug:

Tak to já bych jí teda pěkně sjela! Vlastní děti zatím ještě nemám, tak třeba budu mluvit jinak, až budu ověšená nákupem a dětma, ale tohle si přece nemže dovolit! Často do mě takhle někdo strčí, vím, že se to stane občas i mě, když nad něčím přemýšlím a trochu víc se o vozík opřu, ale vždy se omluvím a pak na to už dávám pozor.

• Citovat
  • Upravit

S těma mandarinkama dobrý a přesný. Já a davy :zed: . Teď nás čekají Vánoce - to bude zase hrůza…
Taky je fajn, když si bereš nějaké zboží a někdo jiný přiskočí, div tě neshodí, aby si vzal z těch stopadesáti sušenek tu svou… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna

Ja to teda vidim podobne jako Bohunka :wink: .Me teda spis vic vytoci,kdyz se prave moje deti nekoukaji pred sebe a to je skoro porad :roll: ,vecne do neceho,nebo nekoho narazeji,takze dostanou vynadano.Treba ta pani predtim vozik nikam jinam dat nemohla,tezko rict :think: .

• Citovat
  • Upravit
3011
13.9.11 13:53

Mě třeba rozhodí, když si lidi neberou servítky před dětmi.
Byli jsme se synem uřezníka, a když jsme vycházeli ze dveří,tak proti nám se hrnula paní jako almara, div nás ve dveřích nepovalila na zem. Dovolila jsem si poznámku: Promiňte, ale první se ze dveří vychází, pak vchází..načež ona na to: Se poser ty krávo :roll: Syn nechápal, já taky ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
13.9.11 13:55

Takovou paní jsem potkala včera v supermarketu, taky u uzenin. Stála u pultu, přehrabovala gothaje a vozík pěkně naštorc za zadkem přes celou uličku. Já měla malou v golfkách a abych mohla kolem ní projet, milej vozík jsem vzala a popostrčila jí ho dva metry dopředu a vlevo, bez komentáře, jenom s hodně hlasitým povzdechem. Jestli jí to došlo, to už nevím, ale pohled měla teda škaredej. :twisted:
Jinak mě takoví lidi většinou nevytočej. Pomyslím si něco o pr…, maximálně se vykecám kámošce a pouštím z hlavy. Na otravování mých dní tu jsou onačejší kabrňáci - bohužel takřka výhradně rodinní příslušníci. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.9.11 13:55

kdybych řešila okolní svět jako ty,tak se ihned zhroutím. i dobrý člověk v podstatě může být takhle nepříjemný, jelikož nikdy nevíš jestli ho něco netrápí :-( třeba je nemocný, bezdětný, nešstastný kvůli něčemu…proč sis to vzala tak osobně?šetři si nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.11 13:56

Katrinko - to snad není možný, ale bohužel asi běžný. To já taky říkám, nejdřív ven, potom dovnitř. Taky znám, že držím dveře, aby mohla třeba nějaká babička ven a mezitím projde pět lidí dovnitř a chudák babička o berlích…
Včera tady u nás v obchodě. Jdu s kočárkem, zadkem otevírám dveře, chytnu je, otáčím kočár a šup, nějaký chlap šel dovnitř, vzal si pivo a stál u kasy… Bomba, asi umíral žízní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
13.9.11 13:56
Katrinka píše:
Byli jsme se synem uřezníka, a když jsme vycházeli ze dveří,tak proti nám se hrnula paní jako almara, div nás ve dveřích nepovalila na zem. Dovolila jsem si poznámku: Promiňte, ale první se ze dveří vychází, pak vchází..načež ona na to: Se poser ty krávo :roll: Syn nechápal, já taky ne :cert:

Tohle je ovšem nářez. 8-o To bych asi rozdejchávala hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
13.9.11 13:57
RůžaP píše:
BohunkaP píše:
A tohle Tě jako rozhodí nebo dokonce otráví den? 8-o 8-o 8-o

Holka, tak to je mi Tě líto - to musíš mít dost náročný život…

Nezlob se, ale „otevřený konflikt“ jsi přece začala Ty - prohlášením o vozíku. Paní reagovala sice agresivně (ale to nemůžeš vědět, z jakého důvodu,), ale reagovala až po Tobě. Obranou - ne zrovna vhodnou, agresivita je vždycky špatná - ale přesto obranou.

Paní nedávala pozor na svůj vozík - Tys nedávala pozor na své dítě. Jedna mohla pofoukat dítěti bebí se slovy „je potřeba koukat dopředu“, druhá prostě vozík odsunout stranou… Skoro bych řekla „jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet“. :wink:

A mimochodem, to Tvé „zcela objektivně říkám, že jsem se nedopustila chyby“, to je zcela mimo mísu. Přímý účastník jakékoli situace nemůže být objektivní. Nikdy a za žádných okolností. Protože je přímým účastníkem… :wink:

Příspěvek upraven 13.09.11 v 13:25
:palec: Taky si myslím, že netřeba se tím zabývat, jestli řešíš takovou banalitu, na kterou za 3 dny zapomeneš, tak bych chtěla znát tvé ostatní starosti…mohla jsi ji už předtím požádat slušně o dovolení, aby kousek uhnula. Jestli vybírala v pultě, tak si třeba nevšimla, že překáží. Tím ji neomlouvám, chápu, že tě naštvala, ale šlo řešit oboustranně jinak. A kdyby byla arogantní, tak si myslet svý a ignorovat, nejlepší obrana.

Jo, nechci se také zastávat, ale slušně říci o uhnutí vozíku bych považovala za samozřejmost, ovšem nevíme, jak to v dané situaci vypadalo. Pravděpodobně místa na projití bylo dost, malá koukala okolo a nedávala pozor a do vozíku vrazila, takže spíš bych se omlouvala asi já, jako matka. Jako malá jsem byla dost roztržitá a naburala dokonce do veřejného osvětlení.koukala co se děje všude okolo, jen na cestu ne. Je tedy možné, že kdyby vozíku tam stál podpůrný sloup, nebylo by na koho nadávat. Ovšem je to pouhá diskuze a nevíme, jak to na místě skutečně vypadalo.

• Citovat
  • Upravit
1797
13.9.11 13:58

já bych se tím vůbec netrápila, ale já sem huba prořízlá, takže v omažiku kdy bych slyšela něco takovýho, bych se otočila a patřičně dámě vysvětlila jak to vidím já. kakat na hjlavu si nenechávám nikdy a od nikoho…
a tohle se stává denně a pořád, liodi maj vozejky v uličkách a čumí po nesmyslech, ideálně jsou v uplně jiné uličce než je vozík.
Klídek, jsou opravdu daleko horší věci, co se ti mohou stát, tak buď nakonec jenom ráda že jsi je natrefila na „vola“. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.9.11 13:59

Necetla jsem reakce…jen mne napadlo: s tema vozikama je to fakt blby. Ja proste nevim, kde nejlip nechat vozik. Blizko regalu nelze, protoze ve voziku mam batole, pokud tam neni batole, zas prekazi ve vyberu ostatnim. Uprostred ulicky nelze, tam zas prekazi. Takze jak blb furt poletuju a preparkovavam. :zed: Takze ja si poznamky o prekazejich vozikach nechavam pro sebe, spis se zeptam, jestli ho muzu soupnout dal, kdyz vidim, ze je dotycny zaneprazden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.9.11 14:01
onionka píše:
já bych se tím vůbec netrápila, ale já sem huba prořízlá, takže v omažiku kdy bych slyšela něco takovýho, bych se otočila a patřičně dámě vysvětlila jak to vidím já. kakat na hjlavu si nenechávám nikdy a od nikoho…
a tohle se stává denně a pořád, liodi maj vozejky v uličkách a čumí po nesmyslech, ideálně jsou v uplně jiné uličce než je vozík.
Klídek, jsou opravdu daleko horší věci, co se ti mohou stát, tak buď nakonec jenom ráda že jsi je natrefila na „vola“. :mavam: :kytka:

Presne to delam, cumim „po nesmyslech“ idealne jsem v jiny ulicce… :roll: Vlacet se s tou nalozi kazdou ulickou je docela narocny…a nesmyslech? Hm, zamyslim se nad sebou :mrgreen: Asi prestanu cist etikety :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441

MANŽEL :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
Katrinka píše:
Byli jsme se synem uřezníka, a když jsme vycházeli ze dveří,tak proti nám se hrnula paní jako almara, div nás ve dveřích nepovalila na zem. Dovolila jsem si poznámku: Promiňte, ale první se ze dveří vychází, pak vchází..načež ona na to: Se poser ty krávo :roll: Syn nechápal, já taky ne :cert:

Ano, stalo se mi neco podobnyho kdysi se starsim klukem - stali jsme na prechodu na zelenou, prisel chlapek (hola lebka) se psem, kterej do nas porad strkal, funel, cenil zuby (psy nemam rada a bojim se jich), samozr. nahubek ani voditko nemel.
Tak jsem rekla „prosim vas nemohl byste si toho psa drzet, my nejsme zvykli“ - jeste nez jsem to dorekla, dostalo se mi odpovedi - „drz hubu kravo“ :lol: :lol: ani nevim, jak jsem dosla do prace :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.9.11 14:02

teda holky vy jste divošky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie